Banishers: Ghosts of New Eden добре зустріли гравці та критики

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
FarCry
Member

Повідомлення

docentlx: 13.02.2024 13:34
Draqoon: 13.02.2024 13:24
У жидаїв дуже великі проблеми з оптимізаціїю. Треба в конфігу УЕ4 лазити і все налаштовувати, я через це не граю в першу частину, просто вибішує
Шта? перша частина стопітсот років тому пройдена. ні тоді ні тим більше зараз ніяких проблем з оптимізацією першої частини нема. хіба що ви на утюгу граєте якомусь. Другу частину сам чекаю або нормальну ціну, або коли денюво(чи що там в неї за захист) зламають.
Вона лага як скотина кожнi 30 секунд при пiдгрузках локацiй. Проблема з шейдерами i абсолютно не вилiковна, за пруфами йдiть до Digital Foundry. З Survivor проблеми ще бiльшi. Так i не змiг пройти першу частину, просто кошмар. :rotate: Якщо ви не чутливi до статтерiв - то вам же краще. :beer: А ми страждаемо.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 13.02.2024 15:02Любой труд должен быть оплачен.
Так он уже оплачен, разработчики за ЗП работали, а не в долг. Мы платим не разработчикам, а тем кто в них инвестировал.
Nekros
Junior

Повідомлення

Shaolin_Style: 13.02.2024 13:50
Draqoon: 13.02.2024 13:24 У жидаїв дуже великі проблеми з оптимізаціїю. Треба в конфігу УЕ4 лазити і все налаштовувати, я через це не граю в першу частину, просто вибішує
финальный аргумент того что бы начать играть в видеоигры на консолях :laugh:
Що би грати у 30фпс? Ні дякую :gigi:
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Vpupkin: 13.02.2024 15:12
Shaolin_Style: 13.02.2024 15:02Любой труд должен быть оплачен.
Так он уже оплачен, разработчики за ЗП работали, а не в долг. Мы платим не разработчикам, а тем кто в них инвестировал.
Ну почему же, если это инди и самиздат то разработчику напрямую. Плюс есть всякие разные трюки типа роялти от продаж. Но суть логики такова - если воровать, то новой игры от любимого разработчика можно и не дождаться.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 13.02.2024 15:16сли воровать, то новой игры от любимого разработчика можно и не дождаться.
А если это неведомое Г которое с вероятностью в 99% будет заброшено и забыто после часа игры?
Nekros
Junior

Повідомлення

FarCry: 13.02.2024 15:09
docentlx: 13.02.2024 13:34

Шта? перша частина стопітсот років тому пройдена. ні тоді ні тим більше зараз ніяких проблем з оптимізацією першої частини нема. хіба що ви на утюгу граєте якомусь. Другу частину сам чекаю або нормальну ціну, або коли денюво(чи що там в неї за захист) зламають.
Вона лага як скотина кожнi 30 секунд при пiдгрузках локацiй. Проблема з шейдерами i абсолютно не вилiковна, за пруфами йдiть до Digital Foundry. З Survivor проблеми ще бiльшi. Так i не змiг пройти першу частину, просто кошмар. :rotate: Якщо ви не чутливi до статтерiв - то вам же краще. :beer: А ми страждаемо.
Схоже на мій случай з ремейками RE. Статтери у меню та при підгрузках, якщо ходить то кожні 5сек фріз. Таке було у RE2, RE3, RE4. Це все на він11 з 5900х, 64ггб ОЗУ, RTX 4070ti
Повернувся на він10 встановив RE2 і ніяких фрізов чи статтерів.

Фаллен ордер проходив на він10 ще на старому сетапі, ніяких статтерів чи фризів не було, я би помітив
Востаннє редагувалось 13.02.2024 15:26 користувачем Nekros, всього редагувалось 3 разів.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Vpupkin: 13.02.2024 15:17
Shaolin_Style: 13.02.2024 15:16сли воровать, то новой игры от любимого разработчика можно и не дождаться.
А если это неведомое Г которое с вероятностью в 99% будет заброшено и забыто после часа игры?
Вернуть бабки через рефанд :idea:
Spiryt
Member

Повідомлення

Nekros: 13.02.2024 15:19 Схоже на мій случай з ремейками RE. Статтери у меню та при підгрузках, якщо ходить то кожні 5сек фріз. Таке було у RE2, RE3, RE4. Це все на він11 з 5900х, 64ггб ОЗУ, RTX 4070ti
Фаллен ордер проходив на він10 ще на старому металі, ніяких статтерів чи фризів не було, я би помітив
Если я правильно понял проблему. То на Райзены 5000 выходила обнова биоса, которая убирала статтеры на Win11, сам с таким столкнулся
Vpupkin
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 13.02.2024 15:23Вернуть бабки через рефанд
Зачем так сложно?
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Vpupkin: 13.02.2024 15:27
Зачем так сложно?
ой всьо
Spiryt
Member

Повідомлення

Vpupkin: 13.02.2024 15:27
Зачем так сложно?
Зачем в принципе покупать, или качать игру, которая заведомо не принесет удовольствия ?
Nekros
Junior

