ПК для митця — збираємо ідеальний комп’ютер для людей, які працюють із візуальним контентом, на основі компонентів ASUS ProArt

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
S
Member

Повідомлення

Skiff93: 05.04.2024 12:24Пропоную обговорити ПК для митця — збираємо ідеальний комп’ютер для людей, які працюють із візуальним контентом, на основі компонентів ASUS ProArt
Как по мне фигня полнейшая - написали на игровом конфиге ProArt и рады. Зачем кривой моник 21:9 IPS и без козырька когда есть нормальный ProArt 16:9 OLED ASUS ProArt Display OLED PA32DC. Все остальное тоже исключительно для любителей бренда и бытовых конфигураций, поскольку лучше какой то hedt собрать на ксеонах или тредриппере с очень много RAM в просторном Full Tower.
illyha
Member

Повідомлення

Каков суммарный прайс сего чуда кто-то считал? Самому считать лень, можт кто-то уже это сделал)
oversteve
Member

Повідомлення

от норм варіант інтеграції проарт
lordep
Member

Повідомлення

illyha: 05.04.2024 16:16 Каков суммарный прайс сего чуда кто-то считал? Самому считать лень, можт кто-то уже это сделал)
https://hotline.ua/ua/buymatrix/74aa358cc9caef41ce41/
спойлер
Зображення
~ 173000 грн з корпусом.
Крім того ще потрібна ОП та накопичувачі.
Alonzo
Junior

Повідомлення

Я бы на эти бабки взял 4090 + корсар 5000 обязательно ргб :gigi: + рузен 7900х + арктик 360 + 128гб оперативки + суперцветок >1000вт, моник из рекламы оставить можно :D И ещё осталось бы на стол с креслом тыщ 20
curious user
Junior

Повідомлення

Коли розіграш? :laugh: :weep: (сміх скрізь сльози)
ervin
Member

Повідомлення

Alonzo
Хто в чому вимірює) я б купив кілька серій реаліті-шоу "хароші руські"
Пан сатаненко на то постійно збирає
yupi
Member

Повідомлення

Митци, а зачем вам 4080пупер и монитор на 2к, 60Гц? :rotate:
Adamantium
Ghost

Повідомлення

yupi: 05.04.2024 18:29 Митци, а зачем вам 4080пупер и монитор на 2к, 60Гц? :rotate:
шоб було (с) :gigi:
Povitria
Junior

Повідомлення

lordep: 05.04.2024 16:52 Перепрошую за невігластво, як створити таку матрицю в хотлайні?
Inqizitor2022
Member

Повідомлення

Зачем на Асусе собирать кроме материнской платы? И ProArt просто маркетинговая шляпа, брать Strix нужно или вообще Asrock, остальное, включая БП такой - аналогично выброшенные деньги.
Вообще современный ПК для дизайнера - это AMD EPYC 9684X 2 штуки на одной плате с водяным охлаждением, просторный корпус для этого, RTX 6000 в качестве карты.
Melki
Member

Повідомлення

Grindeath: 05.04.2024 13:45Гнутый монитор для проф работы? Ну такое.
а интересно, что ты проф делаешь, что смотришь на глаз прямоту линий?
Dragobes
Member

Повідомлення

Povitria: 05.04.2024 19:52 Перепрошую за невігластво, як створити таку матрицю в хотлайні?
4я иконка с "портфельчиком": Найти разные товары в одном магазине.
Там где сердечко, весы..
Ortyomko
Member

Повідомлення

ervin: 05.04.2024 18:19 Alonzo
Хто в чому вимірює) я б купив кілька серій реаліті-шоу "хароші руські"
Пан сатаненко на то постійно збирає
наш козак :beer:
Andreafbi
Junior

Повідомлення

Ну не знаю, Intel, то сумнівне рішення. Сиджу ще на старому 3900х, карта 4080, 64gb ddr3, хоча 32 норм було, але в неоптимізованних сценах іноді не вистачало 32. Карта потрібна якщо ти рендериш, або симулюєшь багато, а так можна було і 4070s
Hotspur
Member

Повідомлення

pelia: 05.04.2024 14:59 дизайнер також сказав що монітор супер, але від курви псується сприйняття кольорів і йому не підходить, ось такі пироги
це очевидно. бачив 0 гнутих моніторів у фото чи відео редакторів. у аналітиків вони стоять бо їм все одно на багато речей, головне побільше модель поставити
Alligator
Member

Повідомлення

Hotspur: 06.04.2024 12:32
pelia: 05.04.2024 14:59 дизайнер також сказав що монітор супер, але від курви псується сприйняття кольорів і йому не підходить, ось такі пироги
це очевидно. бачив 0 гнутих моніторів у фото чи відео редакторів. у аналітиків вони стоять бо їм все одно на багато речей, головне побільше модель поставити
Ну справедливости ради на ASUS 49” ROG Strix XG49WCR тоже "искажается" ощущение при редактирование изображения на полном экране или когда нужно сфоткать монитор (да, иногда нужно именно фотка с окружением возле монитора) но в тоже время если разделить рабочее пространство на условных два экрана (просто пополам) то уже искажение стремится к 0 и дискомфорта не ощущаешь.
Но вот готовый результат конечно на подобных мониторах шикарно смотрится :lick:
stakanctl
Member

Повідомлення

Dima4s: 05.04.2024 12:47 Надіюсь вам трохи підкинули за рекламу. бо сам комп не для митців, а для мажорів))
Буквально первая строка на странице со статьей :)
Truefeel
Junior

Повідомлення

Я купив собі asus proart 4060 oc, на заміну asus dual 1660s, і скажу що дуже задоволений, прирістр в швидкодії +-100%, але саме круте що мене вразило це дуже якісний охлад у proart, температури вище 53 немає і це в стрес тестах, в іграх коливання 43-48, і все це при мінімальних обертах кулерів(30%).
Hotspur
Member

Повідомлення

lordep: 05.04.2024 16:52~ 173000 грн з корпусом.
дуже дорого
Відповісти