ну те що ти обристався можешь не розповідати, мабуть обжерся хуанітовим білком! виходить лишнеkalakawa: ↑ 07.06.2024 14:13тобі просто варто були визнати що обдристався а не продовжувати ганьбитисьEdelveys: ↑ 07.06.2024 14:11
а жерти 4060 по ціні 4070 , 3060 привіт передає то для тебе нормально.
жуй не обляпайся
Останні статті і огляди
Новини
Минулого кварталу було продано 8,7 млн відеокарт, 88% — на чипах Nvidia
-
Edelveys
Member
-
гусь ясновидящий
Member
так як правило таа лишають бо це база, але окрім нього і длл є ніби ще щось... інше діло що вибір як правило зараз між двома... ну і вибач, я краще буду грати на таа ніж з дллсkalakawa: ↑ 07.06.2024 14:07в 1080р dlss потрібен в комбінації з dldsr щоб подолати мерзенний ТАА. потрібно бути контуженим щоб грати з ТАА в 1080ргусь ясновидящий: ↑ 07.06.2024 13:58 на рахунок дллс...ну ти ж розумієш що це карта для 1080 ? ну можна ще закрити очі на то в 2к, бо без нього в промені ніяк. Та в 1080 це вже виглядає як самонавіювання ,промені промені промені промені промені промені промені промені промені промені промені промені про менігусь ясновидящий: ↑ 07.06.2024 13:58в 2к не всюди бачу сенсу в променях, поки пограв дві гри, метро ексодус і хоґвартс, в метро промені і правда гарні і там дійсно око милується, в Хоґвартс шляпа це при тому що я її включав на двох системах , зараз граю в кіберпанк спочатку пограю з променями потім переключусь і пограю без, а там вже висновки свої буду мати
промені променіпромені промені
ТА КОЛИ Я ХОЧ РАЗ ПРО НИХ ГОВОРИВ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Відправлено через 3 хвилини 1 секунду:прямо прийшлося нещасним... ну винудили... ну не було іншого виходу...Edelveys: ↑ 07.06.2024 14:02а потім вже маркетологам АМД прийшлося повторювати за кожанкою, щоб втримати хоч якісь продажі...
бо якби ціну зробили меншу - було б менше продажів. логічно вивернув так вивернув. якась вроджена здібність видно у червоним виверачувати навиворіт
дла*
-
kalakawa
Member
ну тут очевидно проблеми з зором раз не дочитав що я пишугусь ясновидящий: ↑ 07.06.2024 14:19краще буду грати на таа ніж з дллс
dlaa теж не витримує конкуренції проти dlss+dldsrв 1080р dlss потрібен в комбінації з dldsr
сильний би визнав що зробив дурню(в даному випадку - купивши радеон в 2020+ році)Edelveys: ↑ 07.06.2024 14:17ну те що ти обристався можешь не розповідати, мабуть обжерся хуанітовим білком! виходить лишне
слабкий же буде доводити всім(в першу чергу собі), що вчинив правильно, зробивши дурню
-
Edelveys
Member
NVIDIA скасувала вихід відеокарти RTX 4080 з 12 ГБ пам’яті
навіть для зелених фанбоїв таке відверте найобство від хуанга стало занадто нахабним ...
але ви не переживайте в 5000й серії він може згадати своє бажання облагородити своїх фанатів, бо а що монополісту вони скажуть? жріть що дають
Відправлено через 13 хвилин 32 секунди:
джифорс2 не встигла мені якусь підляну мені встромити, мх440 не підтримував (3і шейдери) карбон привіт передавав в чорнобілому слайдшоу, 7600джс остання агп карта від зелених прийшлося брати, бо 8500 хуанг не захотів садити на агп порт, то вже нвідівські карти
Так шо я перепробував відеокарти обох фірм на відміну від тебе.
навіть для зелених фанбоїв таке відверте найобство від хуанга стало занадто нахабним ...
