Как по мне фигня полнейшая - написали на игровом конфиге ProArt и рады. Зачем кривой моник 21:9 IPS и без козырька когда есть нормальный ProArt 16:9 OLED ASUS ProArt Display OLED PA32DC. Все остальное тоже исключительно для любителей бренда и бытовых конфигураций, поскольку лучше какой то hedt собрать на ксеонах или тредриппере с очень много RAM в просторном Full Tower.Skiff93: ↑ 05.04.2024 12:24Пропоную обговорити ПК для митця — збираємо ідеальний комп’ютер для людей, які працюють із візуальним контентом, на основі компонентів ASUS ProArt
Останні статті і огляди
Новини
ПК для митця — збираємо ідеальний комп’ютер для людей, які працюють із візуальним контентом, на основі компонентів ASUS ProArt
-
S
Member
-
illyha
Member
Каков суммарный прайс сего чуда кто-то считал? Самому считать лень, можт кто-то уже это сделал)
-
oversteve
Member
от норм варіант інтеграції проарт
-
lordep
Member
https://hotline.ua/ua/buymatrix/74aa358cc9caef41ce41/illyha: ↑ 05.04.2024 16:16 Каков суммарный прайс сего чуда кто-то считал? Самому считать лень, можт кто-то уже это сделал)
- спойлер
Крім того ще потрібна ОП та накопичувачі.
-
Alonzo
Junior
Я бы на эти бабки взял 4090 + корсар 5000 обязательно ргб + рузен 7900х + арктик 360 + 128гб оперативки + суперцветок >1000вт, моник из рекламы оставить можно И ещё осталось бы на стол с креслом тыщ 20
-
curious user
Junior
Коли розіграш? (сміх скрізь сльози)
-
ervin
Member
Alonzo
Хто в чому вимірює) я б купив кілька серій реаліті-шоу "хароші руські"
Пан сатаненко на то постійно збирає
-
yupi
Member
Митци, а зачем вам 4080пупер и монитор на 2к, 60Гц?
-
Adamantium
Ghost
шоб було (с)yupi: ↑ 05.04.2024 18:29 Митци, а зачем вам 4080пупер и монитор на 2к, 60Гц?
-
Povitria
Junior
lordep: ↑ 05.04.2024 16:52 Перепрошую за невігластво, як створити таку матрицю в хотлайні?
-
Inqizitor2022
Member
Зачем на Асусе собирать кроме материнской платы? И ProArt просто маркетинговая шляпа, брать Strix нужно или вообще Asrock, остальное, включая БП такой - аналогично выброшенные деньги.
Вообще современный ПК для дизайнера - это AMD EPYC 9684X 2 штуки на одной плате с водяным охлаждением, просторный корпус для этого, RTX 6000 в качестве карты.
Вообще современный ПК для дизайнера - это AMD EPYC 9684X 2 штуки на одной плате с водяным охлаждением, просторный корпус для этого, RTX 6000 в качестве карты.
-
Melki
Member
а интересно, что ты проф делаешь, что смотришь на глаз прямоту линий?Grindeath: ↑ 05.04.2024 13:45Гнутый монитор для проф работы? Ну такое.
-
Dragobes
Member
4я иконка с "портфельчиком": Найти разные товары в одном магазине.Povitria: ↑ 05.04.2024 19:52 Перепрошую за невігластво, як створити таку матрицю в хотлайні?
Там где сердечко, весы..
-
Ortyomko
Member
наш козакervin: ↑ 05.04.2024 18:19 Alonzo
-
Andreafbi
Junior
Ну не знаю, Intel, то сумнівне рішення. Сиджу ще на старому 3900х, карта 4080, 64gb ddr3, хоча 32 норм було, але в неоптимізованних сценах іноді не вистачало 32. Карта потрібна якщо ти рендериш, або симулюєшь багато, а так можна було і 4070s
-
Hotspur
Member
це очевидно. бачив 0 гнутих моніторів у фото чи відео редакторів. у аналітиків вони стоять бо їм все одно на багато речей, головне побільше модель поставитиpelia: ↑ 05.04.2024 14:59 дизайнер також сказав що монітор супер, але від курви псується сприйняття кольорів і йому не підходить, ось такі пироги
-
Alligator
Member
Ну справедливости ради на ASUS 49” ROG Strix XG49WCR тоже "искажается" ощущение при редактирование изображения на полном экране или когда нужно сфоткать монитор (да, иногда нужно именно фотка с окружением возле монитора) но в тоже время если разделить рабочее пространство на условных два экрана (просто пополам) то уже искажение стремится к 0 и дискомфорта не ощущаешь.Hotspur: ↑ 06.04.2024 12:32це очевидно. бачив 0 гнутих моніторів у фото чи відео редакторів. у аналітиків вони стоять бо їм все одно на багато речей, головне побільше модель поставитиpelia: ↑ 05.04.2024 14:59 дизайнер також сказав що монітор супер, але від курви псується сприйняття кольорів і йому не підходить, ось такі пироги
Но вот готовый результат конечно на подобных мониторах шикарно смотрится
-
stakanctl
Member
Буквально первая строка на странице со статьейDima4s: ↑ 05.04.2024 12:47 Надіюсь вам трохи підкинули за рекламу. бо сам комп не для митців, а для мажорів))
-
Truefeel
Junior
Я купив собі asus proart 4060 oc, на заміну asus dual 1660s, і скажу що дуже задоволений, прирістр в швидкодії +-100%, але саме круте що мене вразило це дуже якісний охлад у proart, температури вище 53 немає і це в стрес тестах, в іграх коливання 43-48, і все це при мінімальних обертах кулерів(30%).
-
Hotspur
Member
дуже дорогоlordep: ↑ 05.04.2024 16:52~ 173000 грн з корпусом.