Вийшов геймплейний трейлер MMO-виживання Dune: Awakening

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
bigmonstr666
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Вийшов геймплейний трейлер MMO-виживання Dune: Awakening

вангую, що за рахунок бренду Дюни, на початку буде досить багато гравців, але потім будуть мертві сервери. :beer:
.
daesz
Member

Повідомлення

Я б це попробував. Хоча виживачі й не люблю. Тільки тому що люблю дюну :shuffle:
NeoWar
Member

Повідомлення

Виживач без водяної дисципліни?)) Хоча дистикомби там наче є, але голови непокриті. Кинджали фріменів не схожі на зуби червей, хоча мали б. Джетпаки то взагалі щось поза сетінгу здається. Але можливо щось цікаве вийде.
EkselentE
Member

Повідомлення

Ну то что показали как-то вообще не воодушевляет :-/
AndrewV
Member

Повідомлення

Навигаторьі будут?
спойлер
dune-1984-navigator.jpg
MqM
Member

Повідомлення

bigmonstr666: 05.03.2024 12:12 Предлагаю обсудить Вийшов геймплейний трейлер MMO-виживання Dune: Awakening

вангую, що за рахунок бренду Дюни, на початку буде досить багато гравців, але потім будуть мертві сервери. :beer:
.
Схоже було з Зоряними війнами, але надіюся вони знайдуть зберегти спосіб утримати гравців. Тим більше явних аналогів та ще й по такому крутому фантастичному всесвіту немає наскільки знаю
my4a4oc
Member

Повідомлення

NeoWar: 05.03.2024 13:07 Виживач без водяної дисципліни?)) Хоча дистикомби там наче є, але голови непокриті. Кинджали фріменів не схожі на зуби червей, хоча мали б. Джетпаки то взагалі щось поза сетінгу здається. Але можливо щось цікаве вийде.
фільм дивився на днях, то джетпаки там були :)
NeoWar
Member

Повідомлення

my4a4oc: 05.03.2024 20:26
NeoWar: 05.03.2024 13:07 Виживач без водяної дисципліни?)) Хоча дистикомби там наче є, але голови непокриті. Кинджали фріменів не схожі на зуби червей, хоча мали б. Джетпаки то взагалі щось поза сетінгу здається. Але можливо щось цікаве вийде.
Я про оригінал, тобто книги. Там я джетпаків не пам'ятаю.
daesz
Member

Повідомлення

NeoWar: 05.03.2024 21:29
my4a4oc: 05.03.2024 20:26

Книги читав дуже давно, але камон, там міжпланетні подорожі, джетпаки це не щось супер екзотичне для такого сетингу :)
tablestikus
Member

Повідомлення

daesz: 05.03.2024 22:05

Книги читав дуже давно, але камон, там міжпланетні подорожі, джетпаки це не щось супер екзотичне для такого сетингу :)
В книгах джетпаків не було.
NeoWar
Member

Повідомлення

daesz: 05.03.2024 22:05

У книгах там справа не в екзотиці технологій як таких. Там справа у штучних обмеженнях деяких, наприклад комп'ютерів нема з-за обмеження розвитку ШІ після війни із ними, замість них ментати та навігатори гільдії. Використання енергетичної зброї стало дуже ризикованим, бо при потрапляння у силовий щит можна отримати міні ядерний вибух, тому знову холодна зброя, специфічні бойові мистецтва та деякі типи балістики отримали другий подих. Черві Аракісу, наскільки я пам'ятаю дуже негативно реагують на будь-яку техніку, особливо щити, тому джетпаки теж потенційно можуть викликати прихід червя коли це не дуже потрібно)
Відповісти