Це тільки показує наскільки гірше рішення вони зробили у оригінальній моделіСправедливо зазначити, що звичайний Seasonic Prime TX-1600 обладнано 135-мм вентилятором, тоді як у версії Noctua Edition використана 120-мм «вертушка». Але, як підкреслює виробник, разом з оптимізованою вентиляційною решіткою вона забезпечує приблизно на 8-10 дБА менший рівень шуму.
Останні статті і огляди
Новини
Seasonic випустить блок живлення Prime TX-1600 у версії Noctua Edition
-
Denvys5
Member
Пропоную обговорити Seasonic випустить блок живлення Prime TX-1600 у версії Noctua Edition
-
DuckRider
Member
Производители бп начали понимать, что какой бы титановый, весь на японцах их бп не был, он всё равно кусок кала, если их вертушка шумит?
-
waryag
Member
Кто-нибудь в курсе, почему используют штамповку корпуса вместо грилей? Дизайн, экономия?
Они начали понимать, что на этом можно заработать.DuckRider: ↑ 04.06.2024 14:52Производители бп начали понимать, что какой бы титановый, весь на японцах их бп не был, он всё равно кусок кала, если их вертушка шумит?
-
nazar-pc
Member
Я досі не розумію чому в топових блоках живлення часто трапляються нічим не примітні OEM вентилятори.Denvys5: ↑ 04.06.2024 14:50 Пропоную обговорити Seasonic випустить блок живлення Prime TX-1600 у версії Noctua Edition
Це тільки показує наскільки гірше рішення вони зробили у оригінальній моделіСправедливо зазначити, що звичайний Seasonic Prime TX-1600 обладнано 135-мм вентилятором, тоді як у версії Noctua Edition використана 120-мм «вертушка». Але, як підкреслює виробник, разом з оптимізованою вентиляційною решіткою вона забезпечує приблизно на 8-10 дБА менший рівень шуму.
Ті ж Phanteks мають якість generic вертушки в їх блоках живлення замість своїх же брендованих
-
Scoffer
Member
На відміну від відях, будь-який БЖ можна зробити ноктуа едішн приблизно за хвилину
-
Megaclite
Member
В Corsair мають стояти нормальні вентиляториnazar-pc: ↑ 04.06.2024 15:14 Я досі не розумію чому в топових блоках живлення часто трапляються нічим не примітні OEM вентилятори.
Ті ж Phanteks мають якість generic вертушки в їх блоках живлення замість своїх же брендованих
-
Олег963
Member
В мене Seasonic на кіловат можна виключити вентель і тишина там до якоїсь нагрузки і нвіть як що він крутиця то не чути взагалі. Но цей блок топ жир.
-
tablestikus
Member
я робив)Scoffer: ↑ 04.06.2024 15:20 На відміну від відях, будь-який БЖ можна зробити ноктуа едішн приблизно за хвилину
-
Олег963
Member
При умові що блок то норм!tablestikus: ↑ 04.06.2024 15:30я робив)Scoffer: ↑ 04.06.2024 15:20 На відміну від відях, будь-який БЖ можна зробити ноктуа едішн приблизно за хвилину
-
tablestikus
Member
у мене просто здох вентиль в БЖ і під рукою вільна була тіки ноктуа)
-
daesz
Member
ФАнтекс не є ОЕМом своїх БЖ.nazar-pc: ↑ 04.06.2024 15:14Я досі не розумію чому в топових блоках живлення часто трапляються нічим не примітні OEM вентилятори.Denvys5: ↑ 04.06.2024 14:50 Пропоную обговорити Seasonic випустить блок живлення Prime TX-1600 у версії Noctua Edition
Це тільки показує наскільки гірше рішення вони зробили у оригінальній моделі
-
Олег963
Member
Блін шо за блок, просто в мне був чіфтек то бляха рокі 6 відпрацював і та вертушка як годиник жилаtablestikus: ↑ 04.06.2024 15:51у мене просто здох вентиль в БЖ і під рукою вільна була тіки ноктуа)
-
tablestikus
Member
FSPОлег963: ↑ 04.06.2024 16:00Блін шо за блок, просто в мне був чіфтек то бляха рокі 6 відпрацював і та вертушка як годиник жилаtablestikus: ↑ 04.06.2024 15:51
у мене просто здох вентиль в БЖ і під рукою вільна була тіки ноктуа)
-
kairo
Member
Спеціально брав be quiet! БЖ, заради тихої роботи, бо мій попередній Chieftec задовбав шумом вентиля. Імхо, чому в якісні дорогі БЖ(мова не про Чіфтек), часто ставлять дешеві вентилі, для мене загадка.
-
divs
Member
Банально, дешевле в производстве.waryag: ↑ 04.06.2024 15:11 Кто-нибудь в курсе, почему используют штамповку корпуса вместо грилей? Дизайн, экономия?
-
Олег963
Member
це реально бісить чіфтек у мене теж був самим шумним компонентом системи, це жадність? пару доларів на вертушку зажимають причому від блоків за 100 до 200+$kairo: ↑ 04.06.2024 16:02 Спеціально брав be quiet! БЖ, заради тихої роботи, бо мій попередній Chieftec задовбав шумом вентиля. Імхо, чому в якісні дорогі БЖ(мова не про Чіфтек), часто ставлять дешеві вентилі, для мене загадка.
-
waryag
Member
Я посмотрел магазы: на самых дешёвых обычный гриль, на средних - больше штамповка, но иногда гриль, а на топах опять штамповка (иногда фрезеровка) и грили, но нестандартные.divs: ↑ 04.06.2024 16:03Банально, дешевле в производстве.
-
Melofon
Member
А в моем киловатном сисонике Прайм Титаниум теперь тишина абсолютно всегда даже с включенным вентилятором т.к. я поменял на нем вертушку на биквает сайлент вингс 4 140мм, выбирал из ноктуа тоже но они реально шумнее бикаетовских поэтому выбор был очевиден.Олег963: ↑ 04.06.2024 15:29 В мене Seasonic на кіловат можна виключити вентель і тишина там до якоїсь нагрузки і нвіть як що він крутиця то не чути взагалі. Но цей блок топ жир.
Так то неплохо что сисоник так сделали но лучше бы они ставили нормальные вентиляторы во все свои Титаниум (а ещё лучше во все остальные) модели, а не только в самую жирную 1600 ваттную версию.
-
DuckRider
Member
Та пусть зарабатывают, а то из бп с хорошей вертушкой кроме корсаров рм-х и бикваета ничего почти нет, массово хонг хуа пихаютwaryag: ↑ 04.06.2024 15:11 Кто-нибудь в курсе, почему используют штамповку корпуса вместо грилей? Дизайн, экономия?Они начали понимать, что на этом можно заработать.DuckRider: ↑ 04.06.2024 14:52Производители бп начали понимать, что какой бы титановый, весь на японцах их бп не был, он всё равно кусок кала, если их вертушка шумит?
-
Kashtan
Member
П14 Макс був би кращим вибором.