Новий рекорд Steam — піковий онлайн 33,6 мільйона користувачів

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
SergiusTheBest
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Новий рекорд Steam — піковий онлайн 33,6 мільйона користувачів
Нещодавно Valve припинила офіційну підтримку Steam для старих операційних систем Windows 7 та Windows 8. Користувачам рекомендується перейти на Windows 10 або новіше.
Linux також є гарною альтернативою, особливо якщо не тільки іграми цікавитися.
KimRomik
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Новий рекорд Steam — піковий онлайн 33,6 мільйона користувачів

тільки Святий Габен веде ПК-користувачів у світле майбутнє
saint_gaben_3xrtYW8XE8Nv.png
artko
Member

Повідомлення

SergiusTheBest: 08.01.2024 10:40 Пропоную обговорити Новий рекорд Steam — піковий онлайн 33,6 мільйона користувачів
Нещодавно Valve припинила офіційну підтримку Steam для старих операційних систем Windows 7 та Windows 8. Користувачам рекомендується перейти на Windows 10 або новіше.
Linux також є гарною альтернативою, особливо якщо не тільки іграми цікавитися.

для лінуха стім теж є. та там доволи багато усього працює не гірше, ніж на windows.
SergiusTheBest
Member

Повідомлення

artko: 08.01.2024 13:25 для лінуха стім теж є. та там доволи багато усього працює не гірше, ніж на windows.
Я ж про те і кажу. Звісно, є обмеження, як-то відсутність підтримки античитів чи HDR моніторів. Але мені то не треба.
artko
Member

Повідомлення

SergiusTheBest: 08.01.2024 14:30
artko: 08.01.2024 13:25 для лінуха стім теж є. та там доволи багато усього працює не гірше, ніж на windows.
Я ж про те і кажу. Звісно, є обмеження, як-то відсутність підтримки античитів чи HDR моніторів. Але мені то не треба.
деякі антічити - теж підтримується та все працює (той же easy anti cheat наприклад)
Відповісти