ASUS Dual GeForce RTX 4070 Super — одна з перших відеокарт серії GeForce RTX 40 Super

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Павло
Member

Повідомлення

MrGeronimo: 25.12.2023 20:45 Дякую тобі Боже, шо я купив нормальну 4070 із звичайним 8 пін конектором.
Так все порішає ціна! Вийде ця карта в ціну 4070 то буде крутий варіант майже як 4070 ті! но на 200 баксів дешевший!
Melofon
Member

Повідомлення

daesz

Почему то обычную 4070 им ничего не мешало выпустить с таким радиатором, а тут чип 4070супер им приходит по той же цене, так что я вижу только желание производителя получить больше маржи и мне лично всё равно сколько они её там получают, лишь бы это не сказывалось на качестве продукта, а ваши переживания о заработке вендоров немного удивляют, ушла евга, ну что же печально, но таков уж бизнес, слабым тут не место, остальные же почему-то не кинули этот бизнес, значит он до сих пор выгодный, вы же не знаете всех нюансов подковёрных войн, может у евга и другие проблемы были, а маленькая маржа это всего лишь повод для объяснения причин выхода.
Megaclite
Member

Повідомлення

daesz: 25.12.2023 20:18 Melofon,
ви не чули чому evga вийшли з картковго бізнесу? Тому що на 1 екземплярі карти чистий прибуток у всіх цих АІВів складає менше 5% при всій економії, і як evga сказала - для них клієнтська база не першому місці - тому вирішили, що не хочуть продавати продукт посередньої якості або працювати в 0, а то й убиток.
Сорс - якесь з відео jayztwocents, в нього там їх на цю тему не дуже багато, при бажанні знайдете :rolleyes:

Думаю, що фаундерс з кастомним охолодженням - це бест чойс у жупана в любому випадку.
Так і є, але в EVGA не було своїх мощностей, тому маржі майже і не було
FE версія завжди виглядає краще чим всі ці колхозніки, ну і містер Жупан витискає цих колхозників з ринку зменшуючи їм маржу
одна проблема шо дистрибуції нема в багатьох країнах і вона обмежена
daesz
Member

Повідомлення

Melofon: 25.12.2023 21:37 daesz

Почему то обычную 4070 им ничего не мешало выпустить с таким радиатором, а тут чип 4070супер им приходит по той же цене, так что я вижу только желание производителя получить больше маржи и мне лично всё равно сколько они её там получают, лишь бы это не сказывалось на качестве продукта, а ваши переживания о заработке вендоров немного удивляют, ушла евга, ну что же печально, но таков уж бизнес, слабым тут не место, остальные же почему-то не кинули этот бизнес, значит он до сих пор выгодный, вы же не знаете всех нюансов подковёрных войн, может у евга и другие проблемы были, а маленькая маржа это всего лишь повод для объяснения причин выхода.
Ви не читали попереднє повідомлення. EVGA не хоче випускати продукт посередньої якості, всякі ейсуси вже це роблять все частіше, а всякі гіги/мсі й подавна :D
Megaclite: 25.12.2023 21:59
daesz: 25.12.2023 20:18 Melofon,
ви не чули чому evga вийшли з картковго бізнесу? Тому що на 1 екземплярі карти чистий прибуток у всіх цих АІВів складає менше 5% при всій економії, і як evga сказала - для них клієнтська база не першому місці - тому вирішили, що не хочуть продавати продукт посередньої якості або працювати в 0, а то й убиток.
Сорс - якесь з відео jayztwocents, в нього там їх на цю тему не дуже багато, при бажанні знайдете :rolleyes:

Думаю, що фаундерс з кастомним охолодженням - це бест чойс у жупана в любому випадку.
Так і є, але в EVGA не було своїх мощностей, тому маржі майже і не було
FE версія завжди виглядає краще чим всі ці колхозніки, ну і містер Жупан витискає цих колхозників з ринку зменшуючи їм маржу
одна проблема шо дистрибуції нема в багатьох країнах і вона обмежена
Це от прикрість, так.
ZSX
Member