але ви не переживайте в 5000й серії він може згадати своє бажання облагородити своїх фанатів, бо а що монополісту вони скажуть? жріть що дають
Відправлено через 13 хвилин 32 секунди:
дурік я радік купив раніше 588 проти 1066 і щось я не переживаю що щось там у мене не працює, до речі коли я купував 5770 проти 260гт (не завезли дірект 11) у знайомого то чомусь відьмак 3 у мене працював, а в нього ні. мабудь невідіа куда не завезла у 3-го відьмака ))kalakawa: ↑ 07.06.2024 14:23ну тут очевидно проблеми з зором раз не дочитав що я пишугусь ясновидящий: ↑ 07.06.2024 14:19краще буду грати на таа ніж з дллсdlaa теж не витримує конкуренції проти dlss+dldsrв 1080р dlss потрібен в комбінації з dldsrсильний би визнав що зробив дурню(в даному випадку - купивши радеон в 2020+ році)Edelveys: ↑ 07.06.2024 14:17ну те що ти обристався можешь не розповідати, мабуть обжерся хуанітовим білком! виходить лишне
слабкий же буде доводити всім(в першу чергу собі), що вчинив правильно, зробивши дурню
джифорс2 не встигла мені якусь підляну мені встромити, мх440 не підтримував (3і шейдери) карбон привіт передавав в чорнобілому слайдшоу, 7600джс остання агп карта від зелених прийшлося брати, бо 8500 хуанг не захотів садити на агп порт, то вже нвідівські карти
-
kalakawa
Member
kalakawa: ↑ 07.06.2024 14:23купивши радеон в 2020+ році
Edelveys: ↑ 07.06.2024 14:40дурік я радік купив раніше 588 проти 1066 і щось я не переживаю що щось там у мене не працює, до речі коли я купував 5770 проти 260гт (не завезли дірект 11) у знайомого то чомусь відьмак 3 у мене працював, а в нього ні. мабудь невідіа куда не завезла у 3-го відьмака ))
-
Edelveys
Member
ну так якими відеокартами красних ти користувався що так їх ненавидиш? що так тут топиш за монополію хуанга?kalakawa: ↑ 07.06.2024 14:41kalakawa: ↑ 07.06.2024 14:23купивши радеон в 2020+ роціEdelveys: ↑ 07.06.2024 14:40дурік я радік купив раніше 588 проти 1066 і щось я не переживаю що щось там у мене не працює, до речі коли я купував 5770 проти 260гт (не завезли дірект 11) у знайомого то чомусь відьмак 3 у мене працював, а в нього ні. мабудь невідіа куда не завезла у 3-го відьмака ))
-
kalakawa
Member
rx 588 - класна була карта і конкуренція була здоровоюEdelveys: ↑ 07.06.2024 15:20ну так якими відеокартами красних ти користувався
це тобі хто збрехав?Edelveys: ↑ 07.06.2024 15:20так їх ненавидиш?
а це тобі хто збрехав?Edelveys: ↑ 07.06.2024 15:20що так тут топиш за монополію хуанга?
-
Edelveys
Member
та якийсь чувирло збрихало що воно ненавидить красних
так якими червоними картами чувирло користувалось ?? я не почув відповіді
чи як завжди "я не користувалось", але баба яга проти...
-
unique-neon
Member
dlss - це не тільки апскейлер, а й зокрема сильно покращений taa, це стосується і гостингу і милагусь ясновидящий: ↑ 07.06.2024 14:19краще буду грати на таа ніж з дллс
-
kalakawa
Member
Ти вкотре не бачиш що я пишу, то й більше не будуEdelveys: ↑ 07.06.2024 16:23та якийсь чувирло збрихало що воно ненавидить красних
так якими червоними картами чувирло користувалось ?? я не почув відповіді
чи як завжди "я не користувалось", але баба яга проти...
-
waryag
Member
Здорова конкуренція це коли у амд не було відповіді вже на старший мідл 1070, вона програвала по енергоефективності, і взагалі не мала відповіді на пропоієтарні технології нвідіа?kalakawa: ↑ 07.06.2024 15:22rx 588 - класна була карта і конкуренція була здоровою
-
Scoffer
Member
Здорова конкуренція від AMD закінчилась коли розігнали ATIшну команду, що розробляла TeraScale, і зробили власними силами GCN. Рівно з того часу якась срань і відбувається.
Ці люди з ATI потім перейшли в квалком і заполонили всю мобіліті.
Ці люди з ATI потім перейшли в квалком і заполонили всю мобіліті.
