MSI запропонує 4K-монітор MPG 321URX з OLED-матрицею та частотою 240 Гц за ціною від $950

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
S
Member

Повідомлення

Alligator: 20.02.2024 09:55В Брейне цена указана с ПДВ
Я показал белый, официальный и наименее геморный путь для обывателя. И в моих расчетах, как вы можете заметить, НДС присутствует как и мыто. А серовозы нафиг не нужны - сами что ли почтового форвардера кроме Новой Почты не можете нагуглить, который дешевле привезет? Либо вообще бусик еще дешевле привезти может (гуглите доставка посылок).
Alligator: 20.02.2024 09:55В Брейне цена указана с ПДВ, т.е. что физ лицо наличкой,что юр.лицо через договор оплатить стоимость указанную на сайте
НДС всегда в цене присутствует у любого товара который прошел таможню. Вопрос только в том кто товар продает - плательщик НДС или нет. Но для физлиц и неплательщиков НДС юрлиц это вообще не важно. А цена там козлячая только потому что так официальный импортер в Украину захотел.
Alligator: 20.02.2024 09:55Сейчас вроде как появилась поддержка в Украине, как минимум по вопросам консультации можно звонить и уточнять без проблем, в 2017 обратный звонок приходилось заказывать с США через сип телефонию на +1 и общаться на ломаном английском.
Не Яблоком единым как говориться, уже лет 15+ как общаюсь с глобальными сапортами разных производителей если ломается что то и в основном через их сайты. Потому что украинский сервис, как правило, дно. И многое из того что у нас до потери пульса у нас ремонтируют за бугром просто меняют на новое. Кстати у Водафон Украина есть дешевая международная связь для списка стран - в сутки или в месяц (не помню) 5 пакетов по 15 минут в тарифе, превышение 5 грн минута. Обычно 20 минут достаточно что бы с сапортом пообщаться.
everme
Member

Повідомлення

S: 19.02.2024 18:25
bes: 19.02.2024 14:33 ну да нормальная тема выкидывать в пустоту 500 баксов в год, ради чего не знаю :laugh:
Красиво жить не запретишь. :laugh: У меня раньше так комп обновлялся - примерно раз в 2 года пока не попустило. :)
everme: 19.02.2024 18:18А вот черный бы айпиэсу как-нибудь припилить это было бы каайф
NEC такое делал на некоторых мониторах 100 лет назад (не знаю как сейчас) - ставили фильтр, который слабое серое свечение фона IPS делал черным. Потом перестали, не знаю почему - может общее снижение яркости, а может не востребовано и удешевили.
Я думаю они конечно это могут, просто вместе с лучами надо впаривать ещё что-нибудь да подороже
harito
Junior

Повідомлення

S: 19.02.2024 20:38У ASUS OLED мониторов есть защитный механизм Pixel Shift (когда включено) он постоянно сам двигает изображение немного, что бы меньше выгорало.
Это не помогает . у меня в плазме с 2009 года такая туфта . Тогда хана оледу через год
maksim2020
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 20.02.2024 09:47
maksim2020: 20.02.2024 02:36Я купив свій 15 Pro за $449.99.
Ні, не купив :facepalm:
Така ціна діє лише при підписанні контракту у мобільного провайдера на пару років, де частина вартості телефону зашита в вартості помісячної абонплати.
Абонплата без підписки на телефон менша.
Фактично, ви його купили по стандартній ціні в мінімум $1100 ($1000 ціна найдешевшого + податок штату) в кредит на пару років з першим внеском в $450 а залишок будете ще довго виплачувати переплачуючи за мобільний зв'язок.
Ох як класно ви порахували за мене. :gigi: Але не вірно. :rotate:

Таки купив. Разово заплатив $449.99+tax, а контракт лише на зв'язок та анлім інтернет - $17.76 на місяць на 2 роки, який і був вже кілька років до цього. Просто це - НЕ Apple Store для пересічних, де той самий 15 Pro 128 GB буде коштувати $999+tax+вартість зв'язку $50+ на місяць.

Щодо нібито переплати за мобільний зв'язок - коли закінчився мій попередній контракт, вартість зв'язку залишилася та сама - $17.76. Тобто, навіть якщо я б не брав айфон, я б платив ті самі гроші.

