maksim2020: ↑
Разово заплатив $449.99+tax, а контракт лише на зв'язок та анлім інтернет - $17.76 на місяць на 2 роки
Ну тобто я був повністю правий, а ви нагло брешете і маніпулюєте, підміняючи поняття "ціна телефону" з поняттям "льготна ціна телефону за умов оформлення дворічного контракту, тобто фактично розтермінування, де 450 це лише перший внесок по кредиту"
Я так само можу зараз в будь якому українському інтернет магазині взяти айфон в оплату частинами на 15 платежів, заплатити зараз 1/15 частину ціни і потім розповідати тут бредятину про "я купив айфон в 15 разів дешевше".
maksim2020: ↑
20.02.2024 19:27У нас, наприклад, роздають безкоштовно поточний MacBook Pro, бо для корпорації це вигідніше, ніж платити за віртуалки.
Це взагалі перл.
Тобто з того, що компанія видала вам робочий інструмент, ви зробили висновок, що всі макбуки безкоштовні, я правильно розумію?
Цікаво, мені теж компанія виділила ноутбук, пару моніторів, стіл, стілець та кілька квадратних метрів для роботи
Буду тепер в магазинах меблів та електроніки та в офісі забудовників вимагати, щоб мені електроніку, меблі та будинки віддавали безкоштовно, мені на форумі сказали що воно тепер безкоштовне все
- спойлер