Останні статті і огляди
Новини
be quiet! випустила корпуси Dark Base 701 та Dark Base Pro 901 у версії White Edition
-
NeoWar
Member
Предлагаю обсудить be quiet! випустила корпуси Dark Base 701 та Dark Base Pro 901 у версії White Edition
Dark Base білого кольору звучить диссонативно.
Dark Base білого кольору звучить диссонативно.
-
Enombre de soberano
Member
Крутезні кейси, з повним фаршем. Але сплачувати за кейс ціну проца, завжди було для мене психологічним бар'єром.
-
avuremybe
Member
Теж хотів написати, що це вже Light BaseNeoWar: ↑ 21.02.2024 11:29Dark Base білого кольору звучить диссонативно.
-
EkselentE
Member
White Base, точнее будетavuremybe: ↑ 21.02.2024 11:36Теж хотів написати, що це вже Light BaseNeoWar: ↑ 21.02.2024 11:29Dark Base білого кольору звучить диссонативно.
-
Enombre de soberano
Member
И близко нет, это же не black base. Поэтому light или brightEkselentE: ↑ 21.02.2024 11:38White Base, точнее будет
-
Liquidator
Member
не знаю, як на мене то 901-й дуже спірний вибір - нагородити такий величезний кейс, а зверху встановити 420 радік неможливо... Береш їхній же дешевший і значно менший Shadow Base 800 FX\DX - там вже зверху 420-ка встає....якось так
-
er[socrates]
Member
Трушный белый для фанатов белого, без экономии на черных панелях внутри Традиционный вопрос: когда начнет желтеть?
-
yupi
Member
это с чем? с 2 вентиляторами и фильтриками?Enombre de soberano: ↑ 21.02.2024 11:32з повним фаршем
-
Сidonix
Member
На щастя є Fractal Design Define 7, який набагато цікавіше
-
Devijack
Member
хіба догоридригом в відеомапі не буде більше пилу? Адже в нормальному положені при корпусі з фільтрами на її поверхні таки збірається всякий бруд, а так він буде всередені.
-
mgerchik
Member
да просто Dark Base White. и нет противоречийEnombre de soberano: ↑ 21.02.2024 11:42И близко нет, это же не black base. Поэтому light или bright
-
Enombre de soberano
Member
А Вы хотели райзер pci 4.0 + подпорку вк? Так это Европа - за опции надо платитьyupi: ↑ 21.02.2024 12:58это с чем? с 2 вентиляторами и фильтриками?
-
yupi
Member
Enombre de soberano: ↑ 21.02.2024 17:22А Вы хотели
Enombre de soberano: ↑ 21.02.2024 11:32з повним фаршем
-
Enombre de soberano
Member
yupi
ну да...
Это как с датской артиллерией - мы передадим вам всю свою арту! Но сверх оговоренного ранее вы ничего не пощупаете.
ну да...
Это как с датской артиллерией - мы передадим вам всю свою арту! Но сверх оговоренного ранее вы ничего не пощупаете.
-
DOGE
Junior
Нахрін не потрібен за такі кошти.
-
daesz
Member
Арджібі на білому корпусі так недолуго виглядає.
-
EkselentE
Member
Читаем - "...у версії White Edition"Enombre de soberano: ↑ 21.02.2024 11:42И близко нет, это же не black base. Поэтому light или brightEkselentE: ↑ 21.02.2024 11:38White Base, точнее будет
-
zalizo_org
Member
Користуюся Corsair Graphite 780T (білий) вже понад 6 років. Сам корпус навпроти вікна з прямим сонячним світлом. Найменших ознак пожовтіння немає. Жодної різниці між частинами пластику, що знаходяться в тіні та тими, які на сонці - немає.er[socrates]: ↑ 21.02.2024 12:34 Трушный белый для фанатов белого, без экономии на черных панелях внутри Традиционный вопрос: когда начнет желтеть?
Відправлено через 26 хвилин 27 секунд:
Тут з якої точки зору подивитися. Якщо купуєш топовий корпус автоматом отримуєш:Enombre de soberano: ↑ 21.02.2024 11:32 Крутезні кейси, з повним фаршем. Але сплачувати за кейс ціну проца, завжди було для мене психологічним бар'єром.
1) якість матеріалів
2) якість виконання
3) якісні фільтри
4) дуже добре продумане компонування
5) всякі приємні фішечки типу вбудованого ріобаса
6) аксесуари для простої і швидкої збірки
Тощо
Разом з тим, слід міряти не ціною продукту при покупці, а ціною володіння. І вона може виявитися далеко не на користь дешевого чи середнього за ціною корпусу. За останні 20 років користувався двома корпусами. Перший Asus Vento 3600. Топовий на свій час. Колись пощастило його купити за справді класною ціною. Юзав понад 10 років. Продав дорожче ніж купив (на 2 бакси, але всеодно приємно). Потім купив згадну вище модель. Розраховую користуватися як мінімум років 5-10 ще. Ну допустимо продам його колись в двічі дешевше як купив. Ну ок, отримаю умовні 100 баксів. Вийде що ціна володіння топовими корпусами була навіть не 10 баксів за рік. А якщо купити, скажімо, корпус за 120 (не топовий), його доведеться продавати з суттєвою знижкою. Ну і в підсумку його вдасться продати за баксів 40. Відповідно вартість володіння виявиться та сама. Ще гірший варіант це покупка дешевого варіанта. Мало того що весь час буде муляти що там щось не так як хотілося і тут конструктивний компроміс, так ще й з високою імовірністю ви захочете оновитися, тому за 4-5 років купите знов щось з тієї ж серії і вартість володіння виявиться вищою за топовий корпус. А купили б топ - всі роки кайфували б від користування здуріти на скільки класною річчю. Причому за ті ж або навіть менші гроші.
PS
Я виклав свій підхід, на повелителя істин не претендую.
-
elek
Member
Как же я облизывался на него в детстве, когда читал обзоры, особенно на красный цвет, прям феррари .zalizo_org: ↑ 22.02.2024 10:17 Asus Vento 3600
Насчет дорогого корпуса согласен, вынужденно купил года полтора Corsair Carbide 275R и как же я жалею, что не взял корпус подороже, так как в этих околобюджетные корпусах куча компромисов
-
zalizo_org
Member
Як я тебе розумію, старий. Те саме було зі мною. Фанатів буквально.elek: ↑ 22.02.2024 12:15Как же я облизывался на него в детстве, когда читал обзоры, особенно на красный цвет, прям феррари .zalizo_org: ↑ 22.02.2024 10:17 Asus Vento 3600
Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
Та, власне топовий корпус це вартова річ, повністю виправдовує затрати на неї в довгу.elek: ↑ 22.02.2024 12:15 Насчет дорогого корпуса согласен, вынужденно купил года полтора Corsair Carbide 275R и как же я жалею, что не взял корпус подороже, так как в этих околобюджетные корпусах куча компромисов