Заздріть мовчки. B-)

Відправлено через 9 хвилин 40 секунд:
fantomrulezz: 20.02.2024 09:47
S: 20.02.2024 09:32$450 + 10% (налог в США) = $495 но обычно налог меньше 10%
База для УКР таможни $495 - $162 (150 евро) = $333
Стоимость телефона после таможни $333 + 10% (мито) + 20% (ндс) + 162 = $602
За доставку из США да по Украине до отделения Новая почта возьмет ~$15
Итого: $617 против 50 499 грн за 15 Pro 128 Гб в Брейне или Розетке в Украине.
Всё так. Расчеты правильные.
Только никаких не $450 (это чушь, таких цен на 15 pro нигде и никогда не было, это наглая манипуляция, когда цена телефона сравнивается с ценой телефона + контракт оператора в нагрузку), а минимум $1000 за самый базовый 15 pro.
https://www.apple.com/shop/buy-iphone/iphone-15-pro
Buy iPhone 15 Pro
From $999

Реальный расчёт для физ. лица:
База налогообложения $1000 - $162 (150 евро) = $838
Стоимость телефона после таможни $838*1.1*1.2 + $162 = $1268
Добавляем доставку - вуаля, цена около 50 000 грн, как и в магазинах.

Для юр. лица (откуда берется цена в оф. магазинах) еще проще, там нет льготных 150 евро:
$1000*1.1*1.2 = $1320
Це ваші розрахунки маніпулятивні. Не всі покупають смартфони/лептопи в Apple Store. Ви в курсі, що бувають корпоративні пропозиції? У нас, наприклад, роздають безкоштовно поточний MacBook Pro, бо для корпорації це вигідніше, ніж платити за віртуалки.
Востаннє редагувалось 20.02.2024 19:46 користувачем maksim2020, всього редагувалось 2 разів.
Filabatya
Member

Повідомлення

maksim2020
а наікса тут пантуватися американськими цінами і кредитами, форум український. може ще ціни на бензин будете постити?
maksim2020
Member

Повідомлення

Filabatya: 20.02.2024 19:32 maksim2020
а наікса тут пантуватися американськими цінами і кредитами, форум український. може ще ціни на бензин будете постити?
Хочете? Я можу, лише скажіть. :rotate:

Форум український, але чомусь обговорюються ціни в США та Європі. От я і думаю - а наікса їх тут обговорювати?
MetalistForever
Member

Повідомлення

Геральт: 19.02.2024 14:26 Розбудіть, коли залізяку для нативних 4к/240 випустять.
Так для CS2 , Dota 2 :D
S
Member

Повідомлення

harito: 20.02.2024 16:25 Это не помогает . у меня в плазме с 2009 года такая туфта . Тогда хана оледу через год
ну хоть что то чем вообще ничего
Filabatya
Member

Повідомлення

maksim2020
ціни на неверлок: без карєри трейд іна і кредитів
bes
Member

Повідомлення

maksim2020: 20.02.2024 19:27 Разово заплатив $449.99+tax, а контракт лише на зв'язок та анлім інтернет - $17.76 на місяць на 2 роки, який і був вже кілька років до цього. Просто це - НЕ Apple Store для пересічних, де той самий 15 Pro 128 GB буде коштувати $999+tax+вартість зв'язку $50+ на місяць.
так у нас же будет стоить так же само если взять просто телефон и платить 5 долларов за мобильную связь в чем выгода ? что ты просто платишь единообразие 500 долларов ?
maksim2020
Member

Повідомлення

bes: 20.02.2024 21:22
maksim2020: 20.02.2024 19:27 Разово заплатив $449.99+tax, а контракт лише на зв'язок та анлім інтернет - $17.76 на місяць на 2 роки, який і був вже кілька років до цього. Просто це - НЕ Apple Store для пересічних, де той самий 15 Pro 128 GB буде коштувати $999+tax+вартість зв'язку $50+ на місяць.
так у нас же будет стоить так же само если взять просто телефон и платить 5 долларов за мобильную связь в чем выгода ? что ты просто платишь единообразие 500 долларов ?
Вигода в тому, що 1) новий айфон за півціни, 2) якщо брати його в Apple Store, то мобільний пакет (анлім, до речі, під питанням) буде коштувати $41.62/місяць (+плата за сам смартфон).

