GeForce RTX 3060 залишається найпопулярнішою відеокартою у користувачів Steam

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Lekrs
Member

Повідомлення

Та ні, у власників радеон немає грошей на ігри в стім :gigi:
stakanctl
Member

Повідомлення

... перше місце протягом останніх місяців стабільно залишається за GeForce RTX 3060.
... зберігається певна стабільність щодо другого місця, яке посідає GeForce GTX 1650 ...
... третє місце вперше посів адаптер GeForce RTX 4060, причому в мобільній версії.
Четверте місце посідає GeForce RTX 3060 Ti, п'яте у GeForce RTX 2060 ...
Большинство сидит и успешно играет. Доля нижнего сегмента продолжает расти, а компании продолжают обманывать и говорить, что всем нужно сделать "Upgrade your PC" и купить RTX 4090. Нужно просто оптимизировать лучше.
Востаннє редагувалось 03.07.2024 12:06 користувачем stakanctl, всього редагувалось 1 раз.
erazel
Member

Повідомлення

Ну з такими то цінами що тут дивного :-) .

Анекдот:

Заходить кенгуру в бар, замовляє собі віскі.Бармен і всі відвідувачі на нього дивляться уважно.
-Що? щось не так, чому ви на мене так дивитесь?
-Ну та не кожен день до нас заходить кенгуру і замовляє віскі.
-На що ви хотіли, з такими то цінами.
stoned
Member

Повідомлення

stakanctl
Для гри в КС, Доту, ПАБГ і Банан потрібна 4090? :think:
Востаннє редагувалось 03.07.2024 12:26 користувачем stoned, всього редагувалось 1 раз.
KimRomik
Member

Повідомлення

Я от досі не можу зрозуміти чому геймери бояться брати відяхи AMD? Вони кусаються?
Lekrs
Member

Повідомлення

KimRomik: 03.07.2024 12:26 Я от досі не можу зрозуміти чому геймери бояться брати відяхи AMD? Вони кусаються?
Ну, я пробував, обидві карти були проблемні. Можливо просто так "повезло", але для власного спокою й надалі буду дотримуватись конфігурації інтел+нвідіа.
Mister_AL
Member

Повідомлення

KimRomik: 03.07.2024 12:26 Я от досі не можу зрозуміти чому геймери бояться брати відяхи AMD? Вони кусаються?
Ну ось нотік я брав з радеоном. Після якогось оновлення дров, підтримка фрі-сінк зникла. Це як, взагалі? Мені та фіча здається й не дуже потрібна, але зайве підтверждення, що радеон в дрова не може.
Nortrom
Member

Повідомлення

Я от досі не можу зрозуміти чому геймери бояться брати відяхи AMD? Вони кусаються?
OEM рынок. в Китае OEM сильно НВ насыщен, ну и маркетинг для не облупленных у НВ хороший.
Геральт
Member

Повідомлення

Середньостатистичний геймер мабуть не знає, що таке FPS/$
Ну і давні фобії звісно: чорні екрани, драйвера...
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Lekrs: 03.07.2024 12:31
Ну, я пробував, обидві карти були проблемні. Можливо просто так "повезло", але для власного спокою й надалі буду дотримуватись конфігурації інтел+нвідіа.
Неправильно робиш, треба AMD+NVIDIA :laugh:
Pandemium77
Junior

Повідомлення

Геральт: 03.07.2024 13:49
Середньостатистичний геймер мабуть не знає, що таке FPS/$
Ну і давні фобії звісно: чорні екрани, драйвера...
Rx 6900xt переодичный скид драйвера до сток настроек + кривая кульков карты становится плоской (25% на весь температурный режим), обновление дров ситуацию не решает.
Но после скидка карточка выдает более плавную картинку при том же ФПС...
Ситуацию решает сохраненыйпрофиль настройки карты который который можно включить за 2клика :gigi:
fantomrulezz
Member

Повідомлення

KimRomik: 03.07.2024 12:26Я от досі не можу зрозуміти чому геймери бояться брати відяхи AMD? Вони кусаються?
Ніхто нічого не боїться.

