Останні статті і огляди
Новини
The Callisto Protocol позбулася захисту Denuvo і почала працювати швидше
-
erazel
Member
Пропоную обговорити The Callisto Protocol позбулася захисту Denuvo і почала працювати швидше
Ну і хто тоді ще захоче отой денуво використовувати
Адже тут питання навіть не стільки в мінімальному ФПС як у рівномірності навантаження та прямішому доступі рушія до компютерного заліза. Денуво, так получається, забирає значний шмат низькорівневої оптимізації розробників, якщо така є, звісно
Ну і хто тоді ще захоче отой денуво використовувати
Адже тут питання навіть не стільки в мінімальному ФПС як у рівномірності навантаження та прямішому доступі рушія до компютерного заліза. Денуво, так получається, забирає значний шмат низькорівневої оптимізації розробників, якщо така є, звісно
Востаннє редагувалось 27.03.2024 15:43 користувачем erazel, всього редагувалось 1 раз.
-
Bloodfallen
Junior
А хтось сумнівався? Denuvo це ракова пухлина сучасного світу ігор
-
daesz
Member
Хто б сумнівався.
-
Bogeudan
Junior
Тепер чекаємо схожу ситуацію з Dead Space Remake
-
docentlx
Member
Доречі, хто проходив Калісто протокол? ваша оцінка? рекомендуєте?
-
Sanc
Member
Якщо зайшло Dead Space i Days Gone - то зайдеdocentlx: ↑ 27.03.2024 16:03 Доречі, хто проходив Калісто протокол? ваша оцінка? рекомендуєте?
-
daesz
Member
На разок, гра має плюси, але в загальному "посередність".docentlx: ↑ 27.03.2024 16:03 Доречі, хто проходив Калісто протокол? ваша оцінка? рекомендуєте?
-
Shaolin_Style
Member
Рекомендую не тратить время, Dead Space лучше.docentlx: ↑ 27.03.2024 16:03 Доречі, хто проходив Калісто протокол? ваша оцінка? рекомендуєте?
-
MORTAL
Member
Ніколи такого не було і ось знову
-
Геральт
Member
20%. Непогано воно швидкодію ріже.
Але все одно грати не буду )
Але все одно грати не буду )
-
Soto
Member
Сезон "кто бы сомневался" открыт
Я уже и не вспомню, когда юзеры впервые доказали, что денуво давит систему
Я уже и не вспомню, когда юзеры впервые доказали, что денуво давит систему
-
kairo
Member
Гра лайно, не рекомендую.docentlx: ↑ 27.03.2024 16:03 Доречі, хто проходив Калісто протокол? ваша оцінка? рекомендуєте?
Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
Що перше, що друге, на три голови краще за Калічний Протокол.Sanc: ↑ 27.03.2024 16:04Якщо зайшло Dead Space i Days Gone - то зайдеdocentlx: ↑ 27.03.2024 16:03 Доречі, хто проходив Калісто протокол? ваша оцінка? рекомендуєте?
-
Dremjke
Member
Я би дав оцінку 8/10. Непогана гра на пару вечорів, у стилі Dead Space першого.docentlx: ↑ 27.03.2024 16:03Доречі, хто проходив Калісто протокол? ваша оцінка? рекомендуєте?
Спочатку проходив рік тому на ПК і продуктивність була жахлива. Згодом гру роздавали через ps plus і пройшов на плойці, все було ок, про саму гру думка не змінилася.
Зараз, оскільки денуво прибрали, виникло бажання перепройти втретє на ПК.
Одразу попереджаю, що бойова система спочатку може здатися незвичною та трохи бісити, потім звикаєш.
-
Artem_M
Member
Зламала, тому що видалили...Sanc: ↑ 27.03.2024 15:54 Видалили бо гру зламали тиждень тому
З іншого боку піде хвиля хайпа і розпродаж і видавець ще кеша збере
Л - логіка?
-
Dremjke
Member
А хіба спочатку не прибрали денуву, а вже потім кряк?Sanc: ↑ 27.03.2024 16:04Якщо зайшло Dead Space i Days Gone - то зайде
-
BnBT
Member
Насправді - так, логіка. Якшо захист гри вже зламано і гра на торентах - можна прибирать захист та отримати приріст швидкодії в офф версії.
-
Devijack
Member
Платний бетатест скіньчився.
-
n+gibat[]r
Member
Принципиально не покупаю игры где указано наличие богомерзкой Денувы , и правильно делаю судя по таким новостям.
-
Hiden
Member
брал активашку год назад что бы пощупать, игра шлак редкостный, дед спейс и резик 4 смотрят на нее как на "лайно"