Відправлено через 16 хвилин 49 секунд:
Filabatya: 20.02.2024 20:43 maksim2020
ціни на неверлок: без карєри трейд іна і кредитів
Перекладіть, будь ласка.
S
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 19.02.2024 15:57 IPS уступает OLED-у практически во всем, кроме максимальной яркости.
кроме долговечности :gigi:
fantomrulezz
Member

Повідомлення

maksim2020: Разово заплатив $449.99+tax, а контракт лише на зв'язок та анлім інтернет - $17.76 на місяць на 2 роки
Ну тобто я був повністю правий, а ви нагло брешете і маніпулюєте, підміняючи поняття "ціна телефону" з поняттям "льготна ціна телефону за умов оформлення дворічного контракту, тобто фактично розтермінування, де 450 це лише перший внесок по кредиту"
Я так само можу зараз в будь якому українському інтернет магазині взяти айфон в оплату частинами на 15 платежів, заплатити зараз 1/15 частину ціни і потім розповідати тут бредятину про "я купив айфон в 15 разів дешевше".
maksim2020: 20.02.2024 19:27У нас, наприклад, роздають безкоштовно поточний MacBook Pro, бо для корпорації це вигідніше, ніж платити за віртуалки.
Це взагалі перл.
Тобто з того, що компанія видала вам робочий інструмент, ви зробили висновок, що всі макбуки безкоштовні, я правильно розумію?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Цікаво, мені теж компанія виділила ноутбук, пару моніторів, стіл, стілець та кілька квадратних метрів для роботи :-/
Буду тепер в магазинах меблів та електроніки та в офісі забудовників вимагати, щоб мені електроніку, меблі та будинки віддавали безкоштовно, мені на форумі сказали що воно тепер безкоштовне все :lol:
спойлер
Зображення
maksim2020
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 21.02.2024 09:50
maksim2020: Разово заплатив $449.99+tax, а контракт лише на зв'язок та анлім інтернет - $17.76 на місяць на 2 роки
Ну тобто я був повністю правий, а ви нагло брешете і маніпулюєте, підміняючи поняття "ціна телефону" з поняттям "льготна ціна телефону за умов оформлення дворічного контракту, тобто фактично розтермінування, де 450 це лише перший внесок по кредиту"
Я так само можу зараз в будь якому українському інтернет магазині взяти айфон в оплату частинами на 15 платежів, заплатити зараз 1/15 частину ціни і потім розповідати тут бредятину про "я купив айфон в 15 разів дешевше".
maksim2020: 20.02.2024 19:27У нас, наприклад, роздають безкоштовно поточний MacBook Pro, бо для корпорації це вигідніше, ніж платити за віртуалки.
Це взагалі перл.
Тобто з того, що компанія видала вам робочий інструмент, ви зробили висновок, що всі макбуки безкоштовні, я правильно розумію?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Цікаво, мені теж компанія виділила ноутбук, пару моніторів, стіл, стілець та кілька квадратних метрів для роботи :-/
Буду тепер в магазинах меблів та електроніки та в офісі забудовників вимагати, щоб мені електроніку, меблі та будинки віддавали безкоштовно, мені на форумі сказали що воно тепер безкоштовне все :lol:
спойлер
Зображення
Капець ви дичину несете. Я вам ще раз повторю - мої $17.76 - це ціна зв'язку, який я платив завжди, і без айфона. Ціна лише зв'язку в магазині Apple - $41.62/місяць. Калькулятор потрібен? $450 за телефон - це чітко $450 за телефон, жодних виплат чи кредитів (до речі, розберіться з термінологією). В США це дуже серйозно.