-
kalakawa
Member
Згоден, хоча б на 1070 відповідь добре що була б. Далі - не так важливоwaryag: ↑ 07.06.2024 17:43Здорова конкуренція це коли у амд не було відповіді вже на старший мідл 1070, вона програвала по енергоефективності, і взагалі не мала відповіді на пропоієтарні технології нвідіа?kalakawa: ↑ 07.06.2024 15:22rx 588 - класна була карта і конкуренція була здоровою
А от в тому сегменті де була представлена амд - було все +-
Трохи більше ват, трохи більше врами. Хоча конкурували лише 1066 та 488/588. Все що дешевше закривали радеони
А гейменжерних технологій тоді не було. Ну PCSS в DL тєма була, так
-
waryag
Member
І у чому, по-вашому, полягає зміна правил гри? Ну, крім нашептування на вухо маркетологів нвідіа?kalakawa: ↑ 07.06.2024 18:32Згоден, хоча б на 1070 відповідь добре що була б. Далі - не так важливоwaryag: ↑ 07.06.2024 17:43
Здорова конкуренція це коли у амд не було відповіді вже на старший мідл 1070, вона програвала по енергоефективності, і взагалі не мала відповіді на пропоієтарні технології нвідіа?
А от в тому сегменті де була представлена амд - було все +-
Трохи більше ват, трохи більше врами. Хоча конкурували лише 1066 та 488/588. Все що дешевше закривали радеони
А гейменжерних технологій тоді не було. Ну PCSS в DL тєма була, так
Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
Взагалі, бісить, коли люди бездумно повторюють штампи, навіть не замислюючись, що вони несуть....
-
kalakawa
Member
в тисячний раз: TAA, DLSS, DLDSR, FGwaryag: ↑ 07.06.2024 20:54І у чому, по-вашому, полягає зміна правил гри?
і це тільки
Відправлено через 7 хвилин 31 секунду:waryag: ↑ 07.06.2024 20:54крім нашептування на вухо маркетологів нвідіа?
принципово краща картинка порівняно з TAA завдяки dlss+dldsr в 1080рwaryag: ↑ 07.06.2024 20:54повторюють штампи
+30-50% фпс в 1440р завдяки dlss quality
+90-130% фпс в 2160р завдяки dlss perfomance
і все це без погіршення картинки а іноді і з покращенням - це не штампи, а реальність
сюди додати кратно більше розповсюдження хуанговського FG, і навіть modded FSR FG, який (увага!!!) переважно працює лише на жифорсах
-
waryag
Member
Маркетологи нвідіа одобрюють!
Що глобально змінюють в правилах гри ці технології ?
Відправлено через 51 секунду:
kalakawa: ↑ 07.06.2024 21:09і все це без погіршення картинки а іноді і з покращенням - це не штампи, а реальність
-
kalakawa
Member
ти звісно ж прикидаєшся що не розумієш, але:waryag: ↑ 07.06.2024 21:31Що глобально змінюють в правилах гри ці технології ?
принципово краща картинка в 1080р
+30-50% фпс в 1440р
+90-130% фпс в 2160р
нвідія пропонує карти зі значно кращим показником фпс\грн
та\або значно краще зображення
давай, повтори знову своє питання, прикидуйся далі
-
Геральт
Member
Досить вже ту маячню повторювати. Не може бути апскейл краще за натив, за визначенням. Той вбогий ТАА відключається просто, за винятком окремих, досить не частих випадків.kalakawa: ↑ 07.06.2024 21:09 і все це без погіршення картинки а іноді і з покращенням - це не штампи, а реальність
-
Enjthesilence
Member
так гарно вимикається, що аж в багатьох нових іграх є єдиним методом згладжування і вимикається через конфіг. Без нього чудове мерехтіння, а з ним вбогий блур, а тобі вже купу раз показували, що в таких випадках длсс дає краще згладжування, ще продуктивності насипає (або можна збільшити роздільну здатність через длдср і комбінувати з длсс) тоді взагалі буде найкраще зображення та ти не можеш цього побачити, сорі в тебе немає таких налаштувань, тому ця суперечка - безглуздя.Геральт: ↑ 07.06.2024 22:06Досить вже ту маячню повторювати. Не може бути апскейл краще за натив, за визначенням. Той вбогий ТАА відключається просто, за винятком окремих, досить не частих випадків.kalakawa: ↑ 07.06.2024 21:09 і все це без погіршення картинки а іноді і з покращенням - це не штампи, а реальність
-
Scoffer
Member
Може тому що нейронка тренується на 8 чи взагалі 16к, а ти в 16к чомусь не граєш.Геральт: ↑ 07.06.2024 22:06Не може бути апскейл краще за натив, за визначенням.
З точки зору нейронки це не апскейл, це спроба намалювати "по пам'яті" як було.