Черговий рекорд: Nvidia вперше обігнала Intel за обсягом квартального виторгу

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Павло
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Черговий рекорд: Nvidia вперше обігнала Intel за обсягом квартального виторгу
А тут виписували, що куртку потрібно замінити і він вже не так «керує» 20 років стабільного розвитку!
daesz
Member

Повідомлення

Павло,
так виторги ж впали порівняно з минулим докладом :)
Востаннє редагувалось 22.11.2023 12:03 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
Telcontar
Member

Повідомлення

Павло: 22.11.2023 11:46 А тут виписували, що куртку потрібно замінити і він вже не так «керує» 20 років стабільного розвитку!
В кожному пості про Nvidia ви облизуєте їхнього CEO, я сподіваюсь, що ви прикупили їхні акції чи співпрацюєте з цією компанією? Чи це звичайний фанатизм? :shuffle:
Востаннє редагувалось 22.11.2023 12:02 користувачем Telcontar, всього редагувалось 1 раз.
Павло
Member

Повідомлення

daesz: 22.11.2023 11:57 Павло,
Все пропало і наш бойкот rtx 4060 йде успішно! Ви в це вірите? :-/
daesz
Member

Повідомлення

Павло: 22.11.2023 12:02
daesz: 22.11.2023 11:57 Павло,
Все пропало і наш бойкот rtx 4060 йде успішно! Ви в це вірите? :-/
Я бачу на 200М нижчі виторки, на рахунок бойкотів незнаю :D
Павло
Member

Повідомлення

Telcontar: 22.11.2023 12:01
Павло: 22.11.2023 11:46 А тут виписували, що куртку потрібно замінити і він вже не так «керує» 20 років стабільного розвитку!
В кожному пості про Nvidia ви облизуєте їхнього CEO, я сподіваюсь, що ви прикупили їхні акції чи працюєте з ними? Чи це звичайний фанатизм? :shuffle:
Так просто мені подобається як у людей із нього горить а він робить КЕШ! Доречі акції купляти офіційно заборонено, чи я щось не так зрозумів?! Там є обмеження!
І все робиться через «прокладки» ;)
Conqistador
Member

Повідомлення

Хуанг очень умело оседлал волну ИИ после обрушения криптолихорадки
Telcontar
Member

Повідомлення

Павло: 22.11.2023 12:05 Так просто мені подобається як у людей із нього горить а він робить КЕШ! Доречі акції купляти офіційно заборонено, чи я щось не так зрозумів?! Там є обмеження!
Купівля і операції з акціями для фізичних осіб майже завжди йде через прокладки/посередників. Але можливість завжди є.
manbearboar
Member

Повідомлення

Павло: 22.11.2023 12:05як у людей із нього горить а він робить
То что вы называете "горит" - это перечисление его личных косяков и предложение хоть немного остыть с облизыванием.
Но вы в этом плане неудержимы :gigi:
daesz
Member

Повідомлення

Павло: 22.11.2023 12:05 Доречі акції купляти офіційно заборонено, чи я щось не так зрозумів?!
От ми вас і "вивели на чисту воду". Пан сидить у жупана на зарплаті :gigi:
Павло
Member

Повідомлення

Telcontar: 22.11.2023 12:15
Павло: 22.11.2023 12:05 Так просто мені подобається як у людей із нього горить а він робить КЕШ! Доречі акції купляти офіційно заборонено, чи я щось не так зрозумів?! Там є обмеження!
Купівля і операції з акціями для фізичних осіб майже завжди йде через прокладки/посередників. Але можливість завжди є.
Можливо пишу дурню но мене якось бентежить той факт, що хтось від мого імені купляє якісь активи. Бо вже не перший раз в історії люди попадали на гроші… Бо така «прокладка» збанкротувала.
kalakawa
Member

Повідомлення

Conqistador: 22.11.2023 12:13 Хуанг очень умело оседлал волну ИИ после обрушения криптолихорадки
Він на цю хвилю почав принюхуватись ще до криптоговна
Тому що один з найкращих СЕО сучасності
Захар Беркут
Member

Повідомлення

kalakawa: 22.11.2023 12:22
Conqistador: 22.11.2023 12:13 Хуанг очень умело оседлал волну ИИ после обрушения криптолихорадки
Він на цю хвилю почав принюхуватись ще до криптоговна
Тому що один з найкращих СЕО сучасності
Так так найвеличніший ефективний менеджер сучасності, йдемо помолимось у зелений храм!
Але мені інше смішно, місяці два тому була новина що Нвідія ледь ледь зводить кінці з кінцями, та тому їм треба сплачувати податки по мінімальній ставці, а тут протилежне, чи хтось бреше, чи хтось дуже розумний та шахрай - хоче надприбутки та не сплачувати податки.
penetrator
Member

Повідомлення

Жаль только олени скорее всего побегут сливать стоксы сегодня по 500.
Я свои буду держать до 600-650 точно.
kairo
Member

Повідомлення

Тут недавно писали, що треба бойкотувати Нвідію, не купувати їх картки і тоді вони зрозуміють, як були не праві :laugh:
manbearboar
Member

Повідомлення

kalakawa: 22.11.2023 12:22Тому що один з найкращих СЕО сучасності
Так бы было, если бы он смог поглотить ARM, но там как раз вылезло то, что в индустрии уже накопилась критическая масса людей, которые с "величайшим CEO" не хотят работать принципиально.

В то же время Наделла смог закрыть свою эпик сделку с Активижн.
Лиза вообще смогла договориться на бесплатное поглощение Xilinx.
S
Member

Повідомлення

Conqistador: 22.11.2023 12:13Хуанг очень умело оседлал волну ИИ после обрушения криптолихорадки
А разве чипам от Нвидиа есть альтернатива (там где нужна макс производительность)?
Telcontar
Member

Повідомлення

kairo: 22.11.2023 12:52 Тут недавно писали, що треба бойкотувати Нвідію, не купувати їх картки і тоді вони зрозуміють, як були не праві :laugh:
Бойкотуй чи ні, а виторг їм роблять корпоративні клієнти на фоні AI буму.
Scoffer
Member

Повідомлення

Як не крути, а Хуанг - самий шарячий СЕО з усіх залізячних контор. І в перспективні ринки лізе, і про традиційні не забуває і не розмінює їх на тимчасові.
vmsolver
Member

Повідомлення

Telcontar: 22.11.2023 13:49Бойкотуй чи ні, а виторг їм роблять корпоративні клієнти на фоні AI буму.
Тем не менее, выручка с игровых решений выросла на 400 лямов, что на байкот как-то не тянет, скорее наоборот, всё хорошо, а вскоре обновят линейку игровых карт и немного забустят продажи ещё.
Відповісти