Banishers: Ghosts of New Eden добре зустріли гравці та критики

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

Spiryt: 13.02.2024 15:28
Vpupkin: 13.02.2024 15:27
Зачем так сложно?
Зачем в принципе покупать, или качать игру, которая заведомо не принесет удовольствия ?
Я так заскіпав аватар, фільм подивився мб хвилин 40 і виключив, другу частина навіть не включав, із зрозумілих причин. :D
kairo
Member

Повідомлення

То буде тільки моя вина якщо ніхто не захоче його купувати, значить такий хороший софт :)
Ви вважаєте, що піратять лише поганий софт?
але видавцям і розробникам ігор від того за великим рахунком не холодно й не жарко...
Якщо ви розраховували отримати в кінці місяця свою ЗП, а отримали лише 30% від неї, вам також не холодно й не жарко від цього?)
Більшість з тих хто любить піратити ігри, не будуть їх купувати, навіть якщо взлому доведеься чекати роками
На чому заснована така думка?
недоотримання лише гіпотетичного прибутку, що ну ніяк не може вважатися мінусом.
Умовний розробник вклав $20 млн в розробку гри, але через те, що гру стягнуло купа людей, отримав прибуток лише $15 млн. В якому саме місці це не мінус?

Відправлено через 3 хвилини 54 секунди:
Та не впливає значною мірою піратство на прибутки.
На чому засноване таке твердження?
А з торентами може й навпаки: спробував, зайшло, купив.
Я в свій час також піратив по молодості. Так я нічого ніколи із того, що піратив, не купував. Навіщо? Це все казки, про благородних піратів, які потім купують ігри, якщо вони хороші.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Sashr: 13.02.2024 15:51 Йшов 2024 рік. Українці досі не вважають зашкваром тягнути ігри і агресивно відповідати тим, хто це засуджує. Рускій мір в нас надовго.
Соромно.
А купляти сміття та котів у мішках не зашквар?
daesz
Member

Повідомлення

kairo: 13.02.2024 16:29 Це все казки, про благородних піратів, які потім купують ігри, якщо вони хороші.
Я спіратив в дитинстві деус екс 1 і 2, а потім і хюман революшн на релізі. І всі 3 в мене є на акаунті в стімі. І купляв навіть не на розпродажі, взагалі єдине що купив на розпродажі і то відносно недавно - це діелсі до менкайнд дівайдед, бо там SE просто вирішили вирізати частину ігрового контенту і зафармити на ньому $ у вигляді діелсі.
Геральт
Member

Повідомлення

kairo: 13.02.2024 16:29
Більшість з тих хто любить піратити ігри, не будуть їх купувати, навіть якщо взлому доведеься чекати роками
На дослідженнях (хто б міг подумати!)

Я в свій час також піратив по молодості. Так я нічого ніколи із того, що піратив, не купував. Навіщо? Це все казки, про благородних піратів, які потім купують ігри, якщо вони хороші.
Це не казки, а особистий підхід. Жодна куплена за останні кілька років гра не купувалась "наосліп". А випробовувалась спочатку з торентів.
Востаннє редагувалось 13.02.2024 16:56 користувачем Геральт, всього редагувалось 2 разів.
kairo
Member

Повідомлення

daesz: 13.02.2024 16:47
kairo: 13.02.2024 16:29 Це все казки, про благородних піратів, які потім купують ігри, якщо вони хороші.
Я спіратив в дитинстві деус екс 1 і 2, а потім і хюман революшн на релізі. І всі 3 в мене є на акаунті в стімі. І купляв навіть не на розпродажі, взагалі єдине що купив на розпродажі і то відносно недавно - це діелсі до менкайнд дівайдед, бо там SE просто вирішили вирізати частину ігрового контенту і зафармити на ньому $ у вигляді діелсі.
Deus Ex 1,2 робила Ion Storm, якої вже більше як двадцять років не існує, тому те, що ви через n-років додали ці ігри до своєї бібліотеки, їм вже не допоможе. Mankind Divided вже мала слабкі продажі, що в принципі і похоронило серію, хоча гра була крута.
Donate
Member

Повідомлення

Геральт: 13.02.2024 16:54
kairo: 13.02.2024 16:29
Вони якість продукту теж враховували з проможністю купувати у населення? :laugh:
Ще треба рахувати ОФК якість того самого сервісу і взагалі його наявності...
Геральт
Member

Повідомлення

Donate
Там 300ст. тексту )
Але з того, що проглянув, враховували "можливість собі дозволити купити" чи якось так.
kairo
Member

Повідомлення

Геральт: 13.02.2024 16:54
kairo: 13.02.2024 16:29 На чому заснована така думка?
Я читав це дослідження в оригіналі, на відмінну від більшості людей, які просто читали заголовки новин із посиланням на це дослідження. Там написано, що якщо перетворити гру на магазин із внутрішньоігровими покупками, то піратство не буде мати великого впливу на дохід, адже ви все одно будете заробляти на покупках всередині гри. Видавці прислухались і цей "рай" для гравців наступив, кожна друга гра із магазином.
daesz
Member

Повідомлення

kairo: 13.02.2024 16:55
daesz: 13.02.2024 16:47
Deus Ex 1,2 робила Ion Storm, якої вже більше як двадцять років не існує, тому те, що ви через n-років додали ці ігри до своєї бібліотеки, їм вже не допоможе. Mankind Divided вже мала слабкі продажі, що в принципі і похоронило серію, хоча гра була крута.
Я їх додав до бібліотеки 10-15 років тому, хоча вона вже й тоді не існувала :)
Менкайнд купляв на релізі (базову гру).
Тим не менше ваша теорія про благородних піратів не виправдалась :D
спойлер
Йохохо :gigi:
ZSX
Member

