KYDRAM: ↑
18.03.2024 13:53
О, була така колись! Дуже незручна була через гострі грані, та й працювала якось криво, ледь продав
Мені була і зручна і батарейки Duracell Turbo в моєму режимі використання вистачало на рік. Збоїв не було в роботі. Але я продав лептоп такий, і з ним продав заодно і мишу
Відправлено через 14 хвилин 57 секунд:
S: ↑
18.03.2024 14:45
У Razer топовые мыши уже много лет $300, там с большой натяжкой еще можно себя убедить что оно того стоит, а вот платить просто за шильдик ламбы наверное нет.
В мене якраз Razer Lachesis 3G 5600 купив на велізі, здається в 2010 році. Працюю кожен день з того часу. Рідні клікери вилетіли швидко (десь за перші 12-15 місяців з'явився даблклік). Змінив на Omron 20M. З того часу жодних проблем. От зараз якщо прикинути то вже тринадцятий рік. В 2018 році змінив ковзани на політетрафторетиленові (простіше кажучи - тефлон). Зараз вже вони підзнаислися, але в мене 2 компректи, тому за 2-3 роки зміню на нові ковзани. Коліщатко має люфт, але ше працює як не дивно (в разі потреби заміню на нове). Ше в мишки протерся хвіст (USB кабель в шматяній обтяжці, от ця обтяжка і протерлася). В принципі замінити можна на новий кабель, ціна десь 7 баксів з доставкою.
Одним словом мишка вогонь, симетрична (інколи працюю в лівій руці, для чого і маю додатковий профіль з макросами). Реально змінювати хочеться тільки на бездротову на батарейці АА. Щоб під блютус 5.3. Ну і більше кнопок. Тому десь приглядаюся до Razer Naga V2 Hyperspeed (дууууже не поспіщаючи). В ідеалі хочеться трошки пласкішу, може V3 зроблять. Я б взяв собі.
![super :super:](./images/smilies/super.gif)