Останні статті і огляди
Новини
Апгрейд ПК на Чорну п’ятницю: вигідні пропозиції від TELEMART.UA
-
Mykolay3ack
HWBOT OC Team
Пропоную обговорити Апгрейд ПК на Чорну п’ятницю: вигідні пропозиції від TELEMART.UA
Готовий придбати so dimm ddr4 2x32 3200 за 5к. Знижка буде?
-
Satael
Junior
куплю 4090 за 50кNikolaZack: ↑ 23.11.2023 12:50 Пропоную обговорити Апгрейд ПК на Чорну п’ятницю: вигідні пропозиції від TELEMART.UA
А що далі?
-
STARL1GHT
Member
Зі «знижкою» в ~460$AMD Ryzen 7 7800X3D — 18399 грн 16699 грн (знижка 1700 грн).
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
Маладца
-
DuckRider
Member
Видите скидки? А их нет
-
kolio
Member
AMD Ryzen 7 7800X3D — 18399 грн 16699 грн (знижка 1700 грн).
де там знижка 1700 грн?
ось магазин який без всяких "до 60% знижка" лише на 100 грн дорожче. Тобто знижка не 1700 грн, а лише 100 грн. По факту "до 6% знижка" немає ніякої чорної п'ятниці у нас в країні бо як мені відповідали магазини ще до війни "це виробники проводять чорну акцію, а не магазини, якщо нам продадуть дешевше - ми також продамо дешевше. Але жодного виробника цього не запропонувало. Ми можемо зробити символічну знижку в 400 грн на товар за 10000 грн від себе і не більше"
ПРОПОЗИЦІЯ ДЛЯ ТЕЛЕМАРТУ: як що ви мені дасте персонально знижку 1700 від ціни конкурента - пишіть. Інакше будемо вважати що ви брехуни![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
де там знижка 1700 грн?
ось магазин який без всяких "до 60% знижка" лише на 100 грн дорожче. Тобто знижка не 1700 грн, а лише 100 грн. По факту "до 6% знижка" немає ніякої чорної п'ятниці у нас в країні бо як мені відповідали магазини ще до війни "це виробники проводять чорну акцію, а не магазини, якщо нам продадуть дешевше - ми також продамо дешевше. Але жодного виробника цього не запропонувало. Ми можемо зробити символічну знижку в 400 грн на товар за 10000 грн від себе і не більше"
ПРОПОЗИЦІЯ ДЛЯ ТЕЛЕМАРТУ: як що ви мені дасте персонально знижку 1700 від ціни конкурента - пишіть. Інакше будемо вважати що ви брехуни
![gigi :gigi:](./images/smilies/gigi.gif)
Востаннє редагувалось 23.11.2023 13:23 користувачем kolio, всього редагувалось 1 раз.
-
Павло
Member
Якщо без жартів то за таке можна постаратись домовитись! Я наприклад одного разу попросив знижку. Брав декілька комплектуючих і після розмови із менеджером мені її надали. Так, що все можливо! Но звичайно не в коментарях на сайтіNikolaZack: ↑ 23.11.2023 12:50 Пропоную обговорити Апгрейд ПК на Чорну п’ятницю: вигідні пропозиції від TELEMART.UA
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
Dilfin
Member
Вже котрий рік переконуюся, що в магазинах електроніки України "чорна п'ятниця" - це тільки напис на ціннику "Знижка"...
-
kolio
Member
а ось чорна п'ятниця на Алі
скрін за тиждень до "п'ятниці" і зверху те що сьогодні.
на дорогих товарах знижка 1-1.5$, а на дешмані навпаки 2 товари стали дорожче
в принципі один з 2х дорогих товарів я і так збирався взяти і без "п'ятниці", а 1-1.5$ на дорозі не валяються.
на дорогих товарах знижка 1-1.5$, а на дешмані навпаки 2 товари стали дорожче
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
0kie
Member
В Телемарте мониторы некоторых брендов и типа матриц дешевле без всяких "пятниц". В остальном - дороже того же Энко.
