А я казав що 16 гіг мало.
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
а раніше було важко так зробити??головною особливістю оновленої ROG Ally стане акумулятор. Його місткість зросте вдвічі — з 40 Вт·год до 80 Вт·год
зачем делать сразу идеально устройство, когда можно каждый год обновлятьKimRomik: ↑ 23.05.2024 17:15а раніше було важко так зробити??головною особливістю оновленої ROG Ally стане акумулятор. Його місткість зросте вдвічі — з 40 Вт·год до 80 Вт·год
згоденShader1: ↑ 23.05.2024 17:51зачем делать сразу идеально устройство, когда можно каждый год обновлять
Черговий раз придумали якусь пропрієтарщину і покинули після одного покоління. Чому одразу було не зробити стандартний роз'єм?Також замість пропрієтарного роз'єму ROG XG, який використовувався для підключення зовнішньої відеокарти, з'явиться USB4
Досі лежить планшет Samsung, яким не можу користуватись, бо спец кабеля немаnazar-pc: ↑ 23.05.2024 18:14Черговий раз придумали якусь пропрієтарщину і покинули після одного покоління. Чому одразу було не зробити стандартний роз'єм?
габен сделает снова цену в 400 баксов и асус и ко не смогут конкурировать, а габену легко демпинговать и продавать их по себестоимости или ниже. если бы стимдеки начинались от 700 баксов (до налогов как асус), то их бы не покупалиTyler: ↑ 23.05.2024 19:46 80 аккум це дуууже солідно, Стімдеку 2 доведеться піднапрягтись щоб з такою конкуренцією на ринку впоратись
такого?taras_cs: ↑ 23.05.2024 18:58 Досі лежить планшет Samsung, яким не можу користуватись, бо спец кабеля нема
криво злизали у нокіа. У неї приблизно такий же працював краще, а у СЕ постійно треба було чистити контакти. і джойстіки глючили.
Асус и ко вышли на рынок со стимдеком по плюс-минус такой цене, и как минимум асус посчитал результаты удачными.Ghody: ↑ 23.05.2024 20:46габен сделает снова цену в 400 баксов и асус и ко не смогут конкурировать, а габену легко демпинговать и продавать их по себестоимости или ниже. если бы стимдеки начинались от 700 баксов (до налогов как асус), то их бы не покупали
для 7" і 1080р забагато, який ще 2кphobosse: ↑ 23.05.2024 22:20 Ех, йому б ще 2к екран
старі ігри і в 8к підуть, давай його в 7" запхнемоphobosse: ↑ 23.05.2024 23:31 kalakawa
Старі ігри та інді в 2к потягне. ААА як раз будуть чудово дивитись на такому екрані в 720p resolution )