Пане ірбіс, ти новини з телефона пишеш?)))Наступного м'ясця EK випустить
Останні статті і огляди
Новини
Der8auer випробував готову СРО EK-Nucleus для «голих» процесорів Intel LGA1700
-
avuremybe
Member
Пропоную обговорити Der8auer випробував готову СРО EK-Nucleus для «голих» процесорів Intel LGA1700
-
Rederst
Member
Пропоную обговорити Der8auer випробував готову СРО EK-Nucleus для «голих» процесорів Intel LGA1700
Це ж вже було
Це ж вже було
-
AntonyKandaurov
Member
Ну я ж казав що Ромка затестить. А то питалися для кого випустили цей шмат оверпрайса.
-
KimRomik
Member
а якщо з останнього заліза стиснуть всі соки, то далі вже буде нікуди, хіба що охолоджувати безпосередньо транзистори, без підкладки з кремніюРізниця в температурах під навантаженням щодо Corsair A115 склала близько 15°C.
якщо до цього дійде прогрес, то що?
-
Donate
Member
Зроблять нову архiтектуру... Як це стало у АМД з Zen...KimRomik: ↑ 05.02.2024 13:13а якщо з останнього заліза стиснуть всі соки, то далі вже буде нікуди, хіба що охолоджувати безпосередньо транзистори, без підкладки з кремніюРізниця в температурах під навантаженням щодо Corsair A115 склала близько 15°C.
-
KimRomik
Member
а зараз яка там? 10 нм?Donate: ↑ 05.02.2024 13:16Зроблять нову архiтектуру... Як це стало у АМД з Zen...KimRomik: ↑ 05.02.2024 13:13 а якщо з останнього заліза стиснуть всі соки, то далі вже буде нікуди, хіба що охолоджувати безпосередньо транзистори, без підкладки з кремнію
-
Phos4
Member
Цікаво чому не видно якогось суттєвого прогрессу в кришках раз вони на стільки впливають на зняття тепла з проца.
-
Etra
Junior
KimRomik
Да, пока всё ещё 10 нм в десктопном сегменте. На осень 2024 обещают первые десктоп-камни на 7 нм.
P.S. В мобильном может уже и есть с 7 нм, но за этим сектором я не слежу, тут знатоки должны подтвердить или опровергнуть наличие/отсутствие CPU на новом для Intel тех.процессе.
Да, пока всё ещё 10 нм в десктопном сегменте. На осень 2024 обещают первые десктоп-камни на 7 нм.
P.S. В мобильном может уже и есть с 7 нм, но за этим сектором я не слежу, тут знатоки должны подтвердить или опровергнуть наличие/отсутствие CPU на новом для Intel тех.процессе.
-
deserteagle777
Member
Той нєловкій момент . коли нішева 360мм водянка від ЕК коштує дешевше за подєлку від асуса
-
Melki
Member
надо было чтобы он сравнил с обычной водянкой от ЕК на кристалле, и с крышкой процессора, чтобы понимать, за что платишь деньги и рискуешь
-
kairo
Member
Дивне порівняння, адже в першому випадку вода, а в другому повітря.
-
V1TAS1K
Member
А як взагалі готові водянки від EK себе показують, наче по оглядам непогано?
-
Melki
Member
такая 360 стоковая чуть лучше 420 арктикаV1TAS1K: ↑ 05.02.2024 17:26А як взагалі готові водянки від EK себе показують, наче по оглядам непогано?
-
Donate
Member
Так я не про нанометри, я саме про архітектуру.
-
saren
Member
Голодный писал.avuremybe: ↑ 05.02.2024 12:54 Пропоную обговорити Der8auer випробував готову СРО EK-Nucleus для «голих» процесорів Intel LGA1700
Пане ірбіс, ти новини з телефона пишеш?)))Наступного м'ясця EK випустить
-
Wonderboy
Member
Чим більше читаю, тим більше розумію, що Ромчик замість корисних речей типу зйомників для кришок робить дурниці. Більш ніж впевнений, що можна було просто зробити заміну припою на РМ, поставити кришку назад і обійшлося б без лотереї зі сколом голого кристалу. Вже ті нещасні один-два градуси з кришкою ролі не грають.
Сам робив скальп, тому знаю, що інтеловський припой ще та какаха. На РМ виграв до 9 гр під навантаженням.
Сам робив скальп, тому знаю, що інтеловський припой ще та какаха. На РМ виграв до 9 гр під навантаженням.
-
Kashtan
Member
І помиляєтесь. Дірект дай дає градусів 10-15 у порівнянні зі кришкою з РМ по відгукам тих, хто це порівнював.Wonderboy: ↑ 06.02.2024 13:08 Чим більше читаю, тим більше розумію, що Ромчик замість корисних речей типу зйомників для кришок робить дурниці. Більш ніж впевнений, що можна було просто зробити заміну припою на РМ, поставити кришку назад і обійшлося б без лотереї зі сколом голого кристалу. Вже ті нещасні один-два градуси з кришкою ролі не грають.
Різниця тим більша, чим вища температура та теплоспоживання.
По справі - порівняти СВО із повітрям? Коментарі на ютюбі - понад 90% лайків набрали ті, які вказали що СВО потрібно порівняти із СВО, а не із повітрям. Оскільки він цього не захотів зробити - значить кепське СВО від китайо-словенців - чергова перецінка. Тут демонстрація що СВО не дотягує до конкурентів, а не переваги дірект-дай.
-
Wonderboy
Member
Тобто порівняно зі стандартною кришкою з припоєм виграш ледь не 20 градусів???? Самі в такі казки вірите?Kashtan: ↑ 06.02.2024 14:13І помиляєтесь. Дірект дай дає градусів 10-15 у порівнянні зі кришкою з РМ по відгукам тих, хто це порівнював.
-
Kashtan
Member
За вірою - в заклади культу, там вам пояснять із задоволенням про цей стан бездоказової впевненості.Wonderboy: ↑ 06.02.2024 17:53Тобто порівняно зі стандартною кришкою з припоєм виграш ледь не 20 градусів???? Самі в такі казки вірите?Kashtan: ↑ 06.02.2024 14:13І помиляєтесь. Дірект дай дає градусів 10-15 у порівнянні зі кришкою з РМ по відгукам тих, хто це порівнював.
Я вже багато років спілкуюсь із людьми які використовують дірект дай, із іві починаючи. Різниця 10-15. Як ви 20 цифру побачили замість 10-15? Ви просто в ютюбі пошукайте, на форумах тематичних.
-
WakeMe
Member
Звичайний скальп і РМ під кришку, а зверху паста на кришку, дав мені -16 градусів по Р ядрам. Якщо поставити ДД з РМ, то це ще виграє мінімум під градусів 10. Тобто якщо порівнювати ДД з сток процем на припоє, то виграш може буде не 20, а 25-30 градусів, якщо не більше. І це не казки, а статистика вже.Wonderboy: ↑ 06.02.2024 17:53Тобто порівняно зі стандартною кришкою з припоєм виграш ледь не 20 градусів???? Самі в такі казки вірите?Kashtan: ↑ 06.02.2024 14:13І помиляєтесь. Дірект дай дає градусів 10-15 у порівнянні зі кришкою з РМ по відгукам тих, хто це порівнював.