Європейський Союз проводить розслідування проти Facebook та Instagram через адикцію

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Scoffer
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Європейський Союз проводить розслідування проти Facebook та Instagram через адикцію

Шлакоплатформи. Їх в принципі забанити треба. Модерація обходить всі більш-менш популярні групи і кидає страйки а потім і банить, навіть за слово кацап, не кажучи вже про інші, розпалює міжнаціональні ворожнечі бачите. Не війна, не вбивство українців, то все не розпалює.
PS: У євреїв приблизно та ж тема, на думку мети відкручувати голови ізраільтянам можна, а називати хамас терористами - ні.
KimRomik
Member

Повідомлення

Рідко користуюсь цими помийками, хоч і зареєстрований. Не дуже розумію, як вони притягують дітей, адже особисто я там нічого цікавого не бачив.

Отправлено спустя 7 минут 28 секунд:
https://vikna.tv/dlia-tebe/krolyachi-no ... -merezhah/
Взагалі подібні сервіси повинні бути тільки для 18+
Imperator83
Junior

Повідомлення

банить, навіть за слово кацап,

100% -мені за слово "кацап" вже не одне попередження приходило :)
Devijack
Member

Повідомлення

та що немає інших чудових слів по типу федераст, рашист и т.п)
zaqik
Member

Повідомлення

Meta звинувачують у спричиненні «поведінкової залежності» у дітей
подібні сервіси повинні бути тільки для 18+
О каких детях речь? Неужели у них в ToS не выписано, что этим гамном можно пользоваться только с 14/16/18 лет?
хоч і зареєстрований
Я однажды зарегался когда надо было в один саппорт написать. Написал и больше ничем там не пользовался. Через неделю снова понадобилось: захожу - а оно от меня какое-то подтверждение личности требует. Вот так и не состоялась зависимость... :laugh:
Igoretc
Member

Повідомлення

Тупо розвод Цукерберга на бабло :laugh:
BVI
Member

Повідомлення

Imperator83: 17.05.2024 14:44 банить, навіть за слово кацап,

100% -мені за слово "кацап" вже не одне попередження приходило :)
Мне интересно, а Вы не могли бы проверить реакцию на слово "пацак". Дуже цікаво.
unique-neon
Member

Повідомлення

Інколи користуюсь фейсбуком, умовно раз в місяць, побачити чим там знайомі цікавляться. Але так щоб часто, то не є цікаво там час проводити. Якийсь час постив там свої місцеві велопригоди, то було прикольно лайки збирати. Мабуть теж одна з причин залежності, окрім кролячої нори.

Також багато років тому ще пробував їхню мобільну апку - дуже спамила нотифвкаціями. Мене це дратувало, видалив, але інших припускаю це теж затягувало назад в фб
kot@work
Member

Повідомлення

Обережно! Цю гілку форума читає Цукерберг..
Afit
Member

Повідомлення

Осенью вообще удалил аккаунт Facebook. Так и не понял зачем я там вообще регистрировался :dontknow:
Kashtan
Member

Повідомлення

Рідко користуюсь. Мені завжди після цікавого відео автоматично починає показувати або відео про те як із сміття зробити непотріб, або коллаж із епізодів зі старих маловідомих (для мене ) фільмів. А захожу бо брат скидає мені посилання на цікаве на його думку відео, а знаходиться воно на факебуці.
Відповісти