Останні статті і огляди
Новини
Новий трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl з Xbox Games Showcase
-
The_Rusik
Member
Стрельба это
Озвучка очень плоская, натянута за уши, где сленг, в жизни так не говорят, особенно когда видят аномалии или бандита.
Озвучка очень плоская, натянута за уши, где сленг, в жизни так не говорят, особенно когда видят аномалии или бандита.
-
Kashtan
Member
Що означає слово замаслинили? Якщо в гарячці бою, то якось дуже довго вимовляти, неприродно.amfiton: ↑ 10.06.2024 01:03на 1:20 кричіть "замаслинили" наче той голос?Artempo100: ↑ 10.06.2024 00:05 А і ще не вистачає в озвучці того чувака з ictv що бандитів озвучував , це як дитина голосом проти тих що в оригінальних сталкерах юула
І що робить негр в зоні? Не по канону.
-
Earanak
Member
Kashtan, может это отсылка к Игорю Хиряку ? )) Хотя у того дреды вроде бы.
https://www.unian.net/society/10608648- ... payka.html
Ну это так... Прост почему то вспомнилось.
https://www.unian.net/society/10608648- ... payka.html
Ну это так... Прост почему то вспомнилось.
Востаннє редагувалось 10.06.2024 12:19 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
-
TheDmytrius
Member
Придивись уважно цей та мигулі трейлери! Багато ассетів с Сурваріуму перекочувало сюди. Навіть та карта з церквою перед болотом впізнається.Artempo100: ↑ 10.06.2024 00:01 Треба їм з харківською закритою студією зафрендитись яка випускала Survarium , там тобі і звуки атмосферні і багато чого цікавого,але головне не брати кривий мережевий сеттінг
Отправлено спустя 13 минут 2 секунды:
Не забирали они его. После ухода из Vostok Games он несколько месяцев работал в какой-то левой компании над SQL движком (какой диалект, не помню уже). На DOU есть интервью с ним.Afit: ↑ 10.06.2024 03:09Так они давно главного програмиста Survarium, Дмитрия Ясенева забрали. Я так думаю он как и в первых играх занимается ИИArtempo100: ↑ 10.06.2024 00:01 Треба їм з харківською закритою студією зафрендитись яка випускала Survarium , там тобі і звуки атмосферні і багато чого цікавого,але головне не брати кривий мережевий сеттінг
А уже потом он вернулся в GSC.
-
Draqoon
Member
Треба менше катсцен, а то в Метро їх була забагато
-
CrackYu23
Member
Складається враження, що в поклик Прип'яті ніхто не грав,або виявляється, що це не канон.Бо не розумію чого так багато невдоволення щодо темношкірого сталкера.
-
Барбарис
Member
Ні. Це просто болотні наративи (типу гейропа, чор...пі), якими багато людей заражено.CrackYu23: ↑ 10.06.2024 13:01 Складається враження, що в поклик Прип'яті ніхто не грав,або виявляється, що це не канон.Бо не розумію чого так багато невдоволення щодо темношкірого сталкера.
-
Ray2000gt
Advanced Member
На жаль, цим страждає більша частина наших фільмів. Які діалоги не пиши, якщо їх озвучувати мовою теледикторів, буде сухо.The_Rusik: ↑ 10.06.2024 11:06 Стрельба это
Я вважаю, що озвучувати треба або суржиком, або галицьким говором. Тоді принаймні буде натурально.
-
Stalker22
Member
Як на мене непогано))! І непотрібно ніякого повного трасування, хіба фанатикам РТХ, поціновувачам блиску!!
-
гусь ясновидящий
Member
казали що він приймає участь в озвучці
-
allekss
Member
Уже достали с этим Сталкером! Каждый раз переносят, примерно тоже самое, что и с F16. Вот-Вот, но нет!
-
MqM
Member
Місцями освітлення та текстури могли бути кращими) Порадували рукопашні бої, неочікувано. Стрибаючий псевдогігант трішки виглядає крінжово - в природі багатотонних стрибаючих істот немає
-
avuremybe
Member
Не знайшов.TheDmytrius: ↑ 10.06.2024 12:32На DOU есть интервью с ним.
