Предлагаю обсудить Гра Hades II вийшла у ранній доступ
Отправлено спустя 1 минуту 44 секунды:
Мобильная droчильня на пк
Останні статті і огляди
Новини
Гра Hades II вийшла у ранній доступ
-
Kanjo
Member
-
maxn
Member
Kanjo
Сразу видно что вы не играли в первую часть:) Это топовая тема, а отсылок к истории и мифам в ней больше чем в школьном учебнике по истории
Сразу видно что вы не играли в первую часть:) Это топовая тема, а отсылок к истории и мифам в ней больше чем в школьном учебнике по истории
-
Polyaan
Member
Отличная новость, первая всем была хороша, от саундтрека до сюжета.
-
Ainger
Member
В первую наиграл 240+ часов, закрыл всё, что только можно было, кроме некоторых деталей интерьера и рамок персонажа, очень крутой проект получился, до неё даже не смотрел в сторону рогаликов. Дизайн чума, персонажи крутые, диалоги и сюжет отличные, боёвка убойная. Попробую ранний билд, но в дальнейшем думаю будут ждать полный релиз, чтобы хапануть по полной
-
mgerchik
Member
там еще и украинская локализация есть со старта.
-
Enjthesilence
Member
перша непогана дійсно, але друга це ж просто рескін першої частини, мінімум змін, візуально взагалі 1в1, не виглядає як сиквел, більш на аддон схоже, але з цим ок, чому знову дочасний доступ?
-
Alex646
Member
Мабуть, гроші у разрабів закінчились.Enjthesilence: ↑ 07.05.2024 18:36 чому знову дочасний доступ?
-
MaksymCR
Junior
Для чого це писати, якщо у першу частину не грали?Kanjo: ↑ 07.05.2024 11:28 Предлагаю обсудить Гра Hades II вийшла у ранній доступ
Отправлено спустя 1 минуту 44 секунды:
Мобильная droчильня на пк
-
Kashtan
Member
А може, якщо все було ідеально в першій частині - то навіщо псувати? Мене точно графіка влаштовувала і тут і там. І мене захопила гра (перша частина) не через графіку. Он Хорайзон, теж намагались приплісти міфологію Еллади, принаймні назвами - графіка є, а мене вистачило на дві години ледь-ледь у цей симулятор стрибків коричневим зайцем по порожньому світу.Enjthesilence: ↑ 07.05.2024 18:36 перша непогана дійсно, але друга це ж просто рескін першої частини, мінімум змін, візуально взагалі 1в1, не виглядає як сиквел, більш на аддон схоже, але з цим ок, чому знову дочасний доступ?
-
Enjthesilence
Member
мова не лише про графіку, це абсолютно таж сама гра, мінімум змін. від сиквелу хочется чогось нового, ідей, геймплейних механік, розвитку серії, а це просто аддонKashtan: ↑ 08.05.2024 11:59А може, якщо все було ідеально в першій частині - то навіщо псувати? Мене точно графіка влаштовувала і тут і там. І мене захопила гра (перша частина) не через графіку. Он Хорайзон, теж намагались приплісти міфологію Еллади, принаймні назвами - графіка є, а мене вистачило на дві години ледь-ледь у цей симулятор стрибків коричневим зайцем по порожньому світу.Enjthesilence: ↑ 07.05.2024 18:36 перша непогана дійсно, але друга це ж просто рескін першої частини, мінімум змін, візуально взагалі 1в1, не виглядає як сиквел, більш на аддон схоже, але з цим ок, чому знову дочасний доступ?
-
Grava
Member
У Supergiant Games без жодних оголошень переглянули вартість Hades II в деяких регіонах, серед яких опинилася й Україна.
6 травня, коли гра вийшла в дочасному доступі, вона коштувала 600 гривень для українських гравців. Після перегляду цін вона вже коштує 460 гривень, а гравцям, які придбали гру раніше, розробники повернули різницю на гаманець в Steam.