Останні статті і огляди
Новини
Курс Bitcoin уперше перевищив 70 тисяч доларів
-
Avenger80
Member
nochnik89
Ну так это и есть методика DCA.
Ну так это и есть методика DCA.
-
Timedemo
Member
якщо він давно слідкує, нічого він не виграв, а просто вклав кошти в неменуче ростущий інструмент.KimRomik: ↑ 09.03.2024 14:24такkairo: ↑ 09.03.2024 13:04 Брав по ~$36 тис. Може то продати...
бо ти просто виграв чисту лотерею, і курс мало залежить від тебе
і краще знайди нормальну роботу, бо бути трейдером заняття небезпечне
лотерея на фьючах. а тут холоднокровне утримання бітка до вигідної позиції.
-
Lucas55
Member
- Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
- спойлер
-
dead_rat
Member
Поки ви фапали на бітки, акції Нвідії зробили х10. І це не було ризиковим вкладанням грошей, бо навідміну від цифр на вашій флешці, корпорація реально існує і заробляє.
Навіть просто etf котрі є найменшим ризиком зробили 40-50%, але на них експерти не агряться.
Навіть просто etf котрі є найменшим ризиком зробили 40-50%, але на них експерти не агряться.
-
Hum
Member
Кто-то сегодня как раз "зафиксировал прибыль" с акциями нвидииdead_rat: ↑ 09.03.2024 20:27 Поки ви фапали на бітки, акції Нвідії зробили х10. І це не було ризиковим вкладанням грошей, бо навідміну від цифр на вашій флешці, корпорація реально існує і заробляє.
-
Buldozer.
Member
KimRomik: ↑ 09.03.2024 19:21як тільки хтось побачив, що біток росте, то вже включає в себе трейдера-експерда, який називає це “не лотереєю”kairo: ↑ 09.03.2024 18:56
По-перше, це не лотерея, адже вона керується статистичними шансами. Ціноутворення крипти засноване на багатьох факторах і вдача, один із найменших в ньому.
зараз ваш заробіток десь +3-4к дол, поки біток не впав, і він скоріш за все буде одноразовий
далі будеш чекати наступний стрибок і фіг знає коли він станеться, може навіть через 10-20 років, але тут найголовніше також знайти момент, коли треба купити біток по дешевці і це може бути який завгодно курс, хоч при 50к дол
але як тільки сплавиш бітки, то що ти будеш робити протягом 10-20 років, поки росту (заробітку) немає?
Отправлено спустя 26 секунд:були вірусологи, економісти-фінансисти (майнінг 2021), військові експерти, а тепер трейдери, ага...
-
kairo
Member
Я придбав в біток по 36, перечекав, коли він вартував 48, перечекав падіння і тепер можу спокійно продати його та заробити Х2. Диванний експерт, це якраз ви, бо даєте непрошені поради людям по типу: "краще знайди нормальну роботу".як тільки хтось побачив, що біток росте, то вже включає в себе трейдера-експерда, який називає це “не лотереєю”
На кавовій гущі нагадали?)зараз ваш заробіток десь +3-4к дол
Одноразове зростання бітка:і він скоріш за все буде одноразовий
- спойлер
Займатись бізнесом, як і усі роки до цього.але як тільки сплавиш бітки, то що ти будеш робити протягом 10-20 років, поки росту (заробітку) немає?
-
KimRomik
Member
я вважаю, що в такій ситуації набагато більше виграли ті, хто майнив біток ще на CPU і тримали кілька тищ одиниць "просто так"Timedemo: ↑ 09.03.2024 19:43якщо він давно слідкує, нічого він не виграв, а просто вклав кошти в неменуче ростущий інструмент.KimRomik: ↑ 09.03.2024 14:24 так
бо ти просто виграв чисту лотерею, і курс мало залежить від тебе
і краще знайди нормальну роботу, бо бути трейдером заняття небезпечне
зараз хтось з них вже мільйонер чи навіть мільярдер
а заробітку в 34к дол вистачить хіба що тільки на 1-2 років прожити без роботи
ні, я не згодний з таким твердженням, що Біток постійно росте, бо за ним дуже багато темної сторони, починаючи від наркокартелів і закінчуючи можливим жорстоким контролем з сторони держав в майбутньому, бо останні не будуть просто так віддавати контроль над економікою, де поки що домінують готівки та безготівки
Отправлено спустя 4 минуты 59 секунд:
тобто Біток може буде і рости постійно, але повільно так, що за довгий час ти не заробиш грошей скільки захочеться, і ти будеш іноді задавати собі питання "а нафіга тоді я зайнявся трейдінгом?"
