Rockstar незабаром може випустити ПК-версію Red Dead Redemption

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
7mindfields
Member

Повідомлення

Devijack: 14.05.2024 14:11 Запізнились з релізом десь ровків на 15, ось тоді вона була потрібна, зараз ні. Хібащо для 2-3 дідів з цього форуму що бажають відчути настальгічні відчуття.
Не всі ж такі зумери, як ти, які тільки у фортнайти грають з геншинами
Ще б vigilante 8 портували на pc, мрії-мрії
kairo
Member

Повідомлення

waryag: 14.05.2024 14:34
Якщо вірити зливам, продажі ББ в рази нижче, ніж власних екзів соні. І не треба про магію ФС - рімейк ДеС продався посередньо.
Хороші були продажі в Бладборна, враховуючи, що це новий хардкорний ІР. Кращі, ніж в багатьох інших екзів Соні:
10. Bloodborne — 7.4 million copies;
11. Ghost of Tsushima — 7.4 million copies;
12. Days Gone — 7.3 million copies;
13. Ratchet & Clank — 6.97 million copies;
14. God of War III — 5.6 million copies;
15. Detroit: Become Human — 5.4 million copies;
16. LittleBigPlanet 3 — 5.4 million copies;
17. Uncharted: The Lost Legacy — 5.2 million copies;
waryag
Member

Повідомлення

kairo: 14.05.2024 15:4010. Bloodborne — 7.4 million copies;
11. Ghost of Tsushima — 7.4 million copies;
12. Days Gone — 7.3 million copies;
13. Ratchet & Clank — 6.97 million copies;
14. God of War III — 5.6 million copies;
15. Detroit: Become Human — 5.4 million copies;
16. LittleBigPlanet 3 — 5.4 million copies;
17. Uncharted: The Lost Legacy — 5.2 million copies;
Що ж ми бачимо? ББ не дотягує до кращих хітів, найближчі сусіди отримали такі ж продажі набагато швидше, і той же ДГ не отримав другої частини.
З цього списку рімейк отримав лише спін-офф анчертеду, причепом до збірника :D
kairo
Member

Повідомлення

waryag: 14.05.2024 16:06
kairo: 14.05.2024 15:4010. Bloodborne — 7.4 million copies;
Що ж ми бачимо? ББ не дотягує до кращих хітів, найближчі сусіди отримали такі ж продажі набагато швидше, і той же ДГ не отримав другої частини.
Ghost of Tsushima — портували на ПК.
Days Gone — портували на ПК.
Ratchet & Clank — портували на ПК.
God of War III — отримав два продовження.
Detroit: Become Human — портували на ПК.
Uncharted: The Lost Legacy — портували на ПК.
ББ не дотягує до кращих хітів
Marvel's Spider-Man: Miles Morales також не дотягує до кращих хітів, 10 млн проти 20 у попередньої частини, при цьому гра отримала продовження через три роки. Виходить, що 10 млн для супер розкрученої франшизи по Марвелу, це добре, а 7 млн по новому хардкорному ІР, це мало.
І не треба про магію ФС - рімейк ДеС продався посередньо
Немає рімейку ДС1. Є лінивий ремастер рівня фанатської поробки, який продався тиражем в 4 млн копій, при 10 мільйонах оригіналу, який вийшов на шість років раніше. 4 млн, це ~ 130 млн доходу, при витратах в три пачки чіпсів))
waryag
Member

