"Элементарно, Ватсон..."
Мудро. Достаточно сделать открытый код, и народ сам его сможет реализовать там где разработчики поленились это сделать
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
Нет. 20 февраля выходит
Одна з ігор які очікував у 2024, але не те щоб дуже очікував (якщо розумієте про що я), останній раз коли дивився релейтед інфо, то значилось перший квартал 2024, але без точної дати. Думав, що проґавив
Відкритий фср додав фг на мою 3060 тіvmsolver: ↑ 11.02.2024 13:25 Надоели они со своей открытостью, толку от этого никакого, в любом случае разраб должен взять соответствующее SDK, выполнить все пункты интеграции с проектом и протестировать. С интеграцией DLSS всё тоже самое и ни в каком пункте не сказано, что надо за что-то платить, а SDK для перехвата запросов в открытую лежит на гитхабе.
В этом плане DLSS тоже открытая для внедрения технология. И это очевидные вещи, а про очевидное обычно не говорят, и так понятно же, но почему-то это не про АМД.
Перепрошую, але як грати з цим вбогим фрейм геном? Ок, до інпутлаугу ще можливо звикнути у сінглплеєрі, а що по жахливим артефактам при швидкому русі камери і тд? і тут неважливо це технологія від зелених чи червоних, до цього треба лише відноситися як до "маркетингової" технології, щоб розповідати про 4070с, яка вдвічі потужніша за 3080ті з цим грати неможливо.kalakawa: ↑ 11.02.2024 13:34Відкритий фср додав фг на мою 3060 тіvmsolver: ↑ 11.02.2024 13:25 Надоели они со своей открытостью, толку от этого никакого, в любом случае разраб должен взять соответствующее SDK, выполнить все пункты интеграции с проектом и протестировать. С интеграцией DLSS всё тоже самое и ни в каком пункте не сказано, что надо за что-то платить, а SDK для перехвата запросов в открытую лежит на гитхабе.
В этом плане DLSS тоже открытая для внедрения технология. И это очевидные вещи, а про очевидное обычно не говорят, и так понятно же, но почему-то это не про АМД.
І тепер мій 75-фпсний i5-11400 в tlou та cp77 став 150-фпсним
Може на нативну імплементацію воно не впливає, тільки моєму кориту від того не холодно не жарко
Easy. Гайди на додавання в ігри в відкритому доступіEnjthesilence: ↑ 11.02.2024 13:40Перепрошую, але як грати з цим вбогим фрейм геном?kalakawa: ↑ 11.02.2024 13:34
Відкритий фср додав фг на мою 3060 ті
І тепер мій 75-фпсний i5-11400 в tlou та cp77 став 150-фпсним
Може на нативну імплементацію воно не впливає, тільки моєму кориту від того не холодно не жарко
який ти розумник, як позбавитись артефактів та гостінгу у створених "кадрах" там також є гайди? високий інпутланг також напевно можна пофіксити у відкритому доступі.
Ага все для народу! Корпорація добра1111 Коли зелені підняли ціни АМД не розгубились і також вліпили штуку баксів за топ! Все для людейEkselentE: ↑ 11.02.2024 12:33 Предлагаю обсудить Ще кілька ігор отримали підтримку AMD FSR 3
"Элементарно, Ватсон..."
Мудро. Достаточно сделать открытый код, и народ сам его сможет реализовать там где разработчики поленились это сделать![]()
В мене проблем нема, не знаю про що тиEnjthesilence: ↑ 11.02.2024 13:47який ти розумник, як позбавитись артефактів та гостінгу у створених "кадрах" там також є гайди? високий інпутланг також напевно можна пофіксити у відкритому доступі.
Ага, ну це ж чарівна паличка, хоп і 70фпс перетворила у 150фпс, звичайно без ніяких проблем та компромісів. Ну маркетологи зелених дійсно генії, людям потрібні гарні циферки у верхньому куті екрану, а те що там купа проблем це питання іншого характеру.kalakawa: ↑ 11.02.2024 13:54В мене проблем нема, не знаю про що тиEnjthesilence: ↑ 11.02.2024 13:47
який ти розумник, як позбавитись артефактів та гостінгу у створених "кадрах" там також є гайди? високий інпутланг також напевно можна пофіксити у відкритому доступі.
я тебе почув ще з першого разу. тричі писати одне й те ж то вже занадтоEnjthesilence: ↑ 11.02.2024 14:21Ага, ну це ж чарівна паличка, хоп і 70фпс перетворила у 150фпс, звичайно без ніяких проблем та компромісів. Ну маркетологи зелених дійсно генії, людям потрібні гарні циферки у верхньому куті екрану, а те що там купа проблем це питання іншого характеру.
я тебе почув ще з першого разу. тричі писати одне й те ж то вже занадтоkalakawa: ↑ 11.02.2024 14:29я тебе почув ще з першого разу. тричі писати одне й те ж то вже занадтоEnjthesilence: ↑ 11.02.2024 14:21
Ага, ну це ж чарівна паличка, хоп і 70фпс перетворила у 150фпс, звичайно без ніяких проблем та компромісів. Ну маркетологи зелених дійсно генії, людям потрібні гарні циферки у верхньому куті екрану, а те що там купа проблем це питання іншого характеру.
Enjthesilence: ↑ 11.02.2024 14:29я тебе почув ще з першого разу. тричі писати одне й те ж то вже занадтоkalakawa: ↑ 11.02.2024 14:29
я тебе почув ще з першого разу. тричі писати одне й те ж то вже занадто
Людям всеравно что там. Хорошая промывка работает, на реддите вообще слюни текут от FGНу маркетологи зелених дійсно генії, людям потрібні гарні циферки у верхньому куті екрану, а те що там купа проблем це питання іншого характеру.
Переведу доя Вас! Технології від АМД ВТОРИЧНІ! Вони за гроші нікому не потрібні! Ось і все… якщо б вони могли продавати свій софт і брати за це гроші то повірте вони б так і зробили! Но ви живете у світі поні та єдинорогів де гігантська компанія викидає технології з відкритим кодом «бо вона корпорація добра» а ось то зелені погані…Ekz0rcyst: ↑ 11.02.2024 14:12 Павло
Це ще треба вміти приплести ціноутворення відеокарт до поєкту open source software (AMD GPUOpen).