Останні статті і огляди
Новини
Skull and Bones отримала наднизький рейтинг від гравців
-
VladimirV
Member
потому что выехать только на графике и эффектах не выйдет. Механики и геймплей важнее.
-
Yalg
Member
VladimirV
А нет там ни графики ни эффектов. Местами заметная деградация по сравнению черным флагом.
А то что ГГ ПЛАВАТЬ не может это вообще ПОПЕД!
А нет там ни графики ни эффектов. Местами заметная деградация по сравнению черным флагом.
А то что ГГ ПЛАВАТЬ не может это вообще ПОПЕД!
-
EvhenS
Member
Звісно якщо фігню купити за 70$, то не дуже настрій високі оцінки ставити. Дев'ять років робить що попало і зарплату за це отримувати. Розробники красавчики.
-
kairo
Member
Так вона і має бути умовно-безплатною, адже це типова фрітуплей дро*ильня.Геральт: ↑ 19.02.2024 16:41 Гра мабуть лютий шлак, якщо так розщедрились. Але поспішати не варто. Ще будуть безкоштовні вихідні, знижки та інші принади.
сподіваючись, що після безплатного знайомства деякі любителі піратської тематики наважаться на покупку.
Ну от, а коли я те саме про торенти писав, то чомусь не погоджувались. І намагались довести, що 2 пробні год цілком достатньо
-
Phos4
Member
Yalg
Я не думаю що прикрутити анімацію плавання в гру дуже важко, проблема скоріш в тій площині що для цієї механіки тупо не зробили контенту по типу дослідження морського дна чи типу того.
Я не думаю що прикрутити анімацію плавання в гру дуже важко, проблема скоріш в тій площині що для цієї механіки тупо не зробили контенту по типу дослідження морського дна чи типу того.
-
bes
Member
Не играл в блек флаг но судя по обзорам бойовка напоминает как битва на кораблях в одиссей. Достаточно уныло и любой корабль можно сагрить и расстрелять на расстояние
-
Fen1xz
Member
Скидос будет очень быстро, юбисофты на свои даже относительно успешные релизы через месяц уже -30 % рисуют. А тут провальный релиз - к апрелю с купоном будет по ₴500already_over: ↑ 19.02.2024 17:53 ну, допилят баги пофиксят баги, разнообразят геймплей - по скидосу и возьму. Игра красивая, ей бы играбельность добавить, а то как то она не столько про пиратство, сколько про сбор ресурсов)
Хотя, я бы даже за 500 думал бы стоит ли брать это.
-
Yalg
Member
Fen1xz
Не стоит, есть куда более интересные варианты.
Не стоит, есть куда более интересные варианты.
-
Евгений King
Member
Sea of Thieves на фоні цього виглядає прямо як шедевр
-
Alligator
Member
Там 8 годин халявних Ubisoft запускає безплатну пробну версію Skull and BonesEvhenS: ↑ 19.02.2024 19:56 Звісно якщо фігню купити за 70$, то не дуже настрій високі оцінки ставити. Дев'ять років робить що попало і зарплату за це отримувати. Розробники красавчики.
Але вони перебрали, за 8 годин у "Це" необхідно доплачувати
-
bes
Member
тем временем
-
yupi
Member
уверен, что так
Fen1xz: ↑ 19.02.2024 20:56к апрелю с купоном будет по ₴50
-
tablestikus
Member
Я не зміг 8 годин безкоштовних це витримати. Воно унили і спрощене до такого - наче це гра для телефонів... і геймерів з айкью близько 10
-
doc-oc
Member
Кем она считается провальной!? С оценками 88/100 от профильной прессы и 82/100 от игроков на метакритик и очень положительными отзывами в Steam. Не знаю ни одного человека из своих знакомых, кто бы плохо о ней отзывался, а многие вообще любимой в серии называют. Ну и тут рандомный чел из инета выныривает и такой "ко ко ко - это самая провальная часть"lamer: ↑ 19.02.2024 16:21 Black flag вважається самою провальною в серії Assasin's Creed. Тож нічого дивного що цей клон теж провальний.
-
Diablique
Member
Та просто люди не готовы ещё к играм AAAA.
-
maxud_b
Member
За те щоб грати в цю гру мені доплачувати треба... Геймер зі стажем# побачивши цей шедевр після 9 років полірування механік, кричатиме: "А-А-А-А" і бігатиме по колу тримаючи руками голову.Diablique: ↑ 20.02.2024 07:31 Та просто люди не готовы ещё к играм AAAA.
-
Геральт
Member
Має, але не є. Умовно-безплатні танки. А тут оплата безумовна.kairo: ↑ 19.02.2024 20:01 Так вона і має бути умовно-безплатною, адже це типова фрітуплей дро*ильня.
-
yariksom
Member
Не для середніх гравцівGelonyrum: ↑ 19.02.2024 16:21 АААА проект як не як)
-
NUN4AG
Member
Юбіки знову всралися зі своїм черговим сервісним смітником, маючи купу сінглових франшиз?
Так і трапляється, коли роздутою купою бездарних співробітників кампанією керує альтернативно обдарований , який женеться за сервісною золотою куркою, не розуміючи, що успішний сервісний проєкт - це велика вдача і для цього успіху треба зробити ідеально сбалансований геймплей, якісь цікаві унікальні механіки, дуже продуманий дизайн та різноманіття локацій, постійно оновлювати проєкт якісним контентом і т.д.
А в Юбіків постійно в розробці купа конкурентів то COD, то Фортайт, то Овервотч, а тепер сервісний Black Flag за 70$.
Витратити сотні мільйонів та 11 років на розробку цього лайна - це повне визнання профнепридатності.
Просто
Так і трапляється, коли роздутою купою бездарних співробітників кампанією керує альтернативно обдарований , який женеться за сервісною золотою куркою, не розуміючи, що успішний сервісний проєкт - це велика вдача і для цього успіху треба зробити ідеально сбалансований геймплей, якісь цікаві унікальні механіки, дуже продуманий дизайн та різноманіття локацій, постійно оновлювати проєкт якісним контентом і т.д.
А в Юбіків постійно в розробці купа конкурентів то COD, то Фортайт, то Овервотч, а тепер сервісний Black Flag за 70$.
Витратити сотні мільйонів та 11 років на розробку цього лайна - це повне визнання профнепридатності.
Просто
-
Zhelezjaka
Member
"не читал, но уверен" в современной интерпретации...bes: ↑ 19.02.2024 20:37 Не играл в блек флаг но судя по обзорам бойовка напоминает как битва на кораблях в одиссей. Достаточно уныло и любой корабль можно сагрить и расстрелять на расстояние
в БФ, особенно поначалу, пока "галка" дно днищенское, ты не ввязывался в морской бой. ты тихо выбрасывался за борт и брал на абордаж в 1 рыло вражеский корабль. нереалистично (но кредо убийцы, в принципе, не про реализм), зато очень весело.