рано чи пізно Біток дійде до якоїсь межі, коли +- один і той ж курс буде тривати навіть десятиріччями, а поки зараз заробляють тільки на хайпах та спекуляціях
Отправлено спустя 1 минуту 31 секунду:
наступний ріст коли буде ти знаєш? причому такий, щоб заробити не менше 50кkairo: ↑ 09.03.2024 21:44Одноразове зростання бітка:і він скоріш за все буде одноразовий
- спойлер
- Screenshot 2024-03-09 214149.png
не знаєш? отож...
а зараз Ви просто щасливчик
-
yupi
Member
Могу дать совет лишь один. Продай часть и верни вложенные, а остальная часть пусть лежит дальше. Купишь ещё? Жди роста снова, опять продай часть и верни своё. А другую часть опять отложи. И так заработаешь себе на островок у моря 🏝kairo: ↑ 09.03.2024 21:44придбав в біток по 36
перечекав падіння і тепер можу спокійно продати його та заробити Х2
-
kairo
Member
Завжди буде хтось десь, хто заробив більше. До чого тут це?я вважаю, що в такій ситуації набагато більше виграли ті, хто майнив біток ще на CPU
А можна далі працювати і прибавити ці гроші до інших своїх доходів. І тоді вистачить не на 1-2 роки.а заробітку в 34к дол вистачить хіба що тільки на 1-2 років прожити без роботи
Я не зайнявся трейдінгом.ти будеш іноді задавати собі питання "а нафіга тоді я зайнявся трейдінгом?"
Я і коли цей зріст станеться не знав. Просто вклав частину своїх коштів в даний актив, при чому таку, що втрата їх не буде для мене критичною.наступний ріст коли буде ти знаєш?
-
Timedemo
Member
один на мільярд додержав біток с одного бакса, до 50-70тис. ті хто копав його на процах, продали ще по 50-200 баксів.KimRomik: ↑ 09.03.2024 22:34я вважаю, що в такій ситуації набагато більше виграли ті, хто майнив біток ще на CPU і тримали кілька тищ одиниць "просто так"Timedemo: ↑ 09.03.2024 19:43
якщо він давно слідкує, нічого він не виграв, а просто вклав кошти в неменуче ростущий інструмент.
зараз хтось з них вже мільйонер чи навіть мільярдер
а заробітку в 34к дол вистачить хіба що тільки на 1-2 років прожити без роботи
ні, я не згодний з таким твердженням, що Біток постійно росте, бо за ним дуже багато темної сторони, починаючи від наркокартелів і закінчуючи можливим жорстоким контролем з сторони держав в майбутньому, бо останні не будуть просто так віддавати контроль над економікою, де поки що домінують готівки та безготівки
Отправлено спустя 4 минуты 59 секунд:
тобто Біток може буде і рости постійно, але повільно так, що за довгий час ти не заробиш грошей скільки захочеться, і ти будеш іноді задавати собі питання "а нафіга тоді я зайнявся трейдінгом?"
рано чи пізно Біток дійде до якоїсь межі, коли +- один і той ж курс буде тривати навіть десятиріччями, а поки зараз заробляють тільки на хайпах та спекуляціях
Отправлено спустя 1 минуту 31 секунду:наступний ріст коли буде ти знаєш? причому такий, щоб заробити не менше 50к
не знаєш? отож...
а зараз Ви просто щасливчик
-
KimRomik
Member
та я радий за тебе, ти молодець)kairo: ↑ 09.03.2024 22:43Я і коли цей зріст станеться не знав. Просто вклав частину своїх коштів в даний актив, при чому таку, що втрата їх не буде для мене критичною.наступний ріст коли буде ти знаєш?