Лінк є?
Відправлено через 2 хвилини 52 секунди:
На скільки я розумію - отой бій з використанням уазіка - це катсценаMqM: ↑ 10.06.2024 13:54Порадували рукопашні бої, неочікувано.
-
MqM
Member
схоже на кат сцену, але думаю якісь елементи будуть інакше це сильно зробить контраст у геймплеї та зіпсує атмосферуavuremybe: ↑ 10.06.2024 14:00Не знайшов.TheDmytrius: ↑ 10.06.2024 12:32На DOU есть интервью с ним.
Лінк є?
Відправлено через 2 хвилини 52 секунди:На скільки я розумію - отой бій з використанням уазіка - це катсценаMqM: ↑ 10.06.2024 13:54Порадували рукопашні бої, неочікувано.
-
Nemo4k
Member
Хейтери великі спеціалісти по розробці ігор видно вони ігри штампують кожен день і заробляють міліарди. На словах міліарди в пустоту.
-
amfiton
Junior
ти в своему розумі? це ж граKashtan: ↑ 10.06.2024 12:02Що означає слово замаслинили? Якщо в гарячці бою, то якось дуже довго вимовляти, неприродно.
І що робить негр в зоні? Не по канону.
-
_Slavko_
Member
Олег963, то все від старості, я памятаю, як грали в сталкера, у когось небо промальовувалось - то було круто, а укогось суцільний фон. але задоволення діставали і перші і другі.
щодо трейлера - не заціпив щось.
щодо трейлера - не заціпив щось.
-
VladimirV
Member
Начало трейлера прям напоминает начало Метро 2033, тоже вдвоем залазят по лестнице и открывают бункер.
Вообще движок видно что идентичный, понятно что в каждой версии измененный.
Что к сталкеру что к метро +- одинаково отношусь.
За графику не хочется писать особо, я по прежнему считаю это не самым важным в играх. Главное чтобы она имела множество гибких настроек.
Думаю игра будет добротной. Обязательно сыграю только как всегда не на релизе.
Вообще движок видно что идентичный, понятно что в каждой версии измененный.
Что к сталкеру что к метро +- одинаково отношусь.
За графику не хочется писать особо, я по прежнему считаю это не самым важным в играх. Главное чтобы она имела множество гибких настроек.
Думаю игра будет добротной. Обязательно сыграю только как всегда не на релизе.
-
Enjthesilence
Member
Рівень складності ніяк не вплине на якість ші ботів, він лише регулює їх реакцію, аїм і хп гг, все. Ніякий рівень складності не виправить крабоходу на 2:13 з трейлеру, це просто дубовий тупенький ші зі смішними анімаціями.avuremybe: ↑ 10.06.2024 09:50 Мальований графоній з перших трейлерів, очікувано, випарувався.
Але в цілому гра відчувається як старий добрий сталкер, з кращими анімаціями та більш полігональними моделями.
Таке відчуття, що саме в це я і грав всі ці роки. Все знайоме, консистентне, нема ніякого відчуття відторгнення. Думаю, це добрий знак.
Для трейлерів ботам завжди ставлять точність 0 і прибивають гвіздками до певного місця, щоб демонстративно їх відстрілювати.Enjthesilence: ↑ 09.06.2024 23:05ші у людей тупий на перший погляд
Нема сенсу говорити за АІ поки не побачимо нормальний геймплей.
-
XpertVision
Member
Вже міміка обличчя синхронна з репліками, те за що на минулий тизер накинулися)
По графіці якось неоднозначно. Були кадри де освітлення досить слабеньке. Та були й такі де вого досить сучасне. Не рівно якось виглядало. Може нарізка з різних білдів?
По графіці якось неоднозначно. Були кадри де освітлення досить слабеньке. Та були й такі де вого досить сучасне. Не рівно якось виглядало. Може нарізка з різних білдів?