Повідомлення

kairo: 14.05.2024 16:43Ghost of Tsushima — портували на ПК.
Days Gone — портували на ПК.
Ratchet & Clank — портували на ПК.
God of War III — отримав два продовження.
Detroit: Become Human — портували на ПК.
Uncharted: The Lost Legacy — портували на ПК.
Це нові ігри + рімейк. Детройт оплатили епіки, в інші, ймовірно, можливість порту закладена ще на етапі розробки.
ГОВ3 став останньою номерною частиною серії, далі спін-оффи і перезапуск серії.
kairo: 14.05.2024 16:43Marvel's Spider-Man: Miles Morales також не дотягує до кращих хітів, 10 млн проти 20 у попередньої частини, при цьому гра отримала продовження через три роки. Виходить, що 10 млн для супер розкрученої франшизи по Марвелу, це добре, а 7 млн по новому хардкорному ІР, це мало.
Обидві гри - коротенькі спін-оффи, практично - самостійні ДЛС, їх портували з мінімлаьними затратами, довіском до більш успішних основних ігор серії.
kairo: 14.05.2024 16:43Немає рімейку ДС1. Є лінивий ремастер рівня фанатської поробки, який продався тиражем в 4 млн копій, при 10 мільйонах оригіналу, який вийшов на шість років раніше. 4 млн, це ~ 130 млн доходу, при витратах в три пачки чіпсів))
Не ДС1, а ДеС - демонс соулс. :lol:
kairo
Member

Повідомлення

Це нові ігри
Цім "новим" іграм від 4 до 14 років:
Ghost of Tsushima — 2020
Days Gone — 2019
Ratchet & Clank — 2021
God of War III — 2010
Detroit: Become Human — 2018
Uncharted: The Lost Legacy — 2017
ймовірно, можливість порту закладена ще на етапі розробки.
По цим іграм, конкретно можна почитати коли і яким студіям передавали кожну гру на портування. Це не було закладено на етапі розробки. В цілому, по портам Соні: "If porting a game to a PC costs less than 30 million dollars, to finance the studio is enough to get approval from Sony in an e-mail."
Бо число 4 в назві намагаються уникати, через китайський ринок(в Японії та ПК також). Тому далі почали вигадувати інші назви.
Обидві гри - коротенькі спін-оффи, практично - самостійні ДЛС, їх портували з мінімлаьними затратами, довіском до більш успішних основних ігор серії.
Це на основі чого така заява? Miles Morales мав загальний бюджет в 105 млн доларів. Це ААА гра, в той час, як усі ігри Фромів(окрім ЕР), АА.
Не ДС1, а ДеС - демонс соулс.
1,4 млн копій, більше ніж оригінальний Демон Соулс :laugh: Гра вийшла ексклюзивно для ПС5, яку практично неможливо було купити в перших пів-року, ось і результат. Я сам в свій час продав ПС4Про перед релізом консолі, так досі без ПСки))
Востаннє редагувалось 14.05.2024 18:37 користувачем kairo, всього редагувалось 1 раз.
yariksom
Member

Повідомлення

Я дограв Red Dead Redemption2 рівно до того моменту коли в героя почався туберкульоз і він стрімко втрачав навики через хворобу.
Я гріндер чи там лутер (до кінця не розумію цих понять) тобто гравець який намагається максимум прокачати героя і вдягнути його в найкращі шмотки.
Коли мій герой захворів, я почав шукати якісь ліки.
Коли зрозумів що він таки помре - покинув гру, мені зразу стало нецікаво, гру можна пройти і без цих, як виявилося зайвих покращень.

Завжди рахував, що в грі, не як в житті: якщо докладеш зусиль то виграєш, а там докладай-недокладай - тобі тапки.

В реальному житті таких випадків, що хоч сідницями перемелюй але я грав в гру для того щоб якраз від цієї реальності відійти.

Ну, це так - лірика.

В РДР перший пограю, якщо там кінець хоча б передбачає щасливе майбутнє.

