Мне лично етернал вообще не зашёл в отличии от дум 2016.
![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
согласен,дум 16 как то подуместей будетPrescott: ↑ 26.05.2024 10:49 Предлагаю обсудить На Xbox Games Showcase можуть анонсувати Doom: The Dark Ages
Мне лично етернал вообще не зашёл в отличии от дум 2016.![]()
Небінарні доньки Бласковіца не залишили нащадків, то ж нової частини Вульфа не буде )Enjthesilence: ↑ 26.05.2024 13:42Нову частину вульфенштейну краще би, чи квейк
Я грав і не лише на ютуб і в мене такі ж самі враження. Якийсь ассасін крід з усім цим паркуром. Так і кинув не пройшовши до кінця.Kashtan: ↑ 26.05.2024 14:19 В етернал багато кольорів і веселок було, якось псувало враження, не можна уявити собі потрібну атмосферу, від слова геть. Стрибки та жонглювання теж зіпсували враження. Не грав, по ютюбу склав враження відразу додам. Навіть пробувати не виникло бажання.
2016 звісно атмосферніший.
Додам - це як диябло 2 та три порівняти. Чотири дуже погане враження, сподіваюсь його не буде в новій частині дум.
той кооп-спіноф жалюгідний шмат лайна, так. але 2 останніх сінгли - просто пушкаphobosse: ↑ 26.05.2024 21:10Небінарні доньки Бласковіца не залишили нащадків, то ж нової частини Вульфа не буде )Enjthesilence: ↑ 26.05.2024 13:42Нову частину вульфенштейну краще би, чи квейк
Мне 16 показался безумно медленным, нужно этернал попробовать значитdead_rat: ↑ 27.05.2024 00:15 Дум 2016 пройшов з задоволенням, але Етернал не зміг. Щось вони підняли швидкість гри, що жесть, то для школярів з реакцією мангуста. Ну і кольорові райдуги і Думі не сподобалися.
Одно из DLC покажется тебе адомDuckRider: ↑ 27.05.2024 02:38Мне 16 показался безумно медленным, нужно этернал попробовать значитdead_rat: ↑ 27.05.2024 00:15 Дум 2016 пройшов з задоволенням, але Етернал не зміг. Щось вони підняли швидкість гри, що жесть, то для школярів з реакцією мангуста. Ну і кольорові райдуги і Думі не сподобалися.
Клонування , воскресіння , перепрошивка голови 2.0 .було б бажання , а засіб знайдуть.тим паче ще двох синів геїв ще не булоphobosse: ↑ 26.05.2024 21:10Небінарні доньки Бласковіца не залишили нащадків, то ж нової частини Вульфа не буде )Enjthesilence: ↑ 26.05.2024 13:42Нову частину вульфенштейну краще би, чи квейк
Після проходження Turbo Overkill вирішив спробувати доповнення Eternal. Через кілька хвилин вийшов бо якось все повільно у порівнянні з Turbo OverkillDuckRider: ↑ 27.05.2024 02:38Мне 16 показался безумно медленным, нужно этернал попробовать значит
плюс тісні арени з велики демонами+пллюс від чудового сайфая до не зрозуміло чогоPhos4: ↑ 26.05.2024 13:19 Етернал був непоганий, просто гра постійно душить малим запасом ресурсів плюс більшість ворогів потребують конкретної тактики, що в результаті вилилось в постійне жонглювання зброєю що не всім зайшло, а 2016 я 90% гри пройшов з двустволкою в руках.
Веселку можна вимикати. В налаштуваннях можна задавати інший колір для ресурсів, щоб вони не були такими кольоровими. Мені це теж спочатку не подобалося, але мушу визнати, що грати із кльоровими ресурсами зручніше і ефективніше, ніж якби вони були однотонні, оскільки геймплей дуже драйвовий і швидкий, через що ідентифікувати патрони які ти піднімаєш набагато швидше по кольорі, ніж картинці. Але взагальному Дум 2016 мені теж більше сподобався, оскільки там тебе не обмежують ресурсами і не заставляють постійно йти у ближній бій, щоб отримати ці ресурси.Kashtan: ↑ 26.05.2024 14:19 В етернал багато кольорів і веселок було, якось псувало враження, не можна уявити собі потрібну атмосферу, від слова геть. Стрибки та жонглювання теж зіпсували враження. Не грав, по ютюбу склав враження відразу додам. Навіть пробувати не виникло бажання.
2016 звісно атмосферніший.
Додам - це як диябло 2 та три порівняти. Чотири дуже погане враження, сподіваюсь його не буде в новій частині дум.