Banishers: Ghosts of New Eden добре зустріли гравці та критики

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Rederst
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Banishers: Ghosts of New Eden добре зустріли гравці та критики

Української немає.
Draqoon
Member

Повідомлення

У жидаїв дуже великі проблеми з оптимізаціїю. Треба в конфігу УЕ4 лазити і все налаштовувати, я через це не граю в першу частину, просто вибішує
Геральт
Member

Повідомлення

Вже тягну, гляну ввечері, що воно таке.
Nekros
Junior

Повідомлення

Draqoon: 13.02.2024 13:24
У жидаїв дуже великі проблеми з оптимізаціїю. Треба в конфігу УЕ4 лазити і все налаштовувати, я через це не граю в першу частину, просто вибішує
Пройшов першу частину на ультрах з gtx 1080 у 3440х1440. Ніяких проблем не помітив, гра гарно оптимізована
docentlx
Member

Повідомлення

Шта? перша частина стопітсот років тому пройдена. ні тоді ні тим більше зараз ніяких проблем з оптимізацією першої частини нема. хіба що ви на утюгу граєте якомусь. Другу частину сам чекаю або нормальну ціну, або коли денюво(чи що там в неї за захист) зламають.
Draqoon
Member

Повідомлення

Nekros: 13.02.2024 13:34
Пройшов першу частину на ультрах з gtx 1080 у 3440х1440. Ніяких проблем не помітив, гра гарно оптимізована
https://steamcommunity.com/app/1172380/ ... 903219930/
Наразі у людей інша проблема, якісь проблеми з лаунчером :rolleyes:
kairo
Member

Повідомлення

Зараз граю Fallen Order, гра літає, ніяких проблем немає. Survivor, дійсно має невиліковні проблеми із статтерами.
Draqoon
Member

Повідомлення

kairo: 13.02.2024 13:41
Зараз граю Fallen Order, гра літає, ніяких проблем немає. Survivor, дійсно має невиліковні проблеми із статтерами.
Я ж не буду кожен новий патч перекачувати гру
Та там з запуском тепер проблеми, треба ще чекати :gigi:
kairo
Member

Повідомлення

Draqoon: 13.02.2024 13:43 Я ж не буду кожен новий патч перекачувати гру
Патчі ж автоматично ставляться через платформу. Із запуском ніяких проблем немає, я декілька днів тому почав грати.
daesz
Member

Повідомлення

Я пройшов першу частину тричі, ніяких проблем не бачив, 100 кадрів на 2070 в 2к все вправо, ще більше кадрів було на 7800хт :)
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Draqoon: 13.02.2024 13:24 У жидаїв дуже великі проблеми з оптимізаціїю. Треба в конфігу УЕ4 лазити і все налаштовувати, я через це не граю в першу частину, просто вибішує
финальный аргумент того что бы начать играть в видеоигры на консолях :laugh:
daesz
Member

Повідомлення

Draqoon: 13.02.2024 13:43
kairo: 13.02.2024 13:41
Я ж не буду кожен новий патч перекачувати гру
Я її навіт ьне видаляв з носія останні півтори року :D
Хоча 1к за гру, яку ще й не дуже ждав (я про банішерс) - то багательно, краще почекаю більших знижок на сурвайвора :shuffle:
harito
Junior

Повідомлення

Она уже на торентах ,зачем её покупать.
kairo
Member

Повідомлення

harito: 13.02.2024 14:43 Она уже на торентах ,зачем её покупать.
Можливо тому, що це чиясь праця і її треба поважати?
harito
Junior

Повідомлення

kairo: 13.02.2024 14:54
Серьёзно ?! Ты труд всех людей уважаешь , или остальные не люди ?
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Если появляется возможность, вы хлеб из супермаркета тоже бесплатно вынести пытаетесь? :think:
kairo
Member

Повідомлення

harito: 13.02.2024 14:59
kairo: 13.02.2024 14:54
Серьёзно ?! Ты труд всех людей уважаешь , или остальные не люди ?
Я поважаю працю всіх людей (крім русні, бо русня не люди). Пасаж, про те, що: "или остальные не люди ?" це взагалі до чого?
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

harito: 13.02.2024 14:59 Серьёзно ?! Ты труд всех людей уважаешь , или остальные не люди ?
Любой труд должен быть оплачен. Не можешь заплатить сейчас полную цену, дождись распродажи и возьми со скидкой. А воровать с торрентов "для ознакомления" это так себе оправдание, подобное бороть в себе надо.
спойлер
Да винда лицензионная, антивирус тоже, подписка на Hulu, Netflix, Spotify и даже UFC Fight Pass есть :D
SmileKnight
Junior

Повідомлення

Охохо, Star Wars Jedi: Survivor візьму :super:
Відповісти