Минулого кварталу було продано 8,7 млн відеокарт, 88% — на чипах Nvidia

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kalakawa
Member

Повідомлення

Геральт: 06.06.2024 23:40
kalakawa: 06.06.2024 23:27 якийсь надто дорогий фпс на радеонах виходить, особливо враховуючи що без ТАА можна лише в 2160р пограти, а після 1080р та 1440р з ТАА ще й кошти на лікування очей віддавати. дуже дорогий фпс
Дорогий, не дорогий, а дешевше ніж в НВ. Спокійно грається без ТАА. Он, в HFW з меню виключається.

kalakawa: 06.06.2024 23:27 ну звісно, карта без реконструктора має кращий кадр/$ :write:
Так врубати не рідну роздільчу можна і без т.з. "реконструктура". В таке навіть ТВ вміє, хех
досить прикидуватись дурачком
просто потрібно було брати жифорс і не довелось би так принизливо виправдовуватись, мучатися з драбинками та малим фпс
Востаннє редагувалось 06.06.2024 23:46 користувачем kalakawa, всього редагувалось 1 раз.
Геральт
Member

Повідомлення

kalakawa: 06.06.2024 23:43 просто потрібно було брати жифорс і не довелось би так принизливо виправдовуватись
Ага, треба було брати 3060Ті щоб через 2 роки поміняти на 4070 вантуз :gigi:
Misanthrop
Member

Повідомлення

А я то гадаю, чого драйвери в зелених такі глючні стали(4060), а їм просто і не потрібно ворушитися, і так фінансово все в ажурі.

Окей, некст збірка 100% буде на радеоні. Усіяко краще за зелене гуано
гусь ясновидящий
Member

Повідомлення

не знаю в чому і за що ви сперечаєтесь,
в кожного є очі, як вам норм гра дллс і промені
то хоч нвідіа хоч радеон без різниці , дивіться на ціну.
як вам все ж трохи коле око, то або 4080+ щось берете і насолоджуєтесь грою в 2к (маю на увазі все в цьому діапазоні і червоні карти теж) без апскейлів , можливо десь треба буде не все включати на фул(особливо кіберпанк і алан вейк), або берете хоч 4070, хоч 7700хт забиваєте болта на промені і спокійно граєте їх більш ніж достатньо для 2к гри :beer:
а вже як для роботи, то треба дивитись тести, ту не місце суб'єктивщині з форума
shnok
Member

Повідомлення

мені так подобається коли одні чи інші топлять за якого виробника, все одно що їм платять за це, і ще плюючись витрачаюсь свій час як я зараз. Дурні, чи більша конкуренція тим краще нам з вами, а то був би хтось монополістом і ще все було б дорожче.
quppeq
Junior

Повідомлення

Може треба було брати радеон
А то в 3440х1440 на 3080 про промені не думаєш в ААА
Dlsa рятує фпс, але в іграх типу Гоґвартсу - на якості - пейзажі руйнуються, так погано
jumanji
Member

Повідомлення

Геральт: 06.06.2024 23:40
kalakawa: 06.06.2024 23:27 якийсь надто дорогий фпс на радеонах виходить, особливо враховуючи що без ТАА можна лише в 2160р пограти, а після 1080р та 1440р з ТАА ще й кошти на лікування очей віддавати. дуже дорогий фпс
Дорогий, не дорогий, а дешевше ніж в НВ. Спокійно грається без ТАА. Он, в HFW з меню виключається.

kalakawa: 06.06.2024 23:27 ну звісно, карта без реконструктора має кращий кадр/$ :write:
Так врубати не рідну роздільчу можна і без т.з. "реконструктура". В таке навіть ТВ вміє, хех

Так а зачем его включать на 4 к примеру, оно портит траву, листья. Я не включаю.

Відправлено через 8 хвилин 17 секунд:
quppeq: 07.06.2024 01:45 Може треба було брати радеон
Dlsa рятує фпс, але в іграх типу Гоґвартсу - на якості - пейзажі руйнуються, так погано
Может следущее поколение сможет в 4к без свистоперделок, апскейл,генерация кадров, итд.
Я если честно немного разочарован производительностью видеокарт. Таже 4090 еле пердит в Ведьмаке 3 с рт без дллс в 4к.

На моей профильной 99th% тоже не радует, с своими провалами нехватает 15-20% производительности примерно.