Повідомлення

Агов, що скиглення з приводу роз'єму? Домогосподарки перелякалися, що не зможуть підключити ВК, щоб не спалити? :lol:
Це ще треба докласти зусилля, щоб на 250 Вт картці спалити роз'єм. Я не чув, щоб навіть на 4080 горіли, може і є такі, не шукав, а на цій точно не згорить. Якщо релігія не дозволяє, то є картки конкурентів із нормальним(и) 8-PIN.
Kirakishou
Member

Повідомлення

А чому евга просто не підняла ціни, щоб отримати більшу маржу? За якісний продукт люди готові більше платити.
ZSX
Member

Повідомлення

Kirakishou: 25.12.2023 22:58 А чому евга просто не підняла ціни, щоб отримати більшу маржу? За якісний продукт люди готові більше платити.
Далеко не всі... 7900 ХТХ - Nitro коштує на 6000 грн. більше Pulse, я не зміг задушити свою жабу ;)
oversteve
Member

Повідомлення

ZSX: 25.12.2023 23:04 Далеко не всі... 7900 ХТХ - Nitro коштує на 6000 грн. більше Pulse, я не зміг задушити свою жабу ;)
ну он асус рог, гіга аорус, мсі супрім можуть і на 100-150 баксів дорожче бути, але на них також є достатньо покупців, вже не кажучи про купу менш мутних модифікацій з цінником +50-60 баксів, так що воно дійсно більше на відмазку схоже
Сidonix
Member

Повідомлення

Artem_M: 25.12.2023 18:24
Kirakishou: 25.12.2023 18:00 Це все чудово, але яка буде на неї ціна в Україні? Чи є сенс її чекати, чи краще зараз взяти 7800 ХТ за 26к гривень?
Краще зараз взяти 7800хт якщо для ігор і rt не принципово.
А сенс зараз вже без RT грати? Я після того як взяв 4090 вже не уявляю графіку без RT. Виглядає шикарно, а ті хто кажуть що RT ні на що не впливає напевно його і не бачили ніколи, або навмисно занижують його значемість.

Відправлено через 31 секунду:
Сidonix: 25.12.2023 23:28
Artem_M: 25.12.2023 18:24
Краще зараз взяти 7800хт якщо для ігор і rt не принципово.
А сенс зараз вже без RT грати? Я після того як взяв 4090 вже не уявляю графіку без RT, особливо в поєднанні з HDR. Виглядає шикарно, а ті хто кажуть що RT ні на що не впливає напевно його і не бачили ніколи, або навмисно занижують його значемість.
LordTornado
Member

Повідомлення

Сidonix: 25.12.2023 23:29 А сенс зараз вже без RT грати? Я після того як взяв 4090 вже не уявляю графіку без RT, особливо в поєднанні з HDR. Виглядає шикарно, а ті хто кажуть що RT ні на що не впливає напевно його і не бачили ніколи, або навмисно занижують його значемість.
Далеко не всем нравится асфальт, который выглядит так, как будто его салом натёрли...
Melofon
Member

Повідомлення

daesz

Конечно это супер отмазки про посредственный продукт, и да я согласен с предыдущим оратором что у них небыло собственных мощностей и поэтому маржа у них меньше чем у остальных и вот это я считаю основной реальной причиной выхода из бизнеса, жадный хуанг сделал так что она уменьшилась но остальные это выдержали т.к. имея свои мощности им выгодней делать продукт по сравнению с тем кто этот продукт заказывает на чужих мощностях, и конечно в их словах есть доля правды т.к. им пришлось бы делать более дешёвые продукты чтобы получать ту же маржу но тогда бы они не смогли конкурировать с теми у кого есть свои мощности, все производители делают ладу, у всех есть плохие продукты и евга в их числе, так что хватит её защищать, они всего лишь бизнесмены а не какие-то там изобретатели новых технологий.
Kib
Member

