Останні статті і огляди
Новини
Оверклокерські відеокарти K|ngp|n можуть повернутися під брендом PNY
-
stoned
Member
Пропоную обговорити Оверклокерські відеокарти K|ngp|n можуть повернутися під брендом PNY
PNY з лоу-мід в хайтір, чому б й ні?
Більше міді богу міді!
PNY з лоу-мід в хайтір, чому б й ні?
Більше міді богу міді!
-
avuremybe
Member
А воно зможе в той хай тіер?stoned: ↑ 21.06.2024 18:28PNY з лоу-мід в хайтір, чому б й ні?
Є об'єктивні причини, з яких PNY знаходиться на дні ринку.
-
Denvys5
Member
Чекаємо що Вінс видасть
-
7mindfields
Member
Palit до виходу паскалів теж був сумнівним придбаннямavuremybe: ↑ 21.06.2024 19:09А воно зможе в той хай тіер?stoned: ↑ 21.06.2024 18:28PNY з лоу-мід в хайтір, чому б й ні?
-
daesz
Member
невже в PNY все настільки погано в плані якості? Із не зрозумілих причин їх до нас взагалі не возять (за винятком декількох сіровозів по оверпрайсу).
-
avuremybe
Member
Справедливе зауваження.7mindfields: ↑ 21.06.2024 20:08Palit до виходу паскалів теж був сумнівним придбаннямavuremybe: ↑ 21.06.2024 19:09
А воно зможе в той хай тіер?
Я не проти, аби все було добре.
Але відношусь з недовірою.
Паліт взяти я теж ризикнув лише на 3000-й лінійці, та й то через дифіцит і дикі ціни під час криптобуму.
Скарг не маю, якщо кому цікаво.
-
BotVasya
Member
Якщо я не помиляюсь, PNY виробляє картки Quadro. Тож сумнівів що до загальної якості не має бути.
-
victorkrynytsky
Member
PNY виробляє професійні відеокарти на чіпах Nvidia Quadro до цього часу. Бачив їх ще з нульових років. Проблеми можуть бути з якоюсь партією, але не з абсолютно всіма-всіма відеокартами. Таке трапляється в кожного виробника.
-
Захар Беркут
Member
Маячня, у Паліт було багато топ карт і раніше.7mindfields: ↑ 21.06.2024 20:08Palit до виходу паскалів теж був сумнівним придбаннямavuremybe: ↑ 21.06.2024 19:09
А воно зможе в той хай тіер?
Може пригадати і їх 8800 з гарним живленням та доопрацьованою СО, та 6800 з доопрацьованою печатною платою та покращеною базою.
І даремно, Тайванська Паліт дуже часто робили гарні карти ще у 90х,avuremybe: ↑ 21.06.2024 20:53Справедливе зауваження.
Я не проти, аби все було добре.
Але відношусь з недовірою.
Паліт взяти я теж ризикнув лише на 3000-й лінійці, та й то через дифіцит і дикі ціни під час криптобуму.
Скарг не маю, якщо кому цікаво.
та база зазвичай там майже завжди була з гарним запасом.
Так так, а головне пам'ятати - Паліт хату спаліт!
- спойлер
- Знаючи що сайт перетворився на куточок домогосподарок, а вони чули - "Паліт хату спаліт" та маячню від блоХерів брехунів, які розповідають що у Паліт компоненти невідомих виробників, але якщо звертаєшся до пошуку - виявляється що в реальності там постачальники Японські та Тайванські промислові та технологічні лідери, просто не такі розкручені в медіа. То так так мінусів я нахапаю багатенько.
-
7mindfields
Member
Ну так, 2007 це ж вчора було, старіше спогадів не знайшлося?Захар Беркут: ↑ 21.06.2024 22:46Маячня, у Паліт було багато топ карт і раніше.
Може пригадати і їх 8800 з гарним живленням та доопрацьованою СО, та 6800 з доопрацьованою печатною платою та покращеною базою.
