Апгрейд ПК на Чорну п’ятницю: вигідні пропозиції від TELEMART.UA

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
divinity
Member

Повідомлення

Где у официалов ты переплачиваешь покупая ОЧ или другими сервисами?
страховка, там 1% на те, інше, деякі якщо з кредитки платиш, ще 4% нараховують :lol:
Інше діло прийшов в магаз - з карти списало стільки, скільки товар коштує.
EkselentE
Member

Повідомлення

Продались телемарту :lol:
Надругиваются над хомячками. B-)
Востаннє редагувалось 23.11.2023 18:13 користувачем EkselentE, всього редагувалось 1 раз.
7_s_7
Member

Повідомлення

А где скидки? :spy:
Присматривался к 4070, а она дороже чем можно взять у других :eek:
Разводняк!!!
DiaGnosteek
Member

Повідомлення

В Україні не може бути таких знижок як у США, тут немає такої кількості компаній виробників, заводів, і навіть офіційних офісів тих компаній у більшості. У нас хто що притягнув, той те і продає.
Gelonyrum
Member

Повідомлення

vpchelko: 23.11.2023 14:49
Gelonyrum: 23.11.2023 14:35Моя вам порада, от на чому не варто економити так це на блоку живлення, мене цього життя вже навчило і іншим тепер раджу брати якісні блоки)
чем плох блок питания? Вроде бренд норм, и запас мощности тоже хорош. Комп в стресс тесте (OCCT) жрет в пике 360ватт запас мощности 50% :super:
Все дуже просто, за такі гроші нормальної елементної бази там фізично не може бути, там банально зекономлено на всьому, на чому тільки можна було і половина елементів банально не розпаяна.
В самого колись такий блок був, від іншої фірми правда, все працювало декілька років, запас потужності був більше ніж х2, але одного дня при старті ПК в мене ПК не стартанув, як потім виявилось в мене навернулась материнка, процесор та один з 4 слотів оперативки. З нормальним БЖ шанс такого в рази менший + жорсткі диски прослужать довше бо з дешевими БЖ внаслідок високих пульсацій вони виходять з ладу значно швидше.
vpchelko
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 23.11.2023 20:36В самого колись такий блок був, від іншої фірми правда, все працювало декілька років, запас потужності був більше ніж х2, але одного дня при старті ПК в мене ПК не стартанув, як потім виявилось в мене навернулась материнка, процесор та один з 4 слотів оперативки. З нормальним БЖ шанс такого в рази менший + жорсткі диски прослужать довше бо з дешевими БЖ внаслідок високих пульсацій вони виходять з ладу значно швидше.
к сожалению крайне мало отзывов на нашем рынке, пришлось читать сайты эрэфии чтобы хоть что-то понять.
буду делать возврат блока питания - заказал модульный чифтех Chieftec PPS-650FC :super:

Відправлено через 5 хвилин 21 секунду:
divinity: 23.11.2023 17:41страховка, там 1% на те, інше, деякі якщо з кредитки платиш, ще 4% нараховують
Інше діло прийшов в магаз - з карти списало стільки, скільки товар коштує.
Какие страховки и другой бред?

Чтобы не платить % нужно уметь читать тарифы и вовремя пополнять счет, например в привате - делать так чтобы списание было за счет своих денег.

Я свои деньги держу до последнего в IZI заначке, завтра вот буду приватовскую карту пополнять, чтобы не вылетать из грейса, потом другие кредитки под конец месяца, у меня сейчас траты на 2 семьи, ВПО родственников нужно обустраивать...

Ну и тем более монобанк не берет ни каких %.

А на освободившиеся деньги, я сейчас покупаю военные облигации. :super:

При возможности я всегда беру выгодную рассрочку, даже золотые кольца в магазине УкрЗолото брал в рассрочку! Ни каких страховок и % не переплачивал, что покупаешь сразу, что в рассрочку (ПК / ОЧ и тому подобное).

