Останні статті і огляди
Новини
ПК для митця — збираємо ідеальний комп’ютер для людей, які працюють із візуальним контентом, на основі компонентів ASUS ProArt
-
Skiff93
Member
Пропоную обговорити ПК для митця — збираємо ідеальний комп’ютер для людей, які працюють із візуальним контентом, на основі компонентів ASUS ProArt
Збираємо ідеальний оверпрайс.
Додати підсвітку +25% ціни, а забрати її - +50%.
Стильненько, але не те щоб воно було того хоч трохи варте.
Збираємо ідеальний оверпрайс.
Додати підсвітку +25% ціни, а забрати її - +50%.
Стильненько, але не те щоб воно було того хоч трохи варте.
-
Vpupkin
Member
Ну монитор наверное годится, а остальное просто для красоты.
-
OFFF
Member
Потрібно спитати справжнього митця як таке йому буде
- спойлер
-
Евгений King
Member
То то всі знайомі митці сидять за старенькими ПК або середняковими ноутами. Бо все що саме на них розраховано оверпрайснуто +50%
-
Dima4s
Member
Надіюсь вам трохи підкинули за рекламу. бо сам комп не для митців, а для мажорів))
-
lordep
Member
Не вказали яку ОП обрати. За візуальним стилем добре підійде TEAM T-Create Expert...
- спойлер
-
ervin
Member
Моніки і ноути ProArt мені подобаються... Нема сумнівів що і інші девайси класні, але важко не погодитися, що ціни не для пересічного користувача митця
-
Usagi
Member
Монік імхо поганий вибір. Митцю треба 4к і більше... а тут якісь жалкі 2к 21:9 60гц за 30к грн...Vpupkin: ↑ 05.04.2024 12:32 Ну монитор наверное годится, а остальное просто для красоты.
ПС можете скільки хочете писати про точність передачі кольору але це дефолтний ΔE <2 іпс...
-
Grindeath
Member
Гнутый монитор для проф работы? Ну такое. Да и остальные характеристики не сильно впечатляют. Тем более после хорошего 4к.
-
Shaolin_Style
Member
Что за кейс такой что карту из этой же линейки нужно подключать через разер?
-
Denvys5
Member
І ані слова про пам'ять
- спойлер
-
Wonderboy
Member
Пам'ять не Asus, тому і рекламувати не варто.Denvys5: ↑ 05.04.2024 13:48І ані слова про пам'ять
-
ervin
Member
А чим гнутка погана для роботи? Я на гнутому працював роки 2... Правда з текстом, не графікою. Цю гнутість і не помічаєш через тиждень користуванняGrindeath: ↑ 05.04.2024 13:45 Гнутый монитор для проф работы? Ну такое. Да и остальные характеристики не сильно впечатляют. Тем более после хорошего 4к.
-
Devijack
Member
Взагалі вийшла чорна коробка де "мистецтво" треба шукати з лупою та ліхтарем.
-
Enjthesilence
Member
гарненький
-
pelia
Member
декілька років тому дивився відеоогляд курви від сяомі, туди ще покликали дизайнера та кіберкотлету. Так ось, кіберкотлета сказала що монітор супер, але надо великий (32") для кс, дизайнер також сказав що монітор супер, але від курви псується сприйняття кольорів і йому не підходить, ось такі пирогиervin: ↑ 05.04.2024 13:56А чим гнутка погана для роботи? Я на гнутому працював роки 2... Правда з текстом, не графікою. Цю гнутість і не помічаєш через тиждень користуванняGrindeath: ↑ 05.04.2024 13:45 Гнутый монитор для проф работы? Ну такое. Да и остальные характеристики не сильно впечатляют. Тем более после хорошего 4к.
-
Kypatop01
Member
Надо или надто ?pelia: ↑ 05.04.2024 14:59декілька років тому дивився відеоогляд курви від сяомі, туди ще покликали дизайнера та кіберкотлету. Так ось, кіберкотлета сказала що монітор супер, але надо великий (32") для кс, дизайнер також сказав що монітор супер, але від курви псується сприйняття кольорів і йому не підходить, ось такі пирогиervin: ↑ 05.04.2024 13:56
А чим гнутка погана для роботи? Я на гнутому працював роки 2... Правда з текстом, не графікою. Цю гнутість і не помічаєш через тиждень користування
-
pelia
Member
Kypatop01
звісно що надто, очеп'ятка, що поробив
звісно що надто, очеп'ятка, що поробив
-
Alligator
Member
А я ось знаю одного такого митця. Він дуже радий ПК з RTX 3080 + 12700k, правда на ПК він в Pubg грає, бо для малювання використовує планшет та пензель.Евгений King: ↑ 05.04.2024 12:44 То то всі знайомі митці сидять за старенькими ПК або середняковими ноутами. Бо все що саме на них розраховано оверпрайснуто +50%
-
Enjthesilence
Member
як би планшет під'єднують до пк, там одразу і оброблюють. пензель - то хардкор, таким наразі заробити майже неможливоAlligator: ↑ 05.04.2024 15:51А я ось знаю одного такого митця. Він дуже радий ПК з RTX 3080 + 12700k, правда на ПК він в Pubg грає, бо для малювання використовує планшет та пензель.Евгений King: ↑ 05.04.2024 12:44 То то всі знайомі митці сидять за старенькими ПК або середняковими ноутами. Бо все що саме на них розраховано оверпрайснуто +50%