-
AndP
Member
Ну в самом деле, не может магазин торговать в убыток. Это же не Телемарт цену устанавливает. Что им оф представитель производителя дал на скидку, тем и торгуют.
Я, лично, купил корпус -22%. Так сказать, дождался.
-
Павло
Member
Доречі дивився на корпус корсар, то він був 4к грн зараз 3… + там два встановлені вентилятори які окремо коштують по 800 грн штука…AndP: ↑ 23.11.2023 13:40 Ну в самом деле, не может магазин торговать в убыток. Это же не Телемарт цену устанавливает. Что им оф представитель производителя дал на скидку, тем и торгуют.
-
kalyanxman
Junior
https://telemart.ua/ua/products/kingsto ... 2rsak2-32/
тут взагалі ціна скаканула майже на 1000грн за вчора
-
vpchelko
Member
Я до черной пятницы собрал комп дешевле, 2x16 DDR5 на 6000мг вышли за 3566грн, тут самая дешевая за 4599грн...
Материнку что брал без черных пятниц Gigabyte B650 GAMING X - стала дороже на 300грн...
...
![down :down:](./images/smilies/down.gif)
Тупо взвинтили цены на все и типо со скидкой еще дороже впаривают.
Материнку что брал без черных пятниц Gigabyte B650 GAMING X - стала дороже на 300грн...
...
Тупо взвинтили цены на все и типо со скидкой еще дороже впаривают.
Востаннє редагувалось 23.11.2023 13:53 користувачем vpchelko, всього редагувалось 1 раз.
-
AndP
Member
есть предположение, что память будет дорожать. ИМХО Так что не удивительноkalyanxman: ↑ 23.11.2023 13:47 https://telemart.ua/ua/products/kingsto ... 2rsak2-32/
-
nazar-pc
Member
При оформленні замовлення відображається знижка і на деякі товари суттєва. Я придбав дещо зі знижкою 20%.kolio: ↑ 23.11.2023 13:21 а ось чорна п'ятниця на Алі
на дорогих товарах знижка 1-1.5$, а на дешмані навпаки 2 товари стали дорожче![]()
1123.jpg
в принципі один з 2х дорогих товарів я і так збирався взяти і без "п'ятниці", а 1-1.5$ на дорозі не валяються.
-
vpchelko
Member
вот скрин цен до черной пятницы (все брал моночастями на 4 месяца)
![Зображення](https://i.ibb.co/Phqhgm6/photo-2023-11-15-16-12-40.jpg)
![Зображення](https://i.ibb.co/Phqhgm6/photo-2023-11-15-16-12-40.jpg)
-
kalyanxman
Junior
якщо застосувати промокод gameone то ціна буде 16532грнkolio: ↑ 23.11.2023 13:01 AMD Ryzen 7 7800X3D — 18399 грн 16699 грн (знижка 1700 грн).
де там знижка 1700 грн?
ось магазин який без всяких "до 60% знижка" лише на 100 грн дорожче. Тобто знижка не 1700 грн, а лише 100 грн. По факту "до 6% знижка"
121.jpg
немає ніякої чорної п'ятниці у нас в країні бо як мені відповідали магазини ще до війни "це виробники проводять чорну акцію, а не магазини, якщо нам продадуть дешевше - ми також продамо дешевше. Але жодного виробника цього не запропонувало. Ми можемо зробити символічну знижку в 400 грн на товар за 10000 грн від себе і не більше"
ПРОПОЗИЦІЯ ДЛЯ ТЕЛЕМАРТУ: як що ви мені дасте персонально знижку 1700 від ціни конкурента - пишіть. Інакше будемо вважати що ви брехуни![]()
-
vpchelko
Member
Видео карту брал до черной пятницы тоже MSI PCI-Ex GeForce RTX 4070 VENTUS 2X - за 24799 там не предлагают - но на розетке сейчас предлагают за 26599грн