Логічно, щоб і гравців для таких ігор створював ШІ
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
Перекваліфікуються у prompt-devsNuclearRobinson: ↑ 22.03.2024 09:58 Скоро так і розробники ПЗ не будуть потрібні (
а сам купує мсі та діпкул ,kekkalakawa: ↑ 22.03.2024 09:31 Якщо хуаніто продовжить забезпечувати Китай передовими воєнними технологіями, то світ може вже не встигнути побачити цих ігор
А навіщо йому щось завойовувати? Він же китаєць. І голова АМД китаянка. Що їм ще завойовувати???kalakawa: ↑ 22.03.2024 09:31Якщо хуаніто продовжить забезпечувати Китай передовими воєнними технологіями, то світ може вже не встигнути побачити цих ігор
Скоро і більша частина людства буде не потрібною, казочки про "золотий" мільярд? Не думаю.NuclearRobinson: ↑ 22.03.2024 09:58 Скоро так і розробники ПЗ не будуть потрібні (
MSI доречі це Тайвань. Не порівнюйте комуністичний Китай з Тайванєм.espo: ↑ 22.03.2024 10:16 а сам купує мсі та діпкул ,kek
А що таке душа? Чому машина з кремнію не може бути такою, як ми? Думаю, що можуть бути. І з часом стануть кращими за нас, бо еволюціонують швидше, ніж біологія.
Навіть штучний інтелект не пояснить конкретно, що таке душа, Душа - це взаємодія багатьох факторів, це щось, що існує одночасно окремо від тіла і одночасно разом з тілом, душа - це і є сутність, яка контролює розум і керує тілом і відрізняє нас від машин, душа контролює баланс між добром і злом нашого розуму і не дає нам за кілька днів знищити одні одних.SergiusTheBest: ↑ 22.03.2024 10:52А що таке душа? Чому машина з кремнію не може бути такою, як ми? Думаю, що можуть бути. І з часом стануть кращими за нас, бо еволюціонують швидше, ніж біологія.
Це тоей мсі, що в рашку продає товари?Koluchiy: ↑ 22.03.2024 10:46MSI доречі це Тайвань. Не порівнюйте комуністичний Китай з Тайванєм.espo: ↑ 22.03.2024 10:16 а сам купує мсі та діпкул ,kek
Як раз в оптимізацію і зможе, але зараз виробники "желіза" заносять тугі чемодани як раз за те, щоб оптимізації не було і люди купляли нові комп'ютери кожного року.Олег963: ↑ 22.03.2024 11:26 В оптимізацію зможе ?