мене в Бітку поки насторожує те, що його не просто так сплавити кудись, а великі перекази на карту на обмінниках як-то боязно робити...
-
nochnik89
Member
KimRomik: ↑ 09.03.2024 22:51мене в Бітку поки насторожує те, що його не просто так сплавити кудись, а великі перекази на карту на обмінниках як-то боязно робити...
-
Lucas55
Member
- Звідки: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля
KimRomik: ↑ 09.03.2024 22:33 і ти будеш іноді задавати собі питання "а нафіга тоді я зайнявся трейдінгом?"
- спойлер
-
KimRomik
Member
Lucas55
ну от навіщо ти це показав?) а то всі масово підуть трейдити біток...
ну от навіщо ти це показав?) а то всі масово підуть трейдити біток...
-
Impulse101
Member
Немного оффтопа, посоветуй плз на каком кошельке хранить монеты? В принципе я рассуждаю как и ты, но я не сильно в теме. Пара копеек лежит на коинбейзе. Кошелек удобный и информативный, но в последнее время сильно задалбывает своими хотелками. Я не против показать документы, но такими темпами там скоро справку из ЖЭКа о составе семьи попросят. В общем назрело желание перебраться на другую платформуnochnik89: ↑ 09.03.2024 18:47 Ребята, мой совет и мое понимание. Ни в коем случае никого не заставляю покупать биток.
Покупайте по чуток битка всегда. Сделайте это раз в месяц.
Допустим купили сейчас по 70 , в след месяце по 20 , потом по 50 , потом по 100 , потом 30, потом по 5 .
Имеем 6 покупок . Средняя закупочная 45,8
И ждете там до 1млн долларов через года 3-4 или до 100 млн через 10-20 лет
Выигрывают только холдеры. Неужели это за 10 лет еще не поняли? Ну и не храните битки на биржах, только холодные кошельки.
Особенно смешны комментарии по пузырь. Хочу спросить у таких - что случилось с гривной за эти 14 лет Вам напомнить ?
Не занимайтесь спекуляциями. Быстрых денег не бывает. Маркетмейкеры имеют и шортистов и лонгистов во все дырки, не нужно считать себя самым умным
Всем удачи.
Ну и сезон альтов тоже не верьте, офигенно крепкий проект тера луна все помнят ? ))) Луна всем светит ярко, а я тогда профукал иномарку Вся эта богодельня-альта может рухнуть тоже в один момент если блекрок что-то не понравится. Росчерк пера американской финансовой системы и многое просто полетит в трубу
nazar-pc: ↑ 09.03.2024 18:12Довгостроково курс завжди йшов вверх, хоча періодично бувають корекції.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Но потом наступит момент и озарение, что бабки - это все мусор, тлен и не в них счастье.
Какая разница шо ты зарабатываешь 500 грн в день работягой или 500 баксов в день на спекуляциях, если в кровате вы оба дрожите одинаково от взрывов ракет и дронов? Толку от денег если друзья и родня все уехала за границу, фигня все это. Мир поклоняется деньгам и сходит с ума по этим конченным бумажкам и возвел культ денег в абсолют. Вместо того чтобы нести разумную жизнь в космос, мы несем только разрушение и гниль. Как-то так. Рано или поздно эти мысли придут к каждому кто выйдет на плато финансовой стабильности.
-
LordTornado
Member
-
Lucas55
Member
LordTornado
- спойлер
-
BravoLA
Member
В холодном кощельке(на ПК), как по мне.Impulse101: ↑ 10.03.2024 00:02 Немного оффтопа, посоветуй плз на каком кошельке хранить монеты? В принципе я рассуждаю как и ты, но я не сильно в теме.
-
Timedemo
Member
і з такими знаннями, Ви ще намагаєтесь умняка кидати по бітку.KimRomik: ↑ 09.03.2024 22:51 мене в Бітку поки насторожує те, що його не просто так сплавити кудись, а великі перекази на карту на обмінниках як-то боязно робити...
зплавляти його немає жодної проблеми.