Banishers: Ghosts of New Eden добре зустріли гравці та критики

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

Геральт: 13.02.2024 17:40 kairo
Ну то там вище цитатка з нього.
Де чорним по білому написано, що це дослідження не доказує, що піратство немає ефекту на продажі, а лиш те, що вони не змогли дослідити надійний зв'язок між піратством та продажами.
"That does not necessarily mean that piracy has no effect but only that the statistical analysis does not prove with sufficient reliability that there is an effect."

Відправлено через 3 хвилини 59 секунд:
daesz: 13.02.2024 17:50
kairo: 13.02.2024 17:45
Одна людина на форумі, показала, що має в бібліотеці дві двадцятирічні ігри, які вона колись спіратила, а потім придбала(скільки вони коштували, пару доларів за охапку ;) ). Це ж не статистика)
Ображаєте деуси, ХР вийшов в 2011, МД в 2014 чи якому там :D
Не моя вина що я вперше зігра в 1/2 частину на початку 2000них, а айон сторм розпався в 2005 :shuffle:
Менкайнд купляв на релізі (базову гру).
Я також грав піратки в 2000-ні, такі були часи. І нічого я тоді не купував, навіть із хороших ігор, які пройшов. А купувати ті ігри зараз, це скоріш для себе, розробникам від того вже користі не буде.

А виправдовувати піратство в 2024-му, це маразм, коли є роздачі, розпродажі, підписки, регіональні ціни.
Sashr
Member

Повідомлення

Vpupkin: 13.02.2024 16:46
Sashr: 13.02.2024 15:51 Йшов 2024 рік. Українці досі не вважають зашкваром тягнути ігри і агресивно відповідати тим, хто це засуджує. Рускій мір в нас надовго.
Соромно.
А купляти сміття та котів у мішках не зашквар?
Не купуй сміття та котів у мішках. В чому проблема?
daesz
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 13.02.2024 17:28
daesz: 13.02.2024 13:49
Я пройшов першу частину тричі, ніяких проблем не бачив, 100 кадрів на 2070 в 2к все вправо, ще більше кадрів було на 7800хт :)
Досить дивитись на кількість фпс, подивись на графік фреймрейту і 1% та 0.1% low і там з цим біда, незалежно яке в тебе залізо. Краще мати 80 фпс, але з максимально рівним графіком фреймрейту та рідкими, ніж купу фпс зі статерами і рваним кадром
Потім запущу і побігаю трошки, щоб глянути на фрейм тайм, але проходив її всі 3 рази на 2070 (хоча мб самий перший раз на 1660с, вже не пам'ятаю) і не пам'ятаю якогось дискомфорту від статерів. Мб були десь час від часу, але якщо б там все було настільки погано - то думаю, воно б точно запам'яталось :)
Vpupkin
Member

Повідомлення

Sashr
Не на всіх мішках пишуть що всерені кіт.
harito
Junior

Повідомлення

Shaolin_Style: 13.02.2024 15:02
harito: 13.02.2024 14:59 Серьёзно ?! Ты труд всех людей уважаешь , или остальные не люди ?
Любой труд должен быть оплачен. Не можешь заплатить сейчас полную цену, дождись распродажи и возьми со скидкой. А воровать с торрентов "для ознакомления" это так себе оправдание, подобное бороть в себе надо.

Значит большинство в Украине - воры ,ты это хотел сказать?!

спойлер
Да винда лицензионная, антивирус тоже, подписка на Hulu, Netflix, Spotify и даже UFC Fight Pass есть :D
От сумы и от тюрьмы не застрахован ни кто . Есть деньги сейчас - отлично . Но у тебя ещё всё впереди , и жизнь может поменяться в любой момент .
daesz
Member

Повідомлення

kairo: 13.02.2024 17:55
Де чорним по білому написано, що це дослідження не доказує, що піратство немає ефекту на продажі, а лиш те, що вони не змогли дослідити надійний зв'язок між піратством та продажами.
"That does not necessarily mean that piracy has no effect but only that the statistical analysis does not prove with sufficient reliability that there is an effect."

