там денува, то воно проц жереPrescott: ↑ 21.03.2024 14:26 "Capcom знає про проблеми, вони пов'язані з високою залежністю гри від процесора через те, що кожному NPC виділяються чималі ресурси. У майбутньому розробники сподіваються покращити оптимізацію та випустити відповідні оновлення."
Т.е они знают что игра кривая, всё равно выпускают а потом что-то будут чинить, я правильно понял?
Останні статті і огляди
Новини
Критики високо оцінили Dragon's Dogma 2
-
_nic
Member
-
yupi
Member
Сколько критикам занесли, так и оценили. Их оценки мало что общего имеют с реальностью
-
MetalistForever
Member
Главное ,чтобы для игроков это нормой не сталоSkiff93: ↑ 21.03.2024 14:27Зараз це норма.Prescott: ↑ 21.03.2024 14:26 "Capcom знає про проблеми, вони пов'язані з високою залежністю гри від процесора через те, що кожному NPC виділяються чималі ресурси. У майбутньому розробники сподіваються покращити оптимізацію та випустити відповідні оновлення."
Т.е они знают что игра кривая, всё равно выпускают а потом что-то будут чинить, я правильно понял?
Відправлено через 2 хвилини 48 секунд:
Средне- хороший уровень для 2014 где тоRamzes82: ↑ 21.03.2024 17:42 Подивився відео. Я вибачаюсь ,а це точно нова та сучасна гра? Бо таке відчуття що потрапивна на 15 років назад.
-
GreenMile
Member
Погоджуюсь, графоній рівня ~2015 року, а кольорова палітра взагалі першого відьмака нагадала
Почекаємо відгуки в стімі і незалежні огляди. Поки що дивився - непогано має бути, якщо геймплей зарішає, то пофігу на графло.
Почекаємо відгуки в стімі і незалежні огляди. Поки що дивився - непогано має бути, якщо геймплей зарішає, то пофігу на графло.
-
kairo
Member
yupi: ↑ 21.03.2024 19:36 Сколько критикам занесли, так и оценили. Их оценки мало что общего имеют с реальностью
- спойлер
-
MetalistForever
Member
Особенно по этой игре заметно ! Last of ASS 2
- Вкладення
-
- От Must Play до 5,8 один шаг
-
kairo
Member
Звичайний рев'ю-бомбінг. А що в нас із ремастером TLoU II, які оцінки гравців? 8.3/10. Бо хейт-трейн давно пішов і школярів, які після перегляду Юутубчику біжать ставити свою одиницю вже не знайшлось.MetalistForever: ↑ 21.03.2024 21:26 Особенно по этой игре заметно ! Last of ASS 2
- спойлер
-
MetalistForever
Member
А ремастер уже ни кому не интересен был , а оценка 8.3/10 на нее , так как набежали ЛГБТ+ активисты ,которые сделали из повесточной игры > свою икону и святыню повесткиkairo: ↑ 21.03.2024 21:51Звичайний рев'ю-бомбінг. А що в нас із ремастером TLoU II, які оцінки гравців? 8.3/10. Бо хейт-трейн давно пішов і школярів, які після перегляду Юутубчику біжать ставити свою одиницю вже не знайшлось.MetalistForever: ↑ 21.03.2024 21:26 Особенно по этой игре заметно ! Last of ASS 2
- спойлер
- Screenshot 2024-03-21 214808.png
-
EvhenS
Member
Оцінкам експертів віри як російській ЦВК.
-
kornuolis
Junior
Якщо видалити денуво, то ЦПУ стане легше.
-
Vlaad13
Member
тут дело не в лгб как написали вышеkairo: ↑ 21.03.2024 21:51Звичайний рев'ю-бомбінг. А що в нас із ремастером TLoU II, які оцінки гравців? 8.3/10. Бо хейт-трейн давно пішов і школярів, які після перегляду Юутубчику біжать ставити свою одиницю вже не знайшлось.MetalistForever: ↑ 21.03.2024 21:26 Особенно по этой игре заметно ! Last of ASS 2
- спойлер
- Screenshot 2024-03-21 214808.png
в ремастер играли фанаты игры - которые не могут быть обьективны и скорее всего поголовно ставили высокие оценки
я не говорю что игра плохая - но как по мне 6 из 10, поиграть можно, графон очень красивый, сюжет норм - но в целом средняя
-
Fen1xz
Member
Не знаю что там писали критики, но в стиме оценки показывают качество игры "В основном отрицательные" 34% положительных отзывов.
-
Gorezilla
Junior
потому что в игре помимо плохой оптимизации(что уже почти стало нормой) есть еще микротранзакции буквально за всёFen1xz: ↑ 22.03.2024 07:14 Не знаю что там писали критики, но в стиме оценки показывают качество игры "В основном отрицательные" 34% положительных отзывов.
-
Grimmjow
Member
тот кто играет игры 5 минут и делает выводы - не поимут этой драгон догмы. 2 часть не знаю шо оно, но первая была недооценым шедевром своего времени. эта игра кроме средневекового сеттинга вообще не имеет ничего общего с серией соулсов. тут прикол в квестах, гринде, крафте…эти фишки с ростом, весом, полом - жирный может проити ущельей где сильный ветер, длинный худой легко карабкается по крупным монстрам, маленький карлик может пролазит в норы и щели, персонаж женского пола может вступить в банду головорезов мужиконенавистников….а сюжетные повороты вторичных квестов - мое почтение. и об этом ясное дело тебе никто не говорит при создании персонажа))) ночные локации очень сильно отличаются от дневных сложностью и контентом, редкие монстры и лут действительно вызывают оргазм. да чио там говорить тот кто называл это «соулсом» - где вы видели в соулсе ловкача который делает комбухи как в ниндзе гаидене? или может вы видали арчера там стреляющего из лука как из пулемета? или мага который кастом призывает метеор на пол карты? или в соулсе есть классовая система с помощью которой ты начинаешь магом, а потом переучиваешь мага в какогото там мегасорку ( да да, там классы развиваются как в линейке - начал одним базовым, если захотел переучился в одну из трех версий боле имбового развития этого класса, но только после полного развития базового класса. можно остатся и базовым с мегараскачкой, но в других спеках - развиваются новые скилы и техники)
-
WorthyWizard
Member
-
Grava
Member
WorthyWizard
Це тому що в день релізу додали pay to win транзакції.
Це тому що в день релізу додали pay to win транзакції.
-
VovaII
Member
Глянув ролик на Стім — згадався Скайрім. Аби таку анімацію персонажів додали в Скайрім...
А те що кожному персонажу додали логіки поведінки, то добре. Якщо гру будуть проходити ще років з 12, як Скайрім, то необхідність потужних процессорів тільки зростатиме.
А те що кожному персонажу додали логіки поведінки, то добре. Якщо гру будуть проходити ще років з 12, як Скайрім, то необхідність потужних процессорів тільки зростатиме.
-
kairo
Member
Якщо почитати рецензії гравців, які не стосуються продуктивності та транзакцій, то гру хвалять. Можна буде за пів року спробувати.