Правда ля цього потрібно повністю викреслити з памяті РДР2.
kairo
Member

Повідомлення

yariksom: 14.05.2024 18:36 Я дограв Red Dead Redemption2 рівно до того моменту коли в героя
Це все ж таки спойлери) Завжди знайдеться людина, яка не грала і прочитає такий коментар. В мене вже було подібне. На рахунок сабжу, не завжди мають бути хеппі-енди, це більш доросла гра.
yariksom
Member

Повідомлення

Код: Виділити все

Не всі ж такі зумери, як ти, які тільки у фортнайти грають з геншинами
Останнім зумерам уже по 22 а старшим тридцятка.
Тепер молоді люди це генерація Альфа.
Страшно старіти? :gigi:
anyname
Member

Повідомлення

kairo: 14.05.2024 18:22
Це нові ігри
Цім "новим" іграм від 4 до 14 років:
Ghost of Tsushima — 2020
Days Gone — 2019
Ratchet & Clank — 2021
God of War III — 2010
ймовірно, можливість порту закладена ще на етапі розробки.
По цим іграм, конкретно можна почитати коли і яким студіям передавали кожну гру на портування. Це не було закладено на етапі розробки. В цілому, по портам Соні: "If porting a game to a PC costs less than 30 million dollars, to finance the studio is enough to get approval from Sony in an e-mail."
Бо число 4 в назві намагаються уникати, через китайський ринок(в Японії та ПК також). Тому далі почали вигадувати інші назви.
Це на основі чого така заява? Miles Morales мав загальний бюджет в 105 млн доларів. Це ААА гра, в той час, як усі ігри Фромів(окрім ЕР), АА.
Не ДС1, а ДеС - демонс соулс.
1,4 млн копій, більше ніж оригінальний Демон Соулс :laugh: Гра вийшла ексклюзивно для ПС5, яку практично неможливо було купити в перших пів-року, ось і результат. Я сам в свій час продав ПС4Про перед релізом консолі, так досі без ПСки))
Нова гра чи стара залежіть не від дати її реліза , а від проміжку часу між релізом на консолі та портуванням на ПК. Привид таки значно старіший за Байкера чи Андроїда.
waryag
Member

Повідомлення

kairo: 14.05.2024 18:22Цім "новим" іграм від 4 до 14 років:
Ghost of Tsushima — 2020
Days Gone — 2019
Ratchet & Clank — 2021
God of War III — 2010
Порт детройта проспонсовано епіками, це не критерії соні.
Анчартед - рімейк 22 року.
Порт ДГ вийшов через 2 роки після релізу.
РіК - через рік.
ГОВ3 і ББ залишились консольними екзами. Все досить струнко, як на мене.
yariksom
Member

Повідомлення

kairo: 14.05.2024 18:39
yariksom: 14.05.2024 18:36 Я дограв Red Dead Redemption2 рівно до того моменту коли в героя
Це все ж таки спойлери) Завжди знайдеться людина, яка не грала і прочитає такий коментар. В мене вже було подібне. На рахунок сабжу, не завжди мають бути хеппі-енди, це більш доросла гра.
Так ти правий на всі 100%, це дуже серйозна гра, але тоді вона повинна бути для дітей до 16ти бо старші все це бачили в реальному житті а на десяток-два старші ще й не один раз.
Тому воно для дітей або маминих синочків, які до 30 і дальше "під маминим крильцем", просто щоб показати як буває в реалі.

Я все це написав, просто ти вирішив взяти частину тексту.
waryag
Member

Повідомлення

yariksom: 14.05.2024 18:36
В РДР перший пограю, якщо там кінець хоча б передбачає щасливе майбутнє.

Правда ля цього потрібно повністю викреслити з памяті РДР2.
Маленький спойлер:
спойлер
зі смертю Артура РДР2 не закінчиться.
І побільше:
спойлер
фактично, нумерація бреше і 1 частина є продовженням другої :gigi:
kairo
Member

Повідомлення

Усі ці ігри продались слабше за ББ і все одно отримали порти через 1-4 роки. Демон Соулс взагалі портували через 11 років. Тому проблеми із ремастером/портом ББ не в продажах.