Відправлено через 3 хвилини 59 секунд:
daesz: 13.02.2024 17:50
Ображаєте деуси, ХР вийшов в 2011, МД в 2014 чи якому там :D
Не моя вина що я вперше зігра в 1/2 частину на початку 2000них, а айон сторм розпався в 2005 :shuffle:
Менкайнд купляв на релізі (базову гру).
Я також грав піратки в 2000-ні, такі були часи. І нічого я тоді не купував, навіть із хороших ігор, які пройшов. А купувати ті ігри зараз, це скоріш для себе, розробникам від того вже користі не буде.

А виправдовувати піратство в 2024-му, це маразм, коли є роздачі, розпродажі, підписки, регіональні ціни.
Я не виправдовую, але й говорю що не всі пірати одинакові :D
+ раніше, в ті самі 2000ні випускати демки для ігор було нормою : запустив, пограв, сподобалось - купив повну версію і насолоджуєшся. Зараз демки не випускає ніхто (окєй, окєй, у фоспоукен є демка, але це швидше виключення із правил), і оцінити чи гра зайде чи ні - не представляється можливим, ще й до того ж всякі костилі на кшталт 2 години а далі нема рефанда. Тому я краще скачаю торент едішн для якогось рандомного проекту який мб й не зайде і я дропну через 2-3 години дропну, ніж заплачу за нього фул прайс; і якщо проект сподобався - я неодмінно куплю її чи за фул прайс, чи на першому розпродажі. В цьому конкретному випадку вину повинні приймати на себе розрозбники за відсутність демок. Але їм до біса користувачі, тому нехай вони (ті хто роблять хороші забавки, всім іншим мої співчуття за потрачені інвестиції на проект який по суті є шмат лайна, фоспоукен привіт) миряться із "благородними" піратами.

От, доречі, додам це - я скачав ХР на релізі, пройшов, через місяць придбав в стімі і пройшов ще раз. І загалом, здається 4 рази пройшов в релізний рік :)
Востаннє редагувалось 13.02.2024 18:15 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
Геральт
Member

Повідомлення

kairo: 13.02.2024 17:55
Вони статистично не побачили ефекту піратства на продажі (мова про ігри). А тепер, раз вже ви взялись стверджувати, що піратство таки суттєво впливає на продажі то зустрічне питання: на чому базується таке твердження? Це ж мабуть не складно довести певними дослідженнями, посилання на які ви з легкістю зможете надати. І прошу зауважити, довести відсутність чого б там не було набагато складніше (практично не можливо), ніж наявність. Тому задачка для вас набагато простіша, ніж для мене була ;)

Ще одне. Чомусь всі моралізатори проігнорували питання про б/у диски на приставки. Ну, але це мабуть інше, розумію.
harito
Junior

Повідомлення

kairo: 13.02.2024 17:55А виправдовувати піратство в 2024-му, це маразм, коли є роздачі, розпродажі, підписки, регіональні ціни
Молодец , нравится , покупай и дальше.
MqM
Member

Повідомлення

harito: 13.02.2024 14:43 Она уже на торентах ,зачем её покупать.
Бачу ви з мародерами соціально близькі)

Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
kairo: 13.02.2024 15:01
harito: 13.02.2024 14:59

Серьёзно ?! Ты труд всех людей уважаешь , или остальные не люди ?
Я поважаю працю всіх людей (крім русні, бо русня не люди). Пасаж, про те, що: "или остальные не люди ?" це взагалі до чого?
Пошук виправдань для себе, типовий психологічний захист

Відправлено через 1 хвилину 39 секунд:
Vpupkin: 13.02.2024 15:12
Shaolin_Style: 13.02.2024 15:02Любой труд должен быть оплачен.
Так он уже оплачен, разработчики за ЗП работали, а не в долг. Мы платим не разработчикам, а тем кто в них инвестировал.
Бігом вчити ази економіки та бізнесу. А вам не приходило в голову, що заробітні плати виплачують з прибутків компаній? Вам мало студій закрилося, чи життя не вчить?
harito
Junior

Повідомлення

MqM: 13.02.2024 18:24Бігом вчити ази економіки та бізнесу. А вам не приходило в голову, що заробітні плати виплачують з прибутків компаній? Вам мало студій закрилося, чи життя не вчить?
Ты не задумывался что сейчас война и есть пенсионеры и инвалиды с пенсией 2090 гривен.

