Останні статті і огляди
Новини
ASUS нагадала про підтримку до 256 Гбайт пам'яті DDR5 на масових платформах Intel та AMD
-
WinGo
Member
Пропоную обговорити ASUS нагадала про підтримку до 256 Гбайт пам'яті DDR5 на масових платформах Intel та AMD
краще би зробили адекватні 4 канали!
-
1nsane
Member
Так ДДР5 по сути и так 4-каналWinGo: ↑ 14.03.2024 13:10 Пропоную обговорити ASUS нагадала про підтримку до 256 Гбайт пам'яті DDR5 на масових платформах Intel та AMD
-
leif
Member
А Асус яким боком до 4-каналу в масових платформах?
Пишіть в спорт-лото Інтел та амд.
Але там вам скажуть що якщо вам потрібен 4канал то для вас є інші пропозиції, а пересічному юзеру він нє нужон.
Пишіть в спорт-лото Інтел та амд.
Але там вам скажуть що якщо вам потрібен 4канал то для вас є інші пропозиції, а пересічному юзеру він нє нужон.
-
zalizo_org
Member
Для пересічного користувача 64GB це більше ніж необхідність. Цього об'єму достатньо зараз і буде достатньо в найближчі років 5 твердо.+Felix+: ↑ 14.03.2024 13:20 Навіщо масовому користувачу взагалі більше 64 ГБ?
А по факту по офісних компах (можливо крім професійних робочих станцій) взагалі і по 8-16 ГБ стоїть.
-
Геральт
Member
Пам'яті багато не буває+Felix+: ↑ 14.03.2024 13:20 Навіщо масовому користувачу взагалі більше 64 ГБ?
Можна RAM drive створити
-
zalizo_org
Member
64GB не довзоляють RAM drive створити?Геральт: ↑ 14.03.2024 13:33Пам'яті багато не буває+Felix+: ↑ 14.03.2024 13:20 Навіщо масовому користувачу взагалі більше 64 ГБ?
Можна RAM drive створити
-
Геральт
Member
zalizo_org
При 100+ гігових іграх і споживанні >32RAM деякими з них?
Дозволить.
Дозволить.
-
Grava
Member
Наприклад?Геральт: ↑ 14.03.2024 13:37споживанні >32RAM деякими з них?
-
Геральт
Member
Скрін не мій. Але бачив в себе в якихось двох. Які саме, не згадаю. Мабуть також ТЛОУ, а друга...не пам'ятаю
- спойлер
-
zalizo_org
Member
Головний пожирач оперативки не стільки ігри як браузер. В мене часто буває ситуація коли одночасно відкрито по 5 вікон браузера і в них по багато десятків вкладок в кожному. Тому часто ситуація коли браузер сукупно споживає 20-30GB оперативки. В мене не так давно було 32GB і я користувався так, що змушений був себе обмежувати розміром RAM drive в 4GB, а інколи закривати браузер для того, щоб комфортно пограти в якусь гру. З 64GB в мене поки не виникало нестачі оперативки, і я собі можу дозволити тримати запущені ігри в фоні, і альтабитися коли роблю перерви в роботі.Геральт: ↑ 14.03.2024 13:37 zalizo_org
Дозволить.
Одним словом 64GB на цю хвилю достатньо щоб себе особливо не обмежувати і не менеджерити одночасно запущені застосунки/програми
-
+Felix+
Member
Я теж так думав, коли колись купляв 16 ГБ, але так і не створив бо особливої потреби в такому геморі не знайшлось)Геральт: ↑ 14.03.2024 13:33 Можна RAM drive створити
-
stoned
Member
Геральт
Рамкеш цікавіше для утилізації непотрібної рами.
Рамкеш цікавіше для утилізації непотрібної рами.
-
xtbtch
Member
а ещё можно троллейбус из буханки сделатьГеральт: ↑ 14.03.2024 13:33Пам'яті багато не буває+Felix+: ↑ 14.03.2024 13:20 Навіщо масовому користувачу взагалі більше 64 ГБ?
Можна RAM drive створити
-
Геральт
Member
З цього місця детальніше. Це про браузери мова? Бо вінда сама той ram cache створює і менеджить. А при фактично відключеній підкачці, на диску і так тимчасово мало що зберігається (різне там розпаковування архівів і подібне для мене не актуально).
-
Wonderboy
Member
64 гіга для пересічного користувача непотрібно навіть з тищупіцот відкритих вкладок. Були вони у мене, побули і 32 Гб продав, тому що мервий вантаж. Які рамдрайви, що ви туди впихнете? Рам диски були популярні у часи тотального панування HDD, зараз навіть пересічні м2 нівелюють цю потребу.
Зрозуміло, що певним людям потрібно і більше 64 Гб, але для 99% інших це поки просто понти
Зрозуміло, що певним людям потрібно і більше 64 Гб, але для 99% інших це поки просто понти
-
XpertVision
Member
Hogwarts Legacy. 4K+RT, все на максимум при DLSS Quality. Якщо вимкнути файл підкачки, при 32ГБ RAM, то гра стабільно вилітає в перші 60-90 секунд. І хоча споживання RAM в районі 20 ГБ, помилка чітко свідчить що якась операція залізла за межу доступної пам'яті.
Привіт кривому UE5. Бо ця гра також має спільні проблеми з Jedi: Survivor (котрий теж на UE5):
- При різких розвротах, інколи не провантажується ігровий світ і видно на мить білий фон з нічого.
- Перекомпіляція шейдерів кожен запуск (навіщо???)
- Рандомні просадки FPS при недовантажуваному залізі
-
Grava
Member
Про те що потрібно ввімкнути файл підкачки.XpertVision: ↑ 14.03.2024 14:53помилка чітко свідчить
-
XpertVision
Member
ДовелосяGrava: ↑ 14.03.2024 14:59Про те що потрібно ввімкнути файл підкачки.XpertVision: ↑ 14.03.2024 14:53помилка чітко свідчить
-
ROG__84
Member
Ну или хотя бы 2 канала памяти с qvl листа на заявленых частотах для своих платWinGo: ↑ 14.03.2024 13:10 Пропоную обговорити ASUS нагадала про підтримку до 256 Гбайт пам'яті DDR5 на масових платформах Intel та AMD