Відправлено через 2 хвилини 15 секунд:
yariksom: 14.05.2024 18:48 бо старші все це бачили в реальному житті а на десяток-два старші ще й не один раз.
Тому воно для дітей або маминих синочків, які до 30 і дальше "під маминим крильцем", просто щоб показати як буває в реалі.
Ого, ви прожили період Фронтиру? Як воно там, реально так важко було? :lol: :lol:
yariksom
Member

Повідомлення

Ого, ви прожили період Фронтиру? Як воно там, реально так важко було? :lol: :lol:
Не знаю що таке період Фронтиру, але більш чим знайомий з періодом 90х в невеличких містечках Львівської області, було не важко, було весело як і всім в той час старшим дітям, творили таке що сучасній дитині навіть на голову не налізе.
Думаю твій "Фронтир" відпочиває :gigi:
Dremjke
Member

Повідомлення

yariksom: 14.05.2024 18:36Я дограв Red Dead Redemption2 рівно до того моменту коли в героя почався туберкульоз і він стрімко втрачав навики через хворобу.
Я гріндер чи там лутер (до кінця не розумію цих понять) тобто гравець який намагається максимум прокачати героя і вдягнути його в найкращі шмотки.
Коли мій герой захворів, я почав шукати якісь ліки.
Коли зрозумів що він таки помре - покинув гру, мені зразу стало нецікаво, гру можна пройти і без цих, як виявилося зайвих покращень.

Завжди рахував, що в грі, не як в житті: якщо докладеш зусиль то виграєш, а там докладай-недокладай - тобі тапки.
Дарма.
Вліпив вам мінуса за таку неповагу до цього шедевра.
Гра не про те, щоб втупу гріндити і розчаруватися від смерті ГГ від тубика.

yariksom: 14.05.2024 18:48Так ти правий на всі 100%, це дуже серйозна гра, але тоді вона повинна бути для дітей до 16ти бо старші все це бачили в реальному житті а на десяток-два старші ще й не один раз.
І за це мінуса отримайте.
Порівнювати гру з реальністю, та ще й на таких серйозних щах - це щось з чимось :D
А взагалі, цікава у вас логіка, прям "Слово пацана" на мінімалках :lol:
Я також виріс в 90х і є що згадати, але з присмаком згадувати оту всю жесть та відвертий пісдейць, то потрібно ментально застрягти в тих часах і ділити всіх і вся на "серйозних старшаків" і "пацанчиків до 16" :dontknow:
yariksom
Member

Повідомлення

І за це мінуса отримайте.
Порівнювати гру з реальністю, та ще й на таких серйозних щах - це щось з чимось :D
Та мінусіть скільки завгодно, я лише писав про те, що реальності і в житті достатньо а гра - для задоволення, і це абсолютно тільки моя особиста думка, я не порівнюю гру з реальністю а кажу що сюжет максимально до неї наближений.
А ось в реальності кожен грає в щось подібне кожен день, графіка надзвичайна, тактильні відчуття і всяке таке різне до чого анріл інжин не дойде і через 20 років.
Гра, для мене це відрив від реальності, відпочинок від неї. Коли тобі показують що коли ти поводиш себе в розріз закону, це на 98% приведе тебе в буцегарню або до смерті і так зрозуміло.
РДР2 це не більш чим настанова для підлітків.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

waryag: 14.05.2024 16:06
Так он и делался за совсем другие деньги. Японцы, даже такие именитые как Фромы, не едят такие же бюджеты как Insomniac, Naughty Dog или Santa Monica. Соответственно конечная прибыль от 7млн продаж GOW и BB будет в пользу последней.
waryag: 14.05.2024 18:44
ГОВ3 і ББ залишились консольними екзами. Все досить струнко, як на мене.
У сони есть четкое видение того что все что выходило до 2015 года на ps4 не достойно ресурсов и времени для его портирования в силу возраста.
Там между делом кроме BB еще затерялись Order 1886, Infamous, Driveclub (кто-то еще помнит такую?) и Killzone. Им портирование на РС кстати тоже маловероятно светит.
stoned
Member

Повідомлення

Shaolin_Style
Про це забув
https://store.steampowered.com/app/2172010/Until_Dawn/
taras_cs
Member

Повідомлення

Знову пісня під враженнями від гри (відеоряд містить спойлер)
Відповісти