MqM: 13.02.2024 18:24Бачу ви з мародерами соціально близькі)
А ты с кем близок ,если сейчас не на фронте ?
MqM
Member

Повідомлення

harito: 13.02.2024 18:50
MqM: 13.02.2024 18:24Бігом вчити ази економіки та бізнесу. А вам не приходило в голову, що заробітні плати виплачують з прибутків компаній? Вам мало студій закрилося, чи життя не вчить?
Ты не задумывался что сейчас война и есть пенсионеры и инвалиды с пенсией 2090 гривен.

MqM: 13.02.2024 18:24Бачу ви з мародерами соціально близькі)
А ты с кем близок ,если сейчас не на фронте ?
Відколи пенсіонери грають компютерні ігри? я чогось не знаю? Пс у інвалідів навряд навіть старий пк є, щоб ті ігри запустити) Старі ігри до речі коштують копійки буквально - 20-50 грн. ААА проекти за які впевнений мова, можна запустити на пк по ціні 800 доларів мінімум, чи в когось на пк назбиралося, а на ігри ні?

А ви бачу на ігровій периферії зовсім не заощаджуєте, вирішили на іграх?)

Щодо питання бачу в маніпуляціях ви знавець) Гарно ви зрівняли мародерів та просто людей в тилу, браво)
harito
Junior

Повідомлення

MqM: 13.02.2024 19:04Відколи пенсіонери грають компютерні ігри? я чогось не знаю?
Ты многого не знаешь . Я беседую со школьником ? Тогда всё понятно .

MqM: 13.02.2024 19:04Щодо питання бачу в маніпуляціях ви знавець) Гарно ви зрівняли мародерів та просто людей в тилу, браво)
Потому что я лично пережил и бомбёжки и прилёты в свой дом ,из города я не выезжал и в бомбоубежище не опускался ,так как его просто не было у нас . А ты сидишь в тылу и переживаешь за какого то дядю что он не дополучит своих денег . Помог бы лучше своей Украине и людям ,которые потеряли всё . И подумай об их детях ,у которых неоткуда взять финансы на покупку игр.
Vpupkin
Member

Повідомлення

MqM: 13.02.2024 18:24Вам мало студій закрилося, чи життя не вчить?
Если близы с багтездой закроются то я только порадуюсь.
unique-neon
Member

Повідомлення

Podolyanin: 13.02.2024 16:15Більшість з тих хто любить піратити ігри, не будуть їх купувати, навіть якщо взлому доведеься чекати роками, тому й написав, що йде недоотримання лише гіпотетичного прибутку, що ну ніяк не може вважатися мінусом.
Ахаха. Ну знайдем ближчу аналогію ніж магазин.
Більшість з тих хто їздить зайцем, не буде купувати квиток, навіть якщо доведеться йти потім пішки дві години, якщо викинуть з автобуса, тому йде недоотримання лише гіпотетичного прибутку, що ніяк не може вважатися мінусом
Відправлено через 2 хвилини 46 секунд:
kairo: 13.02.2024 16:29Це все казки, про благородних піратів, які потім купують ігри, якщо вони хороші.
Особливо коли від поганих ігор захищає рефанд
kairo
Member

Повідомлення

harito: 13.02.2024 18:07 От сумы и от тюрьмы не застрахован ни кто
Типовий росіянський світогляд. Треба все ж таки відходити від руснявого менталітету, де тюрячка, це щось таке, що чекає ледве не кожного, а тому треба жити по фарту.