Зато плати по 1-2к долларов еле тянущую чепуху :gigi:
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Я "червоно дупий", я маю визнати - як би мені не подобалась АМД, як би я не хейтив шкіряний жупан та його мерзотність, жадібність...
Нвідія заслуговує на 80%+ ринку, так об'єктивно вони краще, кращі в бюджетному, середньому та топ.
Чому я це стверджую? І як так вийшло?
2-4 тижнів тому - мені випала нагода зібрати та протестувати багато заліза,
більше 20 збірок, з можливістю асортименту 1000+.
Та я не впустив нагоди перевірити, іноді по декілька разів, міняючи вендорів, та налаштування.
Відверто - 7600 сміття порівняно з 4060.
7700 сміття порівняно з 4070 чи 4060.
7800 сміття порівняно з 4070 чи 4080.
Простим язиком поясню - якщо умовно вимкнути усі ті лічильники-брехунці, то комфорт гри навіть на бюджетних 4060 за 260 євро, приблизно такий як на 7800 АМД, а ще беручі до уваги те, що я прокляв Лізу разів з 15+, коли впродовж дня вилітав драйвер на 7700 та 7600, навіть при роботі в стоці. І це не пригадуючи за хотспот у АМД який на 7600 вилітав за 105+ ГРАДУСІВ після 5 хвилин гри, на 7700 та 7800 (моделі були від різних вендорів від ПаверКолор до Асус) хотспот так само міг час від часу за 100 градусів стрибати, це в нових відеокарт хоч і ОЕМ, коли сама гаряча Нвідія ледь до 83 хотспот короткочасно показала, це я ще багато чого не згадую повірте, я ніколи не міг подумати як власник 6ххх АМД карт, які не подарунок, та і хот спот під 90 градусів іноді буває, але що за сміття 7ххх у АМД, це ПІЗ***Ь, в мене немає цензурних слів, ніколи не думав що подібне коли-небудь висловлю...

Але додам трохи меду - Інтел сміття порівняно з X3D процесорами АМД.
Просто ДЦП каліка Інтел порівняно з АМД у іграх та робочому ПЗ.
Порівнював від i5 до i9 13-14 покоління,
з боку АМД були 5950х, 5700x3d та 7700х, 7950х, 7950x3d.

P.S. Щоб мені хто не казав, не брехав, не підтасовував відео брехунів та шахраїв.
АМД відеокарти 7600, 7700, 7800 - браковане, баговане, криве, горяче лайно.
На зараз у Нвідії немає конкурента для 4ххх карт.
Інтел - каліка, немічне посміховисько в порівнянні особливо x3d процесорів АМД.
А ви можете жити у своєму світі рожевих поні, та шахраїв з Ютубів, очікую мінімум 100 мінусів та може навіть блок - за факт.
Grava
Member

Повідомлення

Як же всіх "не" фанатів тригернула новина :laugh:
Earanak
Member

Повідомлення

Отлично же, сидишь с Радеоном и чувствуешь себя особенным, не то что вот эта вот вся зеленная масса B-) Я бы гордился что я такой нетакусик и тоже писал бы всякое тут - "А у зеленых коннекторы горят ! И 4090 дорогая ! И вообще мыло с DLSS, лучи не нужны, а консоли же на AMD ! А вот в растеризации огого ! А Linux драйвера то какие !". Но увы я раб Хуанга и Тима Суини )) А вообще забавно это все читать раз за разом одни и те же аргументы, для людей оказывается это настолько важно, сообщить всем форумчанам по 10 раз какой их выбор правильный и исключительно верный :lol:

Захар Беркут, вот это да-уж :spy:
Востаннє редагувалось 07.06.2024 08:22 користувачем Earanak, всього редагувалось 2 разів.
IronWithin
Member

Повідомлення

Grava: 07.06.2024 06:26 Як же всіх "не" фанатів тригернула новина :laugh:
Тут так заведено :super:
Hells Angels
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 07.06.2024 03:157800 сміття порівняно з 4070 чи 4080.
7800 ровнять до 4080 серьёзно, разница цены между ними в 2 раза и ты сдесь их сопоставляешь по производительности? извените меня это не сравнение, а пробивание дна с твоей стороны :laugh:
Earanak
Member

Повідомлення

Hells Angels, попробуйте отстранненно в общих чертах взглянуть на то сообщение. Мне кажется там явно какой то эмоциональный надрыв. Не про конкретную железяку и ее производительность а вообще в целом. Какая то нестабильность и тряска сквозь все сообщение читается. Не люблю давать советы незнакомым людям не зная их ситуации, но похоже на то что стоит отдохнуть от форумов и обсуждения железа, взять отпуск так сказать и выдохнуть, восстановить внутренний баланс Инь и Янь (Intel и AMD) )))
Hells Angels
Member

Повідомлення

Earanak: 07.06.2024 08:38взять отпуск так сказать и выдохнуть, восстановить внутренний баланс
ну судя по времени между сообщениями, то человек отдыхал пол года, но это как видно не помогло.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Судячи по мільйону мінусів у всіх постів, у місцевого червоного нефонната бомбануло страшенно. Визивайте ДСНС, десь там в Рівії стул загорівся.
Це ж не полінився десяток разів перелогінювати свою армію твінків :lol:

А як розповідав, що все чудово, "доля АМД зросла x2".
Гуманітарії такі гуманітарії. Мат. статистика занадто складна матерія.

