Головне в це віритиSoftas: ↑ 19.11.2023 22:21А саме головне заміть слух маю набагато краще від тебе, що будеш робити далі не знаю. О т тоді в тебе не радість буде)).
Останні статті і огляди
Новини
П'ять найкращих відеокарт AMD усіх часів за версією Tom's Hardware
-
daesz
Member
-
(c)oUSEnick
Member
У 2011 тут на форумі придбали Gigabyte HD5870 1Gb.
Це був прорив у якості і швидкості в усіх іграх і вона служила досить довго, поки не перестали грати взагалі. Доречі, тоді від 5870 відмