страховка, там 1% на те, інше, деякі якщо з кредитки платиш, ще 4% нараховуютьГде у официалов ты переплачиваешь покупая ОЧ или другими сервисами?
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
Інше діло прийшов в магаз - з карти списало стільки, скільки товар коштує.
страховка, там 1% на те, інше, деякі якщо з кредитки платиш, ще 4% нараховуютьГде у официалов ты переплачиваешь покупая ОЧ или другими сервисами?
Все дуже просто, за такі гроші нормальної елементної бази там фізично не може бути, там банально зекономлено на всьому, на чому тільки можна було і половина елементів банально не розпаяна.vpchelko: ↑ 23.11.2023 14:49чем плох блок питания? Вроде бренд норм, и запас мощности тоже хорош. Комп в стресс тесте (OCCT) жрет в пике 360ватт запас мощности 50%Gelonyrum: ↑ 23.11.2023 14:35Моя вам порада, от на чому не варто економити так це на блоку живлення, мене цього життя вже навчило і іншим тепер раджу брати якісні блоки)![]()
к сожалению крайне мало отзывов на нашем рынке, пришлось читать сайты эрэфии чтобы хоть что-то понять.Gelonyrum: ↑ 23.11.2023 20:36В самого колись такий блок був, від іншої фірми правда, все працювало декілька років, запас потужності був більше ніж х2, але одного дня при старті ПК в мене ПК не стартанув, як потім виявилось в мене навернулась материнка, процесор та один з 4 слотів оперативки. З нормальним БЖ шанс такого в рази менший + жорсткі диски прослужать довше бо з дешевими БЖ внаслідок високих пульсацій вони виходять з ладу значно швидше.
Какие страховки и другой бред?divinity: ↑ 23.11.2023 17:41страховка, там 1% на те, інше, деякі якщо з кредитки платиш, ще 4% нараховують
Інше діло прийшов в магаз - з карти списало стільки, скільки товар коштує.
А я бы на форуме присмотрел бу. Взял себе за ~2000грн evga g2 650, видел тут часто 850х корсар за ~к. Бу на форуме даже надежней будет, бп уже проверенный ))))vpchelko: ↑ 23.11.2023 20:52к сожалению крайне мало отзывов на нашем рынке, пришлось читать сайты эрэфии чтобы хоть что-то понять.Gelonyrum: ↑ 23.11.2023 20:36В самого колись такий блок був, від іншої фірми правда, все працювало декілька років, запас потужності був більше ніж х2, але одного дня при старті ПК в мене ПК не стартанув, як потім виявилось в мене навернулась материнка, процесор та один з 4 слотів оперативки. З нормальним БЖ шанс такого в рази менший + жорсткі диски прослужать довше бо з дешевими БЖ внаслідок високих пульсацій вони виходять з ладу значно швидше.
буду делать возврат блока питания - заказал модульный чифтех Chieftec PPS-650FC![]()
Не хочу б.у. ставить в новый комп, по чифтеху очень хорошие отзывы, а то что он модульный позволит убрать лишние провода из корпуса.temporar: ↑ 23.11.2023 20:58А я бы на форуме присмотрел бу. Взял себе за ~2000грн evga g2 650, видел тут часто 850х корсар за ~к. Бу на форуме даже надежней будет, бп уже проверенный ))))
Сейчас цены на сабж резко подняли! Об этом тут и пишу! Под черную пятницу устроили массовый разводняк-договорняк торговых сетей!7_s_7: ↑ 23.11.2023 18:12А где скидки?
Присматривался к 4070, а она дороже чем можно взять у других
Разводняк!!!
DiaGnosteek: ↑ 23.11.2023 20:29 В Україні не може бути таких знижок як у США, тут немає такої кількості компаній виробників, заводів, і навіть офіційних офісів тих компаній у більшості. У нас хто що притягнув, той те і продає.
Тепер буду знати, що TSMC у кожному дворі США стоїтьMetalistForever: ↑ 23.11.2023 22:19DiaGnosteek: ↑ 23.11.2023 20:29 В Україні не може бути таких знижок як у США, тут немає такої кількості компаній виробників, заводів, і навіть офіційних офісів тих компаній у більшості. У нас хто що притягнув, той те і продає.
Каже людина з регою 03.10.2023vpchelko: ↑ 23.11.2023 22:14Да еще свеже регов видно?
А справишвать фискальный чек с сегоднешней регистрацией? Это как вообще?Polybius: ↑ 23.11.2023 22:45Хто тут ще чий засланець норм пригорєло
...Гюмор на уровне Петросяна...Alligator: ↑ 23.11.2023 22:39Тепер буду знати, що TSMC у кожному дворі США стоїть
У меня много чего в словарном запасе. А вот у всяких "защитником мовы" типо Ирины Фарион без угрызений совести хватает наглости обзывать русскими и биомусором защитников Украины - пример ее "критика" в адресс бойков Азов!Alligator: ↑ 23.11.2023 23:07 vpchelko у вас піднімаються пальці друкувати такі прізвища під час повномасштабної війни за вікном? Може це вам пора на вокзал з валізами?
А при чем тут ваша компания по производству чипов в каждом дворе США?Alligator: ↑ 23.11.2023 23:07Акції бувають як виробника так і від магазину. У випадку виробника офіційні дистриб'ютори отримують акційний товар то продають його за акційними цінами. Наприклад так синхайзери собі декілька років тому на зеленому смайлику взяв за пів ціни. До чого тут авто на форумі оверклокерів не розумію.
Треба зазначити, що сами ж ви ці призвища і згадали, а не будь хто інший)))vpchelko: ↑ 23.11.2023 22:55Может еще
vpchelko: ↑ 23.11.2023 20:58пришлось читать сайты эрэфии чтобы хоть что-то понять
vpchelko: ↑ 23.11.2023 22:55Я только сегодня узнал
Співчуваюvpchelko: ↑ 23.11.2023 22:55А мне всеголиш 40 лет стукнула
Як то кажуть, не все так однозначно. Все можливо, але не так масово як це буває там.DiaGnosteek: ↑ 23.11.2023 20:29 В Україні не може бути таких знижок як у США, тут немає такої кількості компаній виробників, заводів, і навіть офіційних офісів тих компаній у більшості. У нас хто що притягнув, той те і продає.
Ви кинули неліквідну водянку від мсі… Звичайно на неї буде відносно адекватна ціна бо вона стоїть на складі в пелюці!unlnu: ↑ 24.11.2023 02:26Як то кажуть, не все так однозначно. Все можливо, але не так масово як це буває там.DiaGnosteek: ↑ 23.11.2023 20:29 В Україні не може бути таких знижок як у США, тут немає такої кількості компаній виробників, заводів, і навіть офіційних офісів тих компаній у більшості. У нас хто що притягнув, той те і продає.
Наприклад, MSI MEG CoreLiquid S280
на амазоніі у нас в комфі
- спойлер
- Screenshot_5.png
доставка
Screenshot_7.png
розмитнення
Screenshot_6.pngТе на те виходить, але:
- спойлер
- Screenshot_4.png
у нас навіть брати вигідніше, бо пропонуються варіанти оплати частинами, не треба чекати так довго і гарантія яка неяка, але є.