Earanak: ↑
21.12.2023 10:59
Предлагаю обсудить
AMD випускатиме нові моделі процесорів AM5 як мінімум до 2025 року
АМ4 пушкой вышла
![up :up:](./images/smilies/up.gif)
И разумеется долгожительность это большой плюс этой платформы, без сомнений.
Но у меня вот как то это не работает так что бы махнуть проц и не поменять плату )) Это все таки некоторое эстетическое удовольствие пересобрать комп и купить чет свежее к процу. Я бы не выдержал на AM4/Х370 сидеть вплоть до 5950Х. С AM5 так же было бы, 100%. К тому же те платы стоят ведь недорого, купил например за 350$, через ~2 года продал ее за 200$, докинул чутка и взял себе новую. Ну не знаю, не моя это тема не менять плату 4-5 лет но при этом менять процы.
Со мной что то не так, это
синдром болезни какой то ?
В мене навпаки
На хасвел коли перелазив купив б/у целерон і нову плату Н81. Через місяць поміняв целерон на ювілей пентіум, десь через рік чи два на хеон (аналог 4770)
До цього була Ам2+ мамка, спочатку атлон х2, потім феном х2 @х4. На встройці сидів декілька років, потім наважився і купив гтс 250.
Але я так робив тоді тому що грошей не було, АМ2 купував на стипендію на першому курсі, хасвел мабуть з першої зп (не з одної нажаль, декілька місяців доводилося збирати). Та і апгрейд на проц робився через 2-3 року після релізу, було значно дешевше. Хоча зеон для мене був дорогий (баксів 300
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
) і тоді, але не жалкую, його вистачило мені на ~10 років
Зараз так згоден, для мене сенсу в цьому мало - береш що потрібно і користуєшся декілька років. Буде щось цікаве на цій платформі можна поміняти проц, якщо на то ні
![rolleyes :rolleyes:](./images/smilies/rolleyes.gif)