А стиралку что упомянул выше, вообще взял на 24 платежа - почти 600грн в месяц!
Востаннє редагувалось 23.11.2023 21:17 користувачем vpchelko, всього редагувалось 6 разів.
temporar
Member

Повідомлення

vpchelko: 23.11.2023 20:52
Gelonyrum: 23.11.2023 20:36В самого колись такий блок був, від іншої фірми правда, все працювало декілька років, запас потужності був більше ніж х2, але одного дня при старті ПК в мене ПК не стартанув, як потім виявилось в мене навернулась материнка, процесор та один з 4 слотів оперативки. З нормальним БЖ шанс такого в рази менший + жорсткі диски прослужать довше бо з дешевими БЖ внаслідок високих пульсацій вони виходять з ладу значно швидше.
к сожалению крайне мало отзывов на нашем рынке, пришлось читать сайты эрэфии чтобы хоть что-то понять.
буду делать возврат блока питания - заказал модульный чифтех Chieftec PPS-650FC :super:
А я бы на форуме присмотрел бу. Взял себе за ~2000грн evga g2 650, видел тут часто 850х корсар за ~к. Бу на форуме даже надежней будет, бп уже проверенный ))))
vpchelko
Member

Повідомлення

temporar: 23.11.2023 20:58А я бы на форуме присмотрел бу. Взял себе за ~2000грн evga g2 650, видел тут часто 850х корсар за ~к. Бу на форуме даже надежней будет, бп уже проверенный ))))
Не хочу б.у. ставить в новый комп, по чифтеху очень хорошие отзывы, а то что он модульный позволит убрать лишние провода из корпуса.

Комп и так жрет 360 ватт в пике, так что честных 650ватт с большим запасом будут.

Самый прикол что про выбраный чифтех только 3 плохих отзыва нашел - и все про те что были взяты с рук. :rotate:

Відправлено через 12 хвилин 12 секунд:
7_s_7: 23.11.2023 18:12А где скидки?
Присматривался к 4070, а она дороже чем можно взять у других
Разводняк!!!
Сейчас цены на сабж резко подняли! Об этом тут и пишу! Под черную пятницу устроили массовый разводняк-договорняк торговых сетей!

Я свою 4070 взял 15 ноября за 24799 на 6 платежей.

Відправлено через 14 хвилин 57 секунд:
П.с. изначально была цель просто собрать компьютер, но наличие большого кредитного лимита, было принято решение купить современный ПК, но и тут не без граблей, корпус вроде норм, но сразу вентиляторы не заказал, процессор тоже хорошо, но боксовый кулер 7600 проца г@вно, с блоком питания тоже фиаско, все по кусочкам дособираю скоро.
Mykolay3ack
HWBOT OC Team

Повідомлення

взяв 6900ХТ за 16к, довільний як слон)))
vpchelko
Member

Повідомлення

К стати про фискальный чек, да click.ua их прилагает в посыклах.

Мне особо пофиг всегда было, что за чеки-бумажки прилагаються в посыклах, главное что гарантия есть!

А про то чем фискальные от товарных чеков отличаються только сегодня узнал.

И что тут за кипешь на счет налогов? Кого жаба давит? - Г@вн@ TELEMART.UA?

Мне лично фискальный или ан@льный там чек - пофиг - главное что компания предоставляет сервис на уровне других торговых компаниях! И по сложившихся обстоятелсьтвах у меня получилось собрать ПК покупая комплектующие на выгодных условиях в одном магазине!

Видно про фискальные чеки и т.п. тут явные засланцы г@вно TELEMART.UA и ее прихлебатели тут в@няют...

Да еще свеже регов видно?

Maks_Onyx - первое что завоняло про фискальные чеки? Спасибо за инфу - но коррупция в Укрине даже во время войны на крайне высоком уровне, даже президент ее поддерживает - уговаривая журналистов ее замалчивать!...
Востаннє редагувалось 23.11.2023 22:25 користувачем vpchelko, всього редагувалось 3 разів.
MetalistForever
Member

Повідомлення

DiaGnosteek: 23.11.2023 20:29 В Україні не може бути таких знижок як у США, тут немає такої кількості компаній виробників, заводів, і навіть офіційних офісів тих компаній у більшості. У нас хто що притягнув, той те і продає.
Alligator
Member

Повідомлення

MetalistForever: 23.11.2023 22:19
DiaGnosteek: 23.11.2023 20:29 В Україні не може бути таких знижок як у США, тут немає такої кількості компаній виробників, заводів, і навіть офіційних офісів тих компаній у більшості. У нас хто що притягнув, той те і продає.
Тепер буду знати, що TSMC у кожному дворі США стоїть :laugh:
Polybius
Member

Повідомлення

vpchelko: 23.11.2023 22:14Да еще свеже регов видно?
Каже людина з регою 03.10.2023 :lol: :lol: :lol:
Хто тут ще чий засланець :laugh: норм пригорєло
vpchelko
Member

Повідомлення

Polybius: 23.11.2023 22:45Хто тут ще чий засланець норм пригорєло
А справишвать фискальный чек с сегоднешней регистрацией? Это как вообще? :rotate:
Я только сегодня узнал про разницу между товарным и фискальным чеком! А мне всеголиш 40 лет стукнула месяц назад!
Сборкой нового компа недавно заинтересовался, родственники ВПО приехали... Вот и зарегался!