Просто відеокарти АМД на даний момент абсолютно неконкурентоспроможні.
Вони забезпечують лише парітет по продуктивності в растері.
Вони гірше по продуктивності в рейтрейсингу.
В них гіршої якості і запізно реалізовані клони технологій конкурента (DLSS, FG і т.д.).
Вони гірше по енергоефективності.
І т.д. і т.п.

В результаті в них кардинально гірший функціонал за $.

Ринок реагує на це абсолютно адекватно - купують той продукт, що дає більше за свої гроші і це не АМД.

В часи HD5000 - HD7000, коли радеони були дуже конкурентоспроможними - доля ринку була в районі 40%, ніхто нічого не боявся.
В часи ATI коли радеони були на піку технологічного розвитку - доля ринку була навіть більше 50%, ніхто нічого не боявся.

Просто треба випускати конкурентоспроможні продукти.

P.S. Чекаю мільйон мінусів від бомлящих нефоннатів та їх твінків.
Зображення
Геральт
Member

Повідомлення

Pandemium77: 03.07.2024 14:22 Rx 6900xt переодичный скид драйвера до сток настроек + кривая кульков карты становится плоской (25% на весь температурный режим), обновление дров ситуацию не решает.
Но после скидка карточка выдает более плавную картинку при том же ФПС...
Ситуацию решает сохраненыйпрофиль настройки карты который который можно включить за 2клика :gigi:
Прописав в Power tables напругу/криву вентилів і вже й не пам'ятаю, коли в налаштування адреналіну заходив. Єдина проблема: не забувати повторити процедуру при оновленні драйвера.

Зі. А більш плавно при тому ж ФПС, - це як?
Dilfin
Member

Повідомлення

Колись була 1060, нормально працювала не один рік (зараз лежить в коробці, як резервна), зараз RX 7700 XT дуже добре працює вже рік, у знайомих кілька RX 5700 XT вже добре працюють не один рік, скоріш справа не в вендорі, який просуває свій товар, а в компонуванні, охолодженнні і в ціні, рідко в драйверах, фанати будуть надавати перевагу одному виробнику, мрійники будуть експерементувати і пробувати різних виробників.

Відправлено через 7 хвилин 29 секунд:
Бояться через недоблохерів, яких проплачує якась компанія, які співають по криві драйвери, про обожнюючі промені, про божественний ДЛСС, а хто розуміється на обладнанні, для того все вирішує ціна і потреба, для чого купляється обладнання, для якої роботи чи для яких розваг.

Відправлено через 20 хвилин 59 секунд:
Lekrs: 03.07.2024 12:00 Та ні, у власників радеон немає грошей на ігри в стім :gigi:
Власники радеонів спочатку скачують ігри з торрентів, оцінюють їх і якщо гра справді хороша і заслуговує на увагу, тоді купляють її через кілька років коли гру допиляють до ідеального стану.)

Відправлено через 3 хвилини 23 секунди:
n+gibat[]r: 03.07.2024 14:12
Неправильно робиш, треба AMD+NVIDIA :laugh:
І так пробували і все не погано працює, головне якість обладнання.)

Відправлено через 10 хвилин 47 секунд:
fantomrulezz: 03.07.2024 14:37
KimRomik: 03.07.2024 12:26Я от досі не можу зрозуміти чому геймери бояться брати відяхи AMD? Вони кусаються?
Ніхто нічого не боїться.

Просто відеокарти АМД на даний момент абсолютно неконкурентоспроможні.
Вони забезпечують лише парітет по продуктивності в растері.
Вони гірше по продуктивності в рейтрейсингу.
В них гіршої якості і запізно реалізовані клони технологій конкурента (DLSS, FG і т.д.).
Вони гірше по енергоефективності.
І т.д. і т.п.

В результаті в них кардинально гірший функціонал за $.

Ринок реагує на це абсолютно адекватно - купують той продукт, що дає більше за свої гроші і це не АМД.

В часи HD5000 - HD7000, коли радеони були дуже конкурентоспроможними - доля ринку була в районі 40%, ніхто нічого не боявся.
В часи ATI коли радеони були на піку технологічного розвитку - доля ринку була навіть більше 50%, ніхто нічого не боявся.

Просто треба випускати конкурентоспроможні продукти.

