Сегодня день богатый на новости. По теме видать с 2022 года дыру ещё на закрыли: work in progress...
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
це все зберігалось в одному місці? Фінансова частина та дані співробітників зберігались не на 100500 різних серверах без використання 100500 видів шифрувань та 100500 обмежень? Чи це домисли копірайтера, щоб побільше букв набрати?Під загрозою опинилися подробиці про нові продукти, специфікації, бази даних з інформацією про клієнтів, співробітників та власність компанії, файли BIOS та прошивок, вихідний код програм та фінансова інформація.
Тобто юридично відповідальність понесе вчитель Василій Петрович який в цей час був на уроках, а дома поставив собі ТОР ноду та не вимкнув ПК? А потенційні витрати на "хакерів" оплатять користувачі замість відділу кібербезпеки?Вони [AMD] заявляють, що тісно співпрацюють з правоохоронними органами та провайдерами над розслідуванням цієї справ
Компроментація корпоративного каталогу надає доступ до будь-яких систем в цьому каталозі, в тому чи іншому вигляді. Зворотня сторона зручності і швидкості адміністрування. З КБП подібний об'єм інфи довелось би вивозити кразом. Б - безпекаAlligator: ↑ 19.06.2024 21:19це все зберігалось в одному місці?
Ну не вірю я у те, що фінансова інформація, BIOS і дані клієнтів зберігались в "корпоративному каталозі", у мене телефонія, файлопомийка, відеонагляд розділенні через 100500 VLAN та серверів бо банально мережа не витримувала це в одному місці, а не якісь там міфічні кіберзаходи. Он у хуавей по кожному принтеру відслідковують хто, коли та скільки друкував, а у АМД фінансова база та біос в одному каталозі, ага, так і повірив.Scoffer: ↑ 19.06.2024 22:11Компроментація корпоративного каталогу надає доступ до будь-яких систем в цьому каталозі, в тому чи іншому вигляді. Зворотня сторона зручності і швидкості адміністрування. З КБП подібний об'єм інфи довелось би вивозити кразом. Б - безпекаAlligator: ↑ 19.06.2024 21:19це все зберігалось в одному місці?![]()
Если проникли в систему, то шифрование ничем не поможет. Оно поможет если физически снесли диски или загрузились с флешки. Наверняка система где твои учетные данные сразу годятся на все, почта, комп, права доступа на другой машине... Сервера где "все хранится" тоже не отменяли.Alligator: ↑ 19.06.2024 21:19
це все зберігалось в одному місці? Фінансова частина та дані співробітників зберігались не на 100500 різних серверах без використання 100500 видів шифрувань та 100500 обмежень? Чи це домисли копірайтера, щоб побільше букв набрати?![]()
що тобi заваже зайнятись цим питанням?KimRomik: ↑ 19.06.2024 22:42 а чому хакери не пограбували Nvidia? мене цікавлять технічні дані та матеріал шкірянки
Ліміти укренергоVlaad13: ↑ 19.06.2024 22:48що тобi заваже зайнятись цим питанням?KimRomik: ↑ 19.06.2024 22:42 а чому хакери не пограбували Nvidia? мене цікавлять технічні дані та матеріал шкірянки