Останні статті і огляди
Новини
AyaNeo випускає док-станцію з Radeon RX 7600M XT у фантастичному дизайні
-
Magnum
Junior
Виглядає гарно
-
AFU_power
Member
Scoffer
Бро, ти сам перший почав розписувати за якісь
А те що про картки, то це давно було, втикаєш айдікарту в тонкий клієнт і тебе логінить на твоє робоче місце.
Я не знаю до чого ті всі роздуми були при наявності вище названого причому в темі про відеокарту.
Компьют павер з собою - мініпк.
Портативність і мобільність - ноут з докстанцією дома і в місці куди там планується його регулярно носити.
Бро, ти сам перший почав розписувати за якісь
Коли тобі справедливо тицьнули, що уже існує мініпк, який можна носити з собою в рюкзаку ти взагалі вдався доКомпактний з'ємний модуль з ссд з усіма даними, котрий можна перетикати в з ноута в десктоп і отримувати свою ОС з усіма прогами і іншими даними був би як мінімум цікавим.
Це я взагалі не знаю до чого, давно існують usb-scsi nvme контроллери в карманах для м.2 і windows-to-go. Щоб дані не синхронізувати.ExpressCard були достатньо малими щоб влізати в ноути, але достатньо великими щоб за сучасними мірками в них запхнути тера на два ссд, а може і на всі чотири.
Так от було б непогано в деяких випадках мати можливіть витягувати з ноута ссд і встромляти в десктоп і навпаки, зберігаючи ОС, увесь софт з усім оточенням і всіма даними. Подібний форм-фактор якраз те що треба.
А те що про картки, то це давно було, втикаєш айдікарту в тонкий клієнт і тебе логінить на твоє робоче місце.
Я не знаю до чого ті всі роздуми були при наявності вище названого причому в темі про відеокарту.
Компьют павер з собою - мініпк.
Портативність і мобільність - ноут з докстанцією дома і в місці куди там планується його регулярно носити.
-
Scoffer
Member
AFU_power
Можна і максі пк носити з собою в рюкзаку, тільки навіщо?
Ще раз на пальцях: дома сидиш на своєму улюбленому десктопі, а коли хочеш кудись вибратись з якоїсь причини то витягнув з нього такого винта, встромив в свій неменш улюблений ноут, і отримав домашню систему.
Це заміна зв'язки ноут+egpu+докстанція, а не чогось іншого.
Можна і максі пк носити з собою в рюкзаку, тільки навіщо?
Ще раз на пальцях: дома сидиш на своєму улюбленому десктопі, а коли хочеш кудись вибратись з якоїсь причини то витягнув з нього такого винта, встромив в свій неменш улюблений ноут, і отримав домашню систему.
Це заміна зв'язки ноут+egpu+докстанція, а не чогось іншого.
-
AFU_power
Member
Scoffer
Це якісь пердольні свістопляски, як зі сторони ос, яка буде захламована дровами від двох систем(аудіопанелями до звуку, налаштуваннями графіки), так і громіздкість, два пристрої, все-таки ноут з докстанціями і егпу легше
Це якісь пердольні свістопляски, як зі сторони ос, яка буде захламована дровами від двох систем(аудіопанелями до звуку, налаштуваннями графіки), так і громіздкість, два пристрої, все-таки ноут з докстанціями і егпу легше