Alligator: ↑
04.04.2024 14:00
А наприклад ГТА онлайн? З одного боку це та сама гра 2013 гору, з іншого з 2013 там тільки назва движка та самої гри.
А ETS2? Там постійно патчами візуал правлять. Гра древня. І візуал не сказав би, що сучасний. Хоч і значно краще, ніж на релізі.
fantomrulezz: ↑
04.04.2024 14:29
Ремастер Відьмака - одна з найкрасивіших ігор сучасності. Майже на рівні Кіберпанку.
Він виглядає набагато гарніше ніж свіжа Догма 2.
По Догмі толком нічого не скажу, бо вживу не бачив. Чув тільки, що фізика (а там здається божественний PhysX, який іде
на будь-якому сучасному відрі) нормально так дає про..кашлятись топовому залізу.
А Відьмак запускав, чого ж. Текстури як були старезні, так і лишились. Тіні/освітлення щось там змінилось, але стоп-кадр треба і лупа
На колір і смак...для мене найкрасивіші ігри сучасності - асасіни, аватар, Horizon. Це з відкритих в подібному сетінгу і ті, що грав.
- спойлер
-
Я не казав, що це саме ААА. Я казав, що це ігри, які цікаві і на слуху.
"цікаві і на слуху." - чиста суб'єктивщина. Про той саботер ні різу не чув до твого списку, а коли почув, не зацікавився.
Але в тебе прикольно виходить. Опонента ти просиш фільтрувати список за одними критеріями, сам же фільтруєш за іншими. Хоча топ100 якось більше підходить до "цікаві і на слуху". Ні, це ні разу не фанатство.
І ти якось скромно обійшов всі інші багато і багато десятків ігор в списку, бо з ними не прокатить от твоя дешева маніпуляція.
Не має там багатьох десятків. От я тобі з твого списку (ніби як пофільтрованого) знайшов перші ліпші 7, які під твої ж критерії фільтрації не підпадають (нагадаю, "не інді" і не старіші 2019"). Не прошу тебе весь список обґрунтовувати. Бо і так підвисаєш.
Так само і ти, назви з тих 76 хоча б 7 забавок, які я маю не скромно не обійти.
Вже у чувака з ніком "Геральт", Відьмак 3 несподівано лайном став
Відьмак - шикарна гра..була. Зараз застаріла.
А книга ще краща