Пропоную обговорити AceMagic анонсувала міні-ПК у формі винищувача із «Зоряних війн»
Космічна ціна там точно буде .
Останні статті і огляди
Новини
AceMagic анонсувала міні-ПК у формі винищувача із «Зоряних війн»
-
Олег963
Member
-
white_noise
Member
якщо хто не в темі, то винищувачі із «Зоряних війн» виглядають наступним чином:
- спойлер
-
X-wing Fighter:
TIE Fighter:
-
waryag
Member
Або ні. Фанати готові платити за офіційний та не дуже мерч, коли він пристойної якості. А тут вже досить далеко від ЗВ, мало інфи, нічого реального, але дуже хочеться грошей.Олег963: ↑ 06.05.2024 11:44 Космічна ціна там точно буде .
-
daesz
Member
Будучи фанатом ЗВ - мені подобається.
Будучи фанатом сфф - мені не подобається, тому що суть мІТХ білдів в тім щоб вони займали мало місця, а ці "крила" мають протилежну дію, збільшуючи кількість місця яку цей корпус займає в 3-4 рази.
Відправлено через 5 хвилин 11 секунд:
Будучи фанатом сфф - мені не подобається, тому що суть мІТХ білдів в тім щоб вони займали мало місця, а ці "крила" мають протилежну дію, збільшуючи кількість місця яку цей корпус займає в 3-4 рази.
Відправлено через 5 хвилин 11 секунд:
А ще ось такwhite_noise: ↑ 06.05.2024 12:15 якщо хто не в темі, то винищувачі із «Зоряних війн» виглядають наступним чином:тобто ото всрате подєліє не схоже навіть віддалено але дуже хочуть на дурачках бабла підняти )))
- спойлер
- X-wing Fighter:
TIE Fighter:
- спойлер
- tie advanced x1 (винищувач вейдера з епізоду 4)
tie advanced v1 (теж саме тільки модифіковане)
tie bomber (з повстанців та роуг ван)
tie defender (з роуг ван)
tie phantom (якісь комікси чи що)
tie in (з мандалорця)
- спойлер
Востаннє редагувалось 06.05.2024 12:28 користувачем daesz, всього редагувалось 3 разів.
-
waryag
Member
Взагалі, виробник пише лише "The World's First AAA Sci-Fi Games Mini PC" - дурнів рубитися з юристами Мікі-Мауса немає. Про тай-файтер додали вже журналісти, а овери радісно скопіпастили.white_noise: ↑ 06.05.2024 12:15 тобто ото всрате подєліє не схоже навіть віддалено але дуже хочуть на дурачках бабла підняти )))
-
white_noise
Member
схоже на той корпус так само як взяти сову, натягти її на глобус і сказати що то риба фугу бо кругле.daesz: ↑ 06.05.2024 12:23 А, і на останок : особливий тай файтер мофа гідеона з мандалорця