-
mrigi
Member
Краще би EVGA повернувся...
-
erkins007
Member
Захар Беркут
А ещё "что воняет и горит? Это карта от Palit!".
Это показывает нам насколько важно такое понятие как репутация. Может палит и исправились, но проверять это на своем кошельке и картах за 2к$ у меня желания мало. Это же касается и мси с их гарантийной политикой.
А ещё "что воняет и горит? Это карта от Palit!".
Это показывает нам насколько важно такое понятие как репутация. Может палит и исправились, но проверять это на своем кошельке и картах за 2к$ у меня желания мало. Это же касается и мси с их гарантийной политикой.
-
Ray2000gt
Advanced Member
PNY робить всі Квадри/Тесли. Нормальний виробник, не гірше і не краще Асус/Гігабайт/МСІ.
Паліт робив гарні карти. Мав від них Palit Revolution 700, шикарний тихий охлад та пришвидшена памʼять.
Паліт робив гарні карти. Мав від них Palit Revolution 700, шикарний тихий охлад та пришвидшена памʼять.
-
MessiaH
Member
была у меня Palit 2080s GRP, за 2 года 0 проблем и была успешно продана, тихая, холоднаяerkins007: ↑ 22.06.2024 00:00Может палит и исправились, но проверять это на своем кошельке и картах за 2к$ у меня желания мало.
-
avuremybe
Member
BotVasya
victorkrynytsky
Я за якість нічого і не кажу.
Але продукти, які вони викатують, не здатні конкурувати з асусами/гнилобайтами/мсі і т.д.
Тому вони впевнено тримають своє дно ринку і ніде крім країни любителів всього дешевого не світяться.
А тут, неочікувано, вони вирішили стати топом всіх топів замість евга.
Особисто я схиляюсь до думки, що вони обісруться. А час покаже.
victorkrynytsky
Я за якість нічого і не кажу.
Але продукти, які вони викатують, не здатні конкурувати з асусами/гнилобайтами/мсі і т.д.
Тому вони впевнено тримають своє дно ринку і ніде крім країни любителів всього дешевого не світяться.
А тут, неочікувано, вони вирішили стати топом всіх топів замість евга.
Особисто я схиляюсь до думки, що вони обісруться. А час покаже.
-
nochnik89
Member
Более надежных карт чем от pny я не встречал. Теслы маслали у меня 24/7 несколько лет не выключаясь(2019-2022 годы). Выход из строя минимальный. Это топовый корпоративный сегмент, какое дно рынка ?
-
Kashtan
Member
Успіху Вінсу, а то одні хофи на ринку. А ще колорфал айгейм осі лаб можливо. Для народу асус , але там шум дроселів скаржаться буває.
-
Melki
Member
erkins007: ↑ 22.06.2024 00:00"что воняет и горит? Это карта от Palit!"
а не из-за поребрика ли к нам пришли эти поговорки?Захар Беркут: ↑ 21.06.2024 22:46"Паліт хату спаліт"
кто свободно читает иностранные форумы, там люди такого-же мнения? (сильно сомневаюсь)
-
Захар Беркут
Member
Ні, це була компанія "рекламна" з Китаю, вони тоді сильно поступались Тайваню, багато Китайських виробників потерпали, та вигадували брехню за нормальних виробників.Melki: ↑ 22.06.2024 11:39erkins007: ↑ 22.06.2024 00:00"что воняет и горит? Это карта от Palit!"а не из-за поребрика ли к нам пришли эти поговорки?Захар Беркут: ↑ 21.06.2024 22:46"Паліт хату спаліт"
кто свободно читает иностранные форумы, там люди такого-же мнения? (сильно сомневаюсь)
Це і досі працює на багатьох платформах, бо насправді справжній Китай - не конкурент справжньому Тайваню, як і Японії чи Кореї.
-
Imperator83
Junior
Жаль EVGA -досить непогані відіки