Повідомлення

Nekros: 13.02.2024 15:19
FarCry: 13.02.2024 15:09

Вона лага як скотина кожнi 30 секунд при пiдгрузках локацiй. Проблема з шейдерами i абсолютно не вилiковна, за пруфами йдiть до Digital Foundry. З Survivor проблеми ще бiльшi. Так i не змiг пройти першу частину, просто кошмар. :rotate: Якщо ви не чутливi до статтерiв - то вам же краще. :beer: А ми страждаемо.
Схоже на мій случай з ремейками RE. Статтери у меню та при підгрузках, якщо ходить то кожні 5сек фріз. Таке було у RE2, RE3, RE4. Це все на він11 з 5900х, 64ггб ОЗУ, RTX 4070ti
Повернувся на він10 встановив RE2 і ніяких фрізов чи статтерів.

Фаллен ордер проходив на він10 ще на старому сетапі, ніяких статтерів чи фризів не було, я би помітив
Це не вперше для М$ ламати ігри. Crysis 3 на Win10 страждає на нестабільний та низький fps саме через якісь зміни у ядрі ОС.
kairo
Member

Повідомлення

daesz: 13.02.2024 17:07 Тим не менше ваша теорія про благородних піратів не виправдалась :D
На основі чого вона не виправдалась, на основі коментарів двух людей на форумі, які чесно-чесно заявили, що купують спірачені ігри, якщо вони хороші?))
Grava
Member

Повідомлення

Геральт: 13.02.2024 16:19 Принаймні я не знаю, як в тому ж стімі легально повернути гроші назад на карту.
.........
спойлер
Снимок экрана 2024-02-13 172714.png
Enjthesilence
Member

Повідомлення

daesz: 13.02.2024 13:49
Draqoon: 13.02.2024 13:24
У жидаїв дуже великі проблеми з оптимізаціїю. Треба в конфігу УЕ4 лазити і все налаштовувати, я через це не граю в першу частину, просто вибішує
Я пройшов першу частину тричі, ніяких проблем не бачив, 100 кадрів на 2070 в 2к все вправо, ще більше кадрів було на 7800хт :)
Досить дивитись на кількість фпс, подивись на графік фреймрейту і 1% та 0.1% low і там з цим біда, незалежно яке в тебе залізо. Краще мати 80 фпс, але з максимально рівним графіком фреймрейту та рідкими, ніж купу фпс зі статерами і рваним кадром
Геральт
Member

Повідомлення

kairo: 13.02.2024 16:59 Я читав це дослідження в оригіналі, на відмінну від більшості людей, які просто читали заголовки новин із посиланням на це дослідження. Там написано, що якщо перетворити гру на магазин із внутрішньоігровими покупками, то піратство не буде мати великого впливу на дохід, адже ви все одно будете заробляти на покупках всередині гри. Видавці прислухались і цей "рай" для гравців наступив, кожна друга гра із магазином.
Там мова не лише про ігри а і про фільми/музику, тощо
І посилання в мене саме на першоджерело. Ну, але ж ви посилання не відкривали, але точно знаєте, що читали ;)

In 2014, on average 51 per cent of the adults and 72 per cent of the minors in the EU have illegally downloaded or streamed any form of creative content, with higher piracy rates in Poland and Spain than in the other four countries of this study. In general, the results do not show robust statistical evidence of displacement of sales by online copyright infringements. That does not necessarily mean that piracy has no effect but only that the statistical analysis does not prove with sufficient reliability that there is an effect.
Востаннє редагувалось 13.02.2024 17:38 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
kairo
Member

Повідомлення

Геральт: 13.02.2024 17:30 І посилання в мене саме на першоджерело. Ну, але ж ви посилання не відкривали, але точно знаєте, що читали ;)
Я відкрив посилання і побачив дослідження, яке читав ще багато років тому. Більшість людей, які його цитують, ні слова звідти не читали.
daesz
Member

Повідомлення

kairo: 13.02.2024 17:10 які чесно-чесно заявили, що купують спірачені ігри, якщо вони хороші?))
Так краще?
Зображення
Геральт
Member

Повідомлення

kairo
Ну то там вище цитатка з нього.
Grava
Вік живи - вік учись )
Дякую
kairo
Member

Повідомлення

daesz: 13.02.2024 17:39
kairo: 13.02.2024 17:10 які чесно-чесно заявили, що купують спірачені ігри, якщо вони хороші?))
Так краще?
Одна людина на форумі, показала, що має в бібліотеці дві двадцятирічні ігри, які вона колись спіратила, а потім придбала(скільки вони коштували, пару доларів за охапку ;) ). Це ж не статистика)
daesz
Member

Повідомлення

kairo: 13.02.2024 17:45
daesz: 13.02.2024 17:39
Так краще?
Одна людина на форумі, показала, що має в бібліотеці дві двадцятирічні ігри, які вона колись спіратила, а потім придбала(скільки вони коштували, пару доларів за охапку ;) ). Це ж не статистика)
Ображаєте деуси, ХР вийшов в 2011, МД в 2014 чи якому там :D
Не моя вина що я вперше зігра в 1/2 частину на початку 2000них, а айон сторм розпався в 2005 :shuffle:
Відповісти