Щодо макбука - так, це інструмент, який компанія віддає назавжди. Ще питання є?
fantomrulezz
Member

Повідомлення

maksim2020
До вас питань нема, все і так зрозуміло :-/
Є питання до вашого вчителя математики в молодших класах, але його можна пожаліти. На жаль, не всіх можно навчити навіть елементарному складанню та множенню.
Так, іноді деякі учні настільки непридатні навіть до базових розумових вправ, що в формулі "x = 450 + 2*12*17.76" в них виходить результат "x = 450".
maksim2020: 21.02.2024 14:36Щодо макбука - так, це інструмент, який компанія віддає назавжди
Де ти береш гроші?
У тумбочці (с)

Коротше ми зрозуміли, гроші також абсолютно безкоштовні, бо компанія видає співробітнику заплату та бонуси.
maksim2020
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 21.02.2024 14:51 maksim2020
До вас питань нема, все і так зрозуміло :-/
Є питання до вашого вчителя математики в молодших класах, але його можна пожаліти. На жаль, не всіх можно навчити навіть елементарному складанню та множенню.
Так, іноді деякі учні настільки непридатні навіть до базових розумових вправ, що в формулі "x = 450 + 2*12*17.76" в них виходить результат "x = 450".
maksim2020: 21.02.2024 14:36Щодо макбука - так, це інструмент, який компанія віддає назавжди
Де ти береш гроші?
У тумбочці (с)

Коротше ми зрозуміли, гроші також абсолютно безкоштовні, бо компанія видає співробітнику заплату та бонуси.
Ви намагаєтесь мені щось довести, бо не можете повірити, що в США існують такі ціни і що це не найобка/розвод з виплатом чи кредитом?

Що ж, розумію. Ви чесно спробували в сарказм (ви ж для чогось прилепили той відомий мем з Леонардом?), але вам доведеться змиритися з тим фактом, що модну реч в США таки можна купити за дійсно пристойні гроші, без переплат за бренд та не роблячи дурниць з кредитами.

А, до речі - як ваша "математика" пояснить факт, що айфон 14 дитині я купив за $29.99 (а зараз його взагалі роздають за $0.99)? З тією ж вартістю зв'язку, якщо що.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Це клініка просто.
Чуваку його компанія видала робочий ноутбук - він тепер вважає, що ноутбук в магазині коштує нуль.
Чуваку дали можливість по льготній ціні купити айфон за умов підписання контракту з оператором - він тепер думає, що айфон реально стільки коштує, а півтисячи баксів які треба доплатити протягом двох років - то так, фігня, хулі там.

Маю до вас пропозицію.
Якщо ви так впевнені, що можете купити айфон 14 за 30 баксів - готовий побудувати з вами бізнес.
Готовий купити у вас 100 штук айфонів 14 по ціні $100 за кожен.
Податки в Україні на мені.

Оскільки ви купуєте їх по 30 баксів, то на кожному заробите аж 70 баксів.
Маржа 70% це прям огогого як круто.
7000 баксів заробите на рівному місці.
Потім повторимо.

Згодні?
maksim2020
Member

Повідомлення

fantomrulezz
Ви, напевно, хвора людина. Я ніде не писав, що "ноутбук в магазині коштує нуль", я просто написав, що в США так працює. Я ніде не писав, що "айфон реально стільки коштує". Ви все додумали за мене, бо не можете в це повірити (ну а хулі - я так не можу, значить, такого не може ніхто і взагалі так не буває).

Чєл, навіть якщо я розірву цей контракт, я нічого не буду винним - ну от така реальність, в яку ви не хочете повірити. Я просто переносу номер на іншого оператора і все. Так, буде дорожче, й скоріше за все, анліма теж не буде - буде лише 10-20 ГБ за $40-50/місяць. Тому навіщо його розривати?

Ця система називається BYOD - Bring Your Own Device. Ви приносите свій смартфон, підключаєте до оператора, платите $17.76 на місяць і все. Якщо хочете, можете проапгрейдити на новий iPhone, від $1 до $450, і продовжувати далі користуватися тим самим пакетом.
Artyr
Member

Повідомлення

Ориентировочная цена на монитор в Украине MPG 321URX QD-OLED - UAH 53,099. Как-то далеко от 950$ получается.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Artyr: 21.02.2024 17:40Ориентировочная цена на монитор в Украине MPG 321URX QD-OLED - UAH 53,099. Как-то далеко от 950$ получается.
950 это РРЦ в США без налогов
У нас добавляется плюс НДС 20% плюс пошлина 10%
С налогами в Украине выходит 950 * 1,2 * 1,1 * 38,5 = 48 279
Плюс логистика дорогая из-за руснявых и польских братушек плюс военные риски
Відповісти