Відправлено через 9 хвилин 8 секунд:
раніше, в ті самі 2000ні випускати демки для ігор було нормою
Що не заважало масовому піратству в ті часи.
і оцінити чи гра зайде чи ні - не представляється можливим, ще й до того ж всякі костилі на кшталт 2 години а далі нема рефанда
Так це набагато краще за демку, де тобі дають перші пів години пограти, а далі гудбай. Зараз є відгуки на стімі, огляди блогерів та простих гравців на Ютубі, Метакрітік і тому подібне. За останні 10 років, єдина гра про яку пожалів, що придбав, це Калічний Протокол за 359 грн. І там мене попереджали, що в оглядах, що в оцінках гравців.
повинні приймати на себе розрозбники за відсутність демок.
Так рефанд кращий за любу демку. Нічого окремо ставити не треба, придбав, пограв, зробив рефанд в три кліки.
тому нехай вони (ті хто роблять хороші забавки, всім іншим мої співчуття за потрачені інвестиції на проект який по суті є шмат лайна, фоспоукен привіт) миряться із "благородними" піратами.
Класичне виправдання піратства. Хай спочатку зроблять мені: це, це, це, це, це, це і це, а тоді я подумаю чи заплатити за їх продукт. А якщо вони випадково виконають усі ці забаганки, тоді хай ще зроблять: це, це, і це.
everme
Member

Повідомлення

Да? А я оправдываю пиратство и всех призываю сначала скачивать, а потом платить (при желании). Если вам деньги на голову сами не падают, конечно. Торрент трекеры величайшее благо человечества, свободу доступу к информации (пиратский флаг)
kairo
Member

Повідомлення

Вони статистично не побачили ефекту піратства на продажі (мова про ігри).
В любій темі про піратство рано чи піздно випливає це одне єдине опитування, яке подається, наче якесь одкровення. В світі такі опитування робляться тисячами і далеко не всі із них якісно зроблені. Є купа досліджень, які наробили галасу в науковому світі, щоб згодом виявитись помилковими. Найперший приклад - дослідження вітаміну Ц Лайнуса Полінга, де він відкрив чудодійні ефекти великих доз вітаміну. Всю цю маячню із часом розвінчали інші вчені, але люди досі вірять в чудодійний вітамінчик при любих захворюваннях.
А тепер, раз вже ви взялись стверджувати, що піратство таки суттєво впливає на продажі то зустрічне питання: на чому базується таке твердження?
Де саме я заявив, що "піратство таки суттєво впливає на продажі". Я заявляю, що піратити в 2024-му, це маразм.
Чомусь всі моралізатори проігнорували питання про б/у диски на приставки.
Так ви ж його конкретній людини задавали, а не всім. Перепродаж дисків не заборонений, в чому проблема?
Creature4O
Member

Повідомлення

kairo: 13.02.2024 17:45
daesz: 13.02.2024 17:39
Так краще?
Одна людина на форумі...
Ой та годі вже пи***діти :insane: . Повно людей хто випробував ігри та софт спочатку на торенті, а потім купив їх.
Усі відмічені ігри на скрінах попередньо перевірив на торенті.
спойлер
Screenshot_100.png
Screenshot_99.png
Screenshot_98.png
kairo
Member

Повідомлення

На рахунок досліджень та їх висновків.

Тут пишуть, що ігри призводять до насильства та антисоціальної поведінки(І це не якесь одне опитування, а мета-аналіз, який поєднує 98 робіт):
"The first, a meta-analysis of 98 studies with nearly 37,000 participants, concludes without equivocation that “violent video games increase aggression.”
https://journals.sagepub.com/doi/full/1 ... 7213520459

А тут пишуть, що зв'язку між іграми та рівнем насильства немає:
"There’s no evidence to show a long-term link between aggressive video games and youth aggression, according to a new meta-analysis of 28 studies comprising around 21,000 participants"
https://www.royalsociety.org.nz/researc ... -in-youth/
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

harito: 13.02.2024 18:07
Значит большинство в Украине - воры ,ты это хотел сказать?!
Это даже не я сказал, а Ведомство по интеллектуальной собственности Европейского союза: https://ain.ua/ru/2020/01/13/ukraina-v-spiske-piratov/

Геральт: 13.02.2024 16:19
А б/у диски для плойки то крадіжка чи не дуже?
Рынок дисков это не то же самое что рынок ворованых аккаунтов с оффлайн активацией. В первом случае мы пользуемся поправкой о хранении, копировании в личных целях и\или передаче физической копии, владельцем которой мы являемся. Во втором же мы прямо нарушаем интеллектуальные права овнера, тем что передаем третьим лицам аккаунт и\или возможность скачать игру (вы не являетесь владельцем копии как в случае с физ. носителем, а лишь лицензии на скачивание), что прямо прописано в пользовательском соглашении Steam пункт 2.5.2.
Відповісти