Повідомлення

Spiryt: 13.02.2024 15:26
Nekros: 13.02.2024 15:19 Схоже на мій случай з ремейками RE. Статтери у меню та при підгрузках, якщо ходить то кожні 5сек фріз. Таке було у RE2, RE3, RE4. Це все на він11 з 5900х, 64ггб ОЗУ, RTX 4070ti
Фаллен ордер проходив на він10 ще на старому металі, ніяких статтерів чи фризів не було, я би помітив
Если я правильно понял проблему. То на Райзены 5000 выходила обнова биоса, которая убирала статтеры на Win11, сам с таким столкнулся
Вмене стоїть остання версія біосу від 08.01.2024
На він 10 повернувся неділю назад.
В інших іграх такої жесті нема.
Ще помітив фріз ще на він11 коли грав у стареньку firewatch при переході з великої ділянки на іншу. Саме забавно що коли проходив її ще давно на старому залізі ніяких підгрузок не помічав
Vpupkin
Member

Повідомлення

Spiryt: 13.02.2024 15:28Зачем в принципе покупать, или качать игру, которая заведомо не принесет удовольствия ?
Попробовать, иногда игры от которых ничего не ждёшь приятно удивляют. Иногда......
Я зачастую покупаю игры которые уже прошел.
Spiryt
Member

Повідомлення

Nekros: 13.02.2024 15:30
Spiryt: 13.02.2024 15:26
Вмене стоїть остання версія біосу від 08.01.2024
На він 10 повернувся неділю назад.
В інших іграх такої жесті нема.
Ще помітив фріз ще на він11 коли грав у стареньку firewatch при переході з великої ділянки на іншу. Саме забавно що коли проходив її ще давно на старому залізі ніяких підгрузок не помічав
Аналогично, были статтеры и на новых, и на старых играх. Думаю, все же надо поексперементирвать с разными биосами, или поискать инфу по материнке и win11
Podolyanin
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 13.02.2024 15:00
harito: 13.02.2024 14:43 Она уже на торентах ,зачем её покупать.
Если появляется возможность, вы хлеб из супермаркета тоже бесплатно вынести пытаетесь? :think:
Дуже не коректно порівнювати цифровий контент і фізичні речі, де у випадку крадіжки одразу йде нестача для магазину, тоді як завдяки торентам видавці недоотримують прибуток лише в теорії і невідомо який саме.
kairo
Member

Повідомлення

Podolyanin: 13.02.2024 15:41
Shaolin_Style: 13.02.2024 15:00 Если появляется возможность, вы хлеб из супермаркета тоже бесплатно вынести пытаетесь? :think:
Дуже не коректно порівнювати цифровий контент і фізичні речі, де у випадку крадіжки одразу йде нестача для магазину, тоді як завдяки торентам видавці недоотримують прибуток лише в теорії і невідомо який саме.
Чому одразу? Лише після ревізії, та й ту нестачу можна списати на робітників магазину. Так що це лише теоретична втрата для магазину, можна красти із чистою совістю)))
Sashr
Member

Повідомлення

Йшов 2024 рік. Українці досі не вважають зашкваром тягнути ігри і агресивно відповідати тим, хто це засуджує. Рускій мір в нас надовго.
Соромно.
Grava
Member

Повідомлення

Podolyanin
Рекомендую вкласти власні гроші у розробку якогось софта. А потім, коли всі почнуть завантажувати його з торрента замість купівлі у тебе, написати чи змінилося в тебе відношення до цієї ситуації.
Podolyanin
Member

Повідомлення

Grava: 13.02.2024 15:54 Podolyanin
Рекомендую вкласти власні гроші у розробку якогось софта. А потім, коли всі почнуть завантажувати його з торрента замість купівлі у тебе, написати чи змінилося в тебе відношення до цієї ситуації.
То буде тільки моя вина якщо ніхто не захоче його купувати, значить такий хороший софт :)
Стосовно мого попереднього повідомлення, то мене трохи не вірно зрозуміли, я не виправдовую піратство, а просто написав, що скачування софту і крадіжка в магазині - це не співставні речі. Користуватися торентами чи ні - це особистий моральний вибір кожного, але видавцям і розробникам ігор від того за великим рахунком не холодно й не жарко...
Більшість з тих хто любить піратити ігри, не будуть їх купувати, навіть якщо взлому доведеься чекати роками, тому й написав, що йде недоотримання лише гіпотетичного прибутку, що ну ніяк не може вважатися мінусом.
Геральт
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 13.02.2024 15:02 Любой труд должен быть оплачен. Не можешь заплатить сейчас полную цену, дождись распродажи и возьми со скидкой. А воровать с торрентов "для ознакомления" это так себе оправдание, подобное бороть в себе надо.
спойлер
Да винда лицензионная, антивирус тоже, подписка на Hulu, Netflix, Spotify и даже UFC Fight Pass есть :D
А б/у диски для плойки то крадіжка чи не дуже? Бо от совість мучить, взяв нещодавно оф-лайн активацію Mirage (28грн) та Аватар (40грн). Але з іншого боку і там і там купується лише одна копія, а фактично грають кілька гравців.
Grava: 13.02.2024 15:54 Podolyanin
Та не впливає значною мірою піратство на прибутки. Оті, хто піратять і так би гру не купили. От і все. А з торентами може й навпаки: спробував, зайшло, купив.
Або не купив. Але купувати гру, яку не має можливості спробувати, а потім морочитись з рефандами то дуже таке собі. Бо в кращому випадку повертають не гроші, а внутрішньо-магазинну валюту, яка підвисає на балансі на невизначений термін. Принаймні я не знаю, як в тому ж стімі легально повернути гроші назад на карту.
Відповісти