Відправлено через 6 хвилин 40 секунд:
Alligator: 23.11.2023 22:39Тепер буду знати, що TSMC у кожному дворі США стоїть
...Гюмор на уровне Петросяна...

В США производят много чего, а не только микрочипы!

Может еще жмура Задорного начнут тут цитировать, какие же они там все в США тупые?

Вот только почему в Украине авто в разы дороже чем в Европе и Америке? Бедная Европа и США :gigi:
Alligator
Member

Повідомлення

vpchelko у вас піднімаються пальці друкувати такі прізвища під час повномасштабної війни за вікном? Може це вам пора на вокзал з валізами?
Акції бувають як виробника так і від магазину. У випадку виробника офіційні дистриб'ютори отримують акційний товар то продають його за акційними цінами. Наприклад так синхайзери собі декілька років тому на зеленому смайлику взяв за пів ціни. До чого тут авто на форумі оверклокерів не розумію.
vpchelko
Member

Повідомлення

Alligator: 23.11.2023 23:07 vpchelko у вас піднімаються пальці друкувати такі прізвища під час повномасштабної війни за вікном? Може це вам пора на вокзал з валізами?
У меня много чего в словарном запасе. А вот у всяких "защитником мовы" типо Ирины Фарион без угрызений совести хватает наглости обзывать русскими и биомусором защитников Украины - пример ее "критика" в адресс бойков Азов!

Відправлено через 2 хвилини 59 секунд:
Alligator: 23.11.2023 23:07Акції бувають як виробника так і від магазину. У випадку виробника офіційні дистриб'ютори отримують акційний товар то продають його за акційними цінами. Наприклад так синхайзери собі декілька років тому на зеленому смайлику взяв за пів ціни. До чого тут авто на форумі оверклокерів не розумію.
А при чем тут ваша компания по производству чипов в каждом дворе США?
Polybius
Member

Повідомлення

vpchelko: 23.11.2023 22:55Может еще
Треба зазначити, що сами ж ви ці призвища і згадали, а не будь хто інший)))

це напевно після...
vpchelko: 23.11.2023 20:58пришлось читать сайты эрэфии чтобы хоть что-то понять

Ну і потік свідомості...
жмури, США, Європа, авто, впо, фаріон, комп....

vpchelko: 23.11.2023 22:55Я только сегодня узнал
vpchelko: 23.11.2023 22:55А мне всеголиш 40 лет стукнула
Співчуваю :dontknow: :shuffle:
vpchelko
Member

Повідомлення

что оно "Polybius" хотело написать? тут даже не поток а пук сознания... :shuffle:

Может оно имело ввиду мое сообщение про блоки питания бренда "1st player" адекватных отзывов в онлайн магазинах Украины нет! Что там на ресуре hotline или ek.ua?

Вот на сайт dns - полно отзывов :( и так как товар адаптирован под рынок "СНГ"... то увы на глобальном рынке отзывы искать еще труднее...
unlnu
Member

Повідомлення

Як то кажуть, не все так однозначно. Все можливо, але не так масово як це буває там.
Наприклад, MSI MEG CoreLiquid S280
на амазоні
спойлер
Screenshot_5.png
доставка
Screenshot_7.png
розмитнення
Screenshot_6.png
і у нас в комфі
спойлер
Screenshot_4.png
Те на те виходить, але:
у нас навіть брати вигідніше, бо пропонуються варіанти оплати частинами, не треба чекати так довго і гарантія яка неяка, але є.
Павло
Member

Повідомлення

unlnu: 24.11.2023 02:26
Як то кажуть, не все так однозначно. Все можливо, але не так масово як це буває там.
Наприклад, MSI MEG CoreLiquid S280
на амазоні
спойлер
Screenshot_5.png
доставка
Screenshot_7.png
розмитнення
Screenshot_6.png
і у нас в комфі
спойлер
Screenshot_4.png
Те на те виходить, але:
у нас навіть брати вигідніше, бо пропонуються варіанти оплати частинами, не треба чекати так довго і гарантія яка неяка, але є.
Ви кинули неліквідну водянку від мсі… Звичайно на неї буде відносно адекватна ціна бо вона стоїть на складі в пелюці!
Відповісти