Повідомлення

Сidonix: 25.12.2023 23:29Виглядає шикарно, а ті хто кажуть що RT ні на що не впливає напевно його і не бачили ніколи, або навмисно занижують його значемість.
Чергові крайності, бо виглядає далеко не всюди шикарно, а по друге кажуть що впливає, але цей вплив часто не вартує тої втрати продуктивності. А є ж ще й рівні налаштування того рт, лоу-мід-хай, рт тіні/віддзеркалення і тп. З цим також можна гратись, і там вже різницю в динаміці можна шукати з лупою. Зараз опція РТ таке враження наче колись МSAA x8, навалив по максимуму, увімкнув длсс і норм. :gigi:
radeon5870
Member

Повідомлення

Компанія продає два види пива
1. Повна пляшка
2. Пляшка наполовину пуста.
Тепер буде третій вид:
3. Пляшка повна на 2/3
...
Що тут можна обговорювати? :laugh:
Stalker22
Member

Повідомлення

LordTornado: 26.12.2023 01:03
Сidonix: 25.12.2023 23:29 А сенс зараз вже без RT грати? Я після того як взяв 4090 вже не уявляю графіку без RT, особливо в поєднанні з HDR. Виглядає шикарно, а ті хто кажуть що RT ні на що не впливає напевно його і не бачили ніколи, або навмисно занижують його значемість.
Далеко не всем нравится асфальт, который выглядит так, как будто его салом натёрли...
100%
Melofon
Member

Повідомлення

Stalker22

Салом натёртый асфальт это не про РТ, а вот когда лужи там есть и они и отражают то да, а отражающий асфальт как будто салом натёртый я видел в куче игр где РТ даже нет, там его таким задумали художники, а мокрый асфальт реально может немного отражать. А то что кому-то это не нравиться никак не повлияет на визуал игры если его там таким задумали художники, не нравиться - не играйте, какие проблемы?
maxxfc
Junior

Повідомлення

так шо 4070 не брати поки що? я тільки наважився :-/
yupi
Member

Повідомлення

maxxfc
почему нет? отличная карта для 2К с любой стороны
версия супер будет не особо быстрее, но точно дороже не пропорционально росту производительности
olegwatch
Member

Повідомлення

Kirakishou: 25.12.2023 18:00 Це все чудово, але яка буде на неї ціна в Україні? Чи є сенс її чекати, чи краще зараз взяти 7800 ХТ за 26к гривень?
Как-то Вы не там ищите :idea: Ко мне два дня назад приехала RX 7800 XT за 23к от Сапфир, новая из магаза с полной гарантией. И заметил, что в других магазинах за два дня ценники просели. Ищите повнимательнее, потому что 26К как-то дороговато, мне кажется :shuffle:
oversteve
Member

Повідомлення

maxxfc: 26.12.2023 13:09 так шо 4070 не брати поки що? я тільки наважився :-/
напевно варто зачекати офф. аноску на початку січня, щоб побачити що куди буде рухатись, але в любому випадку все жалежить від того, скільки взагалі готові чекати з придбанням карти, бо якісь зміни в ціні будуть далеко не зразу
Kirakishou
Member

Повідомлення

olegwatch: 26.12.2023 13:25Как-то Вы не там ищите :idea: Ко мне два дня назад приехала RX 7800 XT за 23к от Сапфир, новая из магаза с полной гарантией. И заметил, что в других магазинах за два дня ценники просели. Ищите повнимательнее, потому что 26К как-то дороговато, мне кажется :shuffle:
Какая именно сапфир? Я имею в виду сапфир нитро+ или паверколор ред девил. У них ценник около 25,5-26к гривен. И это самая дешевая цена на них в Украине.
Как впечатление от карточки? Зеленых экранов не было?
Відповісти