P.S. Чекаю мільйон мінусів від бомлящих нефоннатів та їх твінків.
Зображення
Що таке повний рейтрейсинг, чули, читали? Ні одна відеокарта вданий час його не потягне, бо це повне відбивання світла від всіх поверхонь, а зараз рейтрейсинг тільки частковий, а решту освітлення статичне, а що таке DLSS, це якщо коротко, обман, Вам продають красиву картинку, яка такою не є, а створена за допомогою штучного інтелекту... І я не є фанатом якоїсь однієї компанії, тому, що користуюсь обладнанням обох. І в мене взагалі складається таке враження, що АТІ не дають розвиватись навмисно, щоб пропихати Нвідіу з її штучним інтелектом, максимум чого може досягти з таким керівництвом компанія АТІ - це паритету. Чомусь з процесорами вони змогли практично наздогнати і перегнати Інтел, думаєте випадковість, не думаю...
stakanctl
Member

Повідомлення

Dilfin: 03.07.2024 17:04 Що таке повний рейтрейсинг, чули, читали? Ні одна відеокарта вданий час його не потягне, бо це повне відбивання світла від всіх поверхонь, а зараз рейтрейсинг тільки частковий, а решту освітлення статичне...
З якою метою ви це написали? Хіба ця заява додає FPS картам від AMD чи робить картинку з рейтрейсингом в іграх менш приємною?
Dilfin: 03.07.2024 17:04 І в мене взагалі складається таке враження, що АТІ не дають розвиватись навмисно, щоб пропихати Нвідіу з її штучним інтелектом, максимум чого може досягти з таким керівництвом компанія АТІ - це паритету. Чомусь з процесорами вони змогли практично наздогнати і перегнати Інтел, думаєте випадковість, не думаю...
Так все тому, що компанії в картельному зговорі :lol:
shnok
Member

Повідомлення

Якщо з амд відео ще є нюанси, що конкуренція краща, то стосовно Інтел це вже клініка. Купуйте тоді від Інтел відео, чому ні?)
Scoffer
Member

Повідомлення

shnok: 03.07.2024 17:12то стосовно Інтел це вже клініка
У інтела рейтрейсінг краще ніж у АМД, як не дивно :rotate: Не так садить фпс. Як на поточне полуторне покоління, бо воно ще навіть не друге в дискретках, результат дуже і дуже пристойний.
Lekrs
Member

Повідомлення

shnok: 03.07.2024 17:12
Якщо з амд відео ще є нюанси, що конкуренція краща, то стосовно Інтел це вже клініка. Купуйте тоді від Інтел відео, чому ні?)
Тому що нвідіа краще. Чому клініка? Проц я апаю рідко, з тих що пам'ятаю, раніше був і7 2600, зараз 9900к, жодних проблем з ними не було, наступний буде певно якиєсь 16600к... Тай судячи по реддіту проци амд частіше виходять з ладу.
divinity
Member

Повідомлення

stakanctl: 03.07.2024 12:04
... перше місце протягом останніх місяців стабільно залишається за GeForce RTX 3060.
... зберігається певна стабільність щодо другого місця, яке посідає GeForce GTX 1650 ...
... третє місце вперше посів адаптер GeForce RTX 4060, причому в мобільній версії.
Четверте місце посідає GeForce RTX 3060 Ti, п'яте у GeForce RTX 2060 ...
Большинство сидит и успешно играет. Доля нижнего сегмента продолжает расти, а компании продолжают обманывать и говорить, что всем нужно сделать "Upgrade your PC" и купить RTX 4090. Нужно просто оптимизировать лучше.
відкрию секрет, у стімі грають далеко не тільки і не стільки в 4А проекти (де там скулл енд боунс зараз), багато людей або в мультиплеер або взагалі в рогалики, нашо їм там 4090?

3060-4060 запустить майже все в достатній якості. 1650 не все, але ж все одно більшість ф2п ігор легко. Я граю в ігри, де і 2-3 гб відеорам не використовується....

А щодо НВідіа, так у них маркетинг набагато кращий. Думаю в Україні частка AMD карт більша, тут не тільки ціна відіграє роль. Деякі західні геймери просто не знають що є щось інше ніж GeForce, більшість магазинів також збірки тільки з NVidia пропонують.
Відповісти