Останні статті і огляди
Новини
В Epic Games Store роздають The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition
-
Ведьмак
Member
Пропоную обговорити В Epic Games Store роздають The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition
Ага, ще від учора
Ага, ще від учора
-
Sanьka
Member
Хороша гра, шкода тільки що швидко проходиться
-
Барбарис
Member
Стає одноманітною, білди переважно не грабельні - лише пара штук дають змогу нормально проходити. Основний сюжет не дуже, а сторонні квести є нормальні.Sanьka: ↑ 26.12.2023 09:03 Хороша гра, шкода тільки що швидко набридає.
-
KYDRAM
Member
Звісно шо вже пройдена, але для колекції забрав!
Хто там бухтів шо нічо прям нормального не роздають? Не шедевр, але годнота
Хто там бухтів шо нічо прям нормального не роздають? Не шедевр, але годнота
-
erazel
Member
Спитаю крамольну річ, але все ж... - а як там мову змінити?
-
Барбарис
Member
О, жруни під'їхали.
Мінусують, бо "легендарні" Obsidian мають середню гру із самоповторами.
Це як різен повтори готики, так і тут.
Мінусують, бо "легендарні" Obsidian мають середню гру із самоповторами.
Це як різен повтори готики, так і тут.
-
Ostin
Member
Гра рідкісна шляпа, а вегас був геніальним.
Вибачте.
Вибачте.
-
Mainkoon
Member
Нічосі епіки жирні подарунки підганяють.
-
Grava
Member
Ніколи не розумів чому всі називають Вегас найкращим/геніальним навіть після проходження.Ostin: ↑ 26.12.2023 09:49вегас був геніальним
-
Геральт
Member
Гра 2020, пройдена давно. "годнота"KYDRAM: ↑ 26.12.2023 09:31 Хто там бухтів шо нічо прям нормального не роздають? Не шедевр, але годнота
-
Spiryt
Member
Довольно посредственная игра, хоть и короткая, но успевает надоесть еще до середины прохождения. Такая себе бюджетная пародия на New Vegas
-
Ortyomko
Member
т.е. игре всего лишь 3 года. По нынешним меркам, это совсем немного.Геральт: ↑ 26.12.2023 10:32Гра 2020, пройдена давно. "годнота"KYDRAM: ↑ 26.12.2023 09:31 Хто там бухтів шо нічо прям нормального не роздають? Не шедевр, але годнота
-
Геральт
Member
Ortyomko
Вона і на момент виходу зірок з неба не ловила. Ні технічно ні геймплейно.
Вона і на момент виходу зірок з неба не ловила. Ні технічно ні геймплейно.
-
Draqoon
Member
Дуже рідко коли умовна рпг на 40-100 набридає, але ця гра вже через 10 годин почала мене ковбасити, думаю через максимальну складність NOVA, 20 годин і пройшов гру, а таке враження наче 50 годин.
-
Rederst
Member
«на тобі, Боже, що мені не гоже»
-
1nsane
Member
Игра очень весело смотрелось на контрасте со стерильным фолаут 4 в то время.
Интересно, как она будет играться сегодня.
Интересно, как она будет играться сегодня.
-
divinity
Member
Одна з ігор, яку купував у Епіку, правда я купував дефолтну гру в 2020. А чим відрізняється Spacer Edition?
-
kairo
Member
Це версія із усіма доповненнями.divinity: ↑ 26.12.2023 13:53 Одна з ігор, яку купував у Епіку, правда я купував дефолтну гру в 2020. А чим відрізняється Spacer Edition?
Відправлено через 7 хвилин 39 секунд:
Недавно перепройшов Вегас, бо свого часу закинув на середині. Так, гра однозначно краща за Ф3, але як основа в неї той самий вбогий Геймбріо. Гра хороша, але ніяк не шедевр.
-
Барбарис
Member
kairo, так справа саме в аналозі - порівняно з Ф3 це геніально. От тільки The Outer Worlds до НВ не дотягується зовсім.
-
kairo
Member
Ню Вегас отримав культовий статус, так як мав більш дорослий та похмурий сетінг на фоні Фаллаутів від Бесідки. Що до порівняння із Outer Worlds, для мене вони на одному рівні.Барбарис: ↑ 26.12.2023 14:43 kairo, так справа саме в аналозі - порівняно з Ф3 це геніально. От тільки The Outer Worlds до НВ не дотягується зовсім.