Disney інвестує 1,5 мільярда доларів в Epic Games для створення масштабного ігрового всесвіту

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Dilfin
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Disney інвестує 1,5 мільярда доларів в Epic Games для створення масштабного ігрового всесвіту

Початок створення віртуального метавсесвіту? Ніколи не вірив в теорії заговорів, але слухи реально перетворюються на правду, масово закуповуються засоби для очислень і роботи зі штучним інтелектром, з'являються перші ластівки побудови віртуальних всесвітів...
ZSX
Member

Повідомлення

Ігровий не цікаво. За історичний я б заплатив. Подорожі по світу та у часі для старшого покоління більш привабливі))
Skiff93
Member

Повідомлення

Та всім давно плювати на Marvel і Star Wars - франшизи мертві. І вад самого Діснея провал за провалом.
Це буде Епік фейл.
WhiteNigger
Member

Повідомлення

Dilfin: 08.02.2024 12:12 Пропоную обговорити Disney інвестує 1,5 мільярда доларів в Epic Games для створення масштабного ігрового всесвіту

Початок створення віртуального метавсесвіту? Ніколи не вірив в теорії заговорів, але слухи реально перетворюються на правду, масово закуповуються засоби для очислень і роботи зі штучним інтелектром, з'являються перші ластівки побудови віртуальних всесвітів...
Ага, ну и где там Цукроберг с его вселенной? Напридумывали бреда опять
avuremybe
Member

Повідомлення

WhiteNigger: 08.02.2024 12:32
Dilfin: 08.02.2024 12:12 Пропоную обговорити Disney інвестує 1,5 мільярда доларів в Epic Games для створення масштабного ігрового всесвіту

Ага, ну и где там Цукроберг с его вселенной? Напридумывали бреда опять
Вірняк схема була, але ви не схотіли купувати NFT :mad:
penetrator
Member

Повідомлення

Пока Мета и теперь эти будут скупать все чипы нвидия для своих датацентров под свои мета вселенные я обоими руками за :super:
avuremybe
Member

Повідомлення

penetrator: 08.02.2024 12:47 Пока Мета и теперь эти будут скупать все чипы нвидия для своих датацентров под свои мета вселенные я обоими руками за :super:
А потім бум закінчиться і недоотримані прибутки Хуанг буде намагатися стягти з геймерів.
А ти будеш сидіти, радісно плескати в долоні, і прославляти великого пана
dmytro
Member

Повідомлення

Sword Art Online, anime, яке становиться реальністю потроху.
Що було фантастикою ще вчора, завтра може бути втілене в життя.
Alligator
Member

Повідомлення

Теорії заговорів та слухи?
Доходы Grand Theft Auto с момента выхода GTA V составили почти 8 миллиардов долларов
KimRomik
Member

Повідомлення

Першому діснею приготуватись...
Conqistador
Member

Повідомлення

Посмотрим что построят, на печальный опыт "торговца лицами" цукера вообще не стоит обращать внимания
Phos4
Member

Повідомлення

Dilfin
з'являються перші ластівки побудови віртуальних всесвітів...
Якось мало в це віриться дивлячись на те що ігрові студіям і для випуску звичайних ігр потуги ледве вистачає.
Marmota
Member

Повідомлення

KimRomik: 08.02.2024 13:21 Першому діснею приготуватись...
Аж пробрало! (Только дочитал недавно):
спойлер
photo_2024-02-08_11-48-22.jpg
И как бы было бы круто, но в книге там чёрным по белому описывается в каком г*вне живёт большая часть населения. Т.е. как и в книге, всё к этому же и идёт: у вас будет виртуальная жизнь на любой вкус, даже если в реале вам жрать будет почти нечего(
penetrator
Member

Повідомлення

avuremybe: 08.02.2024 12:56
penetrator: 08.02.2024 12:47 Пока Мета и теперь эти будут скупать все чипы нвидия для своих датацентров под свои мета вселенные я обоими руками за :super:
А потім бум закінчиться і недоотримані прибутки Хуанг буде намагатися стягти з геймерів.
А ти будеш сидіти, радісно плескати в долоні, і прославляти великого пана
Как только будет видно, что бум вот-вот закончится, я просто продам все свои акции нвидия :laugh:
slv
Member

Повідомлення

Очередную армию хомяков из Поднебесной переселяют в виртуальный мир - война Америки против Китая выходит на новый уровень :-P
KimRomik
Member

Повідомлення

Marmota: 08.02.2024 13:51
KimRomik: 08.02.2024 13:21 Першому діснею приготуватись...
Аж пробрало! (Только дочитал недавно):
спойлер
photo_2024-02-08_11-48-22.jpg
И как бы было бы круто, но в книге там чёрным по белому описывается в каком г*вне живёт большая часть населения. Т.е. как и в книге, всё к этому же и идёт: у вас будет виртуальная жизнь на любой вкус, даже если в реале вам жрать будет почти нечего(
якщо що я не збираюсь йти в матрицю, а інші нехай це роблять, і планета стане чистішою бо люди будуть жити в капсулах з вставленими шлангами вводу/виводу у всякі дірки, а не сратись і смердіти навколо як це роблять зараз, і роботи нехай нянькаються з ними

знаю, звучить цинічно, але якщо все до цього і йде, то якщо хтось очнувся в матриці, то вже не моя вина, бо той раніше головою не думав)

Отправлено спустя 1 минуту 51 секунду:
до речі, я і сам вмію готувати їсти, постирати, прибирати і т.д.
так що матриця буде саме це для тих, хто не вміє робити хоча б базові речі для виживання
EvhenS
Member

Повідомлення

На ці гроші можна 50 чудових ігор зробити, а буде мод онлайн-сессіонки.
daesz
Member

Повідомлення

Дісней створять як завжди всесвіт для всіх расовоображених та лгбт56а465фі4а5ф6а4ф+-=?! в який крім вгаданих ніхто й грати не буде.
Draqoon
Member

Повідомлення

Це не дивую, вони давно щоссь там хочуть зробити для ще більшого отримання бабла, типу безкінечний сімс чи щось типу того
Disney Infinity + Disney Universe + Disney Mirrorverse + Disney Dreamlight Valle = Disney Multiverse
vmsolver
Member

Повідомлення

Интересно, накопителя на 2 ТБ для этой игры хватит? :rotate:
Відповісти