Взагалі, дуже сумна новина для всіх гравців, конкуренції на ринку відеокарт фактично нема (ну хіба що в бюжетному сегменті), через це топи за два кілобакси стануть для нас суворою постійною реальністю надовго.
гусь ясновидящий
Member

Повідомлення

quppeq: 07.06.2024 01:45 Може треба було брати радеон
в ліз залітав з дллс і променями, як тобі крони дерев і "плавність"?
Vlaad13
Member

Повідомлення

Мне так нравиться что люди сидящие на условных 6700 и 6800 что то пишут про мыльный dlss :lol: :lol: :lol:
хотя они его в глаза никогда не видели :facepalm:
dfcz
Member

Повідомлення

Как не прискорбно, за последние три поколения АМД смогли только в чистый растр. FSR сливает не только DLSS, но и вышедшему позднее XeSS, что усугубляет следующий пункт; лучи трейсятся с бо-о-ольшим напрягом, трассировка пути вообще только "на посмотреть" в режиме слайд-шоу. Третьестепенное, но всё же, во многих профзадачах ngreedia быстрее, это ещё +3~5% продаж в сторону тех, кто более работает, чем играет. Ну и такие мелочи как reflex, DLSS для видео, autoHDR и может ещё какие нюансы, которые не решают в общем, но идут как приятный бонус.
murzik
Member

Повідомлення

байдуже яка. головне подешевше після майнинга. щоб в Гиа6 пограти. в піратку :laugh:
гусь ясновидящий
Member

Повідомлення

Захар Беркут: 07.06.2024 03:15 Я "червоно дупий", я маю визнати - як би мені не подобалась АМД, як би я не хейтив шкіряний жупан та його мерзотність, жадібність...
Нвідія заслуговує на 80%+ ринку, так об'єктивно вони краще, кращі в бюджетному, середньому та топ.
Чому я це стверджую? І як так вийшло?
2-4 тижнів тому - мені випала нагода зібрати та протестувати багато заліза,
більше 20 збірок, з можливістю асортименту 1000+.
Та я не впустив нагоди перевірити, іноді по декілька разів, міняючи вендорів, та налаштування.
Відверто - 7600 сміття порівняно з 4060.
7700 сміття порівняно з 4070 чи 4060.
7800 сміття порівняно з 4070 чи 4080.
Простим язиком поясню - якщо умовно вимкнути усі ті лічильники-брехунці, то комфорт гри навіть на бюджетних 4060 за 260 євро, приблизно такий як на 7800 АМД, а ще беручі до уваги те, що я прокляв Лізу разів з 15+, коли впродовж дня вилітав драйвер на 7700 та 7600, навіть при роботі в стоці. І це не пригадуючи за хотспот у АМД який на 7600 вилітав за 105+ ГРАДУСІВ після 5 хвилин гри, на 7700 та 7800 (моделі були від різних вендорів від ПаверКолор до Асус) хотспот так само міг час від часу за 100 градусів стрибати, це в нових відеокарт хоч і ОЕМ, коли сама гаряча Нвідія ледь до 83 хотспот короткочасно показала, це я ще багато чого не згадую повірте, я ніколи не міг подумати як власник 6ххх АМД карт, які не подарунок, та і хот спот під 90 градусів іноді буває, але що за сміття 7ххх у АМД, це ПІЗ***Ь, в мене немає цензурних слів, ніколи не думав що подібне коли-небудь висловлю...

Але додам трохи меду - Інтел сміття порівняно з X3D процесорами АМД.
Просто ДЦП каліка Інтел порівняно з АМД у іграх та робочому ПЗ.
Порівнював від i5 до i9 13-14 покоління,
з боку АМД були 5950х, 5700x3d та 7700х, 7950х, 7950x3d.

P.S. Щоб мені хто не казав, не брехав, не підтасовував відео брехунів та шахраїв.
АМД відеокарти 7600, 7700, 7800 - браковане, баговане, криве, горяче лайно.
На зараз у Нвідії немає конкурента для 4ххх карт.
Інтел - каліка, немічне посміховисько в порівнянні особливо x3d процесорів АМД.
А ви можете жити у своєму світі рожевих поні, та шахраїв з Ютубів, очікую мінімум 100 мінусів та може навіть блок - за факт.
як власник 7800хт хелхаунд, скажу що на хотспот я жодного разу 90 градусів не бачив, в мене погано продуваємий корпус з двома вертухами , 4060ті може тягнути невпевнено фпс на рівні з 7800хт лиш при апскейлі, щось я сумніваюсь у твоїх тестах

Відправлено через 4 хвилини 50 секунд:
dfcz: 07.06.2024 09:55 Как не прискорбно, за последние три поколения АМД смогли только в чистый растр. FSR сливает не только DLSS, но и вышедшему позднее XeSS, что усугубляет следующий пункт; лучи трейсятся с бо-о-ольшим напрягом, трассировка пути вообще только "на посмотреть" в режиме слайд-шоу. Третьестепенное, но всё же, во многих профзадачах ngreedia быстрее, это ещё +3~5% продаж в сторону тех, кто более работает, чем играет. Ну и такие мелочи как reflex, DLSS для видео, autoHDR и может ещё какие нюансы, которые не решают в общем, но идут как приятный бонус.
avtoHDR то що? типу гра сама включає його? ну тіпа в амд йде перемикання теж
Відповісти