Останні статті і огляди
Новини
Вийшов новий сюжетний трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
Prescott
Member
Предлагаю обсудить Вийшов новий сюжетний трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Это мы покупаем.
Это мы покупаем.
-
Leqi
Member
це ми точно купляємо зараз на ПК і через півроку на PS5!
-
temporar
Member
Да да, предзаказами берем не глядя, как всегдаPrescott: ↑ 01.12.2023 09:17 Предлагаю обсудить Вийшов новий сюжетний трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Это мы покупаем.
Отправлено спустя 1 минуту 18 секунд:
Не понял, а че они на английском базарят. АХАХАХА, ну ладно, главное, чтоб не на узком, да?
-
slv
Member
На « узком» теж є, першим рядком, тобі як разtemporar: ↑ 01.12.2023 09:49Да да, предзаказами берем не глядя, как всегдаPrescott: ↑ 01.12.2023 09:17 Предлагаю обсудить Вийшов новий сюжетний трейлер S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Это мы покупаем.
Отправлено спустя 1 минуту 18 секунд:
Не понял, а че они на английском базарят. АХАХАХА, ну ладно, главное, чтоб не на узком, да?
-
dfcz
Member
Стоп, а зачем там русский язык, если на территории Беларуси и России игру купить нельзя из-за ссанкций? Или эту можно будет, в отличии от оригинальной трилогии?
-
voldemarcik
Member
Можливо що 6 чи 7 грудня ми будемо знати дату релізу S.T.A.L.K.E.R 2
-
arkadiilem0n
Member
Не дуже поняв то сарказм чи ні, але на всяк попрацюю просвєтітєлємtemporar: ↑ 01.12.2023 09:49 Не понял, а че они на английском базарят. АХАХАХА, ну ладно, главное, чтоб не на узком, да?
Будь-яка більш-менш крупна контора орієнтується на англомовну аудиторію. І, зазвичай, гра пишеться спочатку на інгліші, а потім вже перекладається на всі інші мови. Навіть якщо країна розробник не має англійської мови як другої офіційної і тд.
Зазвичай, робиться це для того, щоб охопити найбільш можливий пласт аудиторії, не враховуючи неагломовних китайців та індусів, звісно ж. Ще одна причина цьому - так простіше допрацьовувати код після фрілансерів
По сабжу, подобається, буду брати собі і грати
-
nochnik89
Member
во что играть ? купить то можно ) играть не во что ... да и будет ли вообще во что игратьtemporar: ↑ 01.12.2023 10:01купить нельзя, играть можно ))
-
NeoWar
Member
Т.е. русскоговорящих кроме как на территории бульболенда и рашарейха больше в мире нет, верно?dfcz: ↑ 01.12.2023 09:58 Стоп, а зачем там русский язык, если на территории Беларуси и России игру купить нельзя из-за ссанкций? Или эту можно будет, в отличии от оригинальной трилогии?
-
GipeR
Member
100% узкие будут брать через КЗ и стим, и делать перевод на ру в виде допа, но в чём проблема играть с Украинской озвучкой ?
-
NeoWar
Member
Узкие не понимают украинский язык.GipeR: ↑ 01.12.2023 10:07 100% узкие будут брать через КЗ и стим, и делать перевод на ру в виде допа, но в чём проблема играть с Украинской озвучкой ?
-
temporar
Member
Ну, надо увидеть ту озвучку, украинскую. Просто уже был задан уровень озвучки предыдущими частями игры. Будет большое чудо, если получится сделать на том же уровне (как по мне - невозможно). А уж про лучше это уже отвлеченные фантазии. Но вобще да, как бы думалось, что вместо русского будет украинский, а теперь оказывается английский в этой игре будет оригинальным языком, а украинский это чтоб не обидеть или че?GipeR: ↑ 01.12.2023 10:07 100% узкие будут брать через КЗ и стим, и делать перевод на ру в виде допа, но в чём проблема играть с Украинской озвучкой ?
-
Ferix
Member
Проблема не в озвучці ,а те що гри нема . Обманка чистої води, скільки вже раз її відкладували ? це правда що григорович продав компанію ?
-
temporar
Member
я каждый раз, когда вижу трейлеры этой игры, я вспоминаю лицо тода говарда, когда они в демку игралиFerix: ↑ 01.12.2023 10:19 Проблема не в озвучці ,а те що гри нема . Обманка чистої води, скільки вже раз її відкладували ? це правда що григорович продав компанію ?
-
Kib
Member
Так гра по словам розробників вже "майже готова, залишилось шліфанути". Тільки не кажіть, що укр озвучку вони будуть робити в останні 2 місяці перед релізом.arkadiilem0n: ↑ 01.12.2023 09:59І, зазвичай, гра пишеться спочатку на інгліші, а потім вже перекладається на всі інші мови.
Нехай не дають "потримати синицю в руках" (показати нормальний відрізок геймплею без нарізок), то хоч би "журавля в небі" показали б (окремий трейлер з укр озвучкою). Так уй вам, взнаєте про якість укр озвучки на релізі.
-
Vpupkin
Member
Извините, забыл что все на планете узко говорящие и надо всё делать только так как им удобно.temporar: ↑ 01.12.2023 10:26ну да, какая разница, как делают все, главное, как делают 2%
-
D_Sarif41
Junior
temporar: ↑ 01.12.2023 10:20я каждый раз, когда вижу трейлеры этой игры, я вспоминаю лицо тода говарда, когда они в демку игралиFerix: ↑ 01.12.2023 10:19 Проблема не в озвучці ,а те що гри нема . Обманка чистої води, скільки вже раз її відкладували ? це правда що григорович продав компанію ?
Тодд сам сел в лужу. В сталкере эти постоянные переходы с загрузками между локациями сильно раздражали. Но в то время иначе сделать было невозможно технически. А в старфилде на секундочку игре 2023 года, распиареной и раскрученой эти загрузки везде куда не плюнь. Но зато нужен ssd. Сейчас все уважающие себя студии так не делают ибо железо позволяет так не делать. Это тодду должно быть стыдно.
-
Samilo
Member
От що з цим робити?
Куди ж топік Сталкера без тролів, зі своїм язьіком..
Особисто мені цей трейлер більше зайшов чим всі до цього. Інтрига є, атмосфера також є. Також, схоже, що в цій частині розкриють персонажів з попередніх ігор.
І можливо мені здалося але є кімната з моніторами та кріслом ніби з першого Black Ops
Куди ж топік Сталкера без тролів, зі своїм язьіком..
Особисто мені цей трейлер більше зайшов чим всі до цього. Інтрига є, атмосфера також є. Також, схоже, що в цій частині розкриють персонажів з попередніх ігор.
І можливо мені здалося але є кімната з моніторами та кріслом ніби з першого Black Ops
Востаннє редагувалось 01.12.2023 10:47 користувачем Samilo, всього редагувалось 1 раз.
-
Геральт
Member
А якщо всі попередні пропустив, то в цей можна спробувати?
-
login55
Member
еп, ну затвор від затворної рами міг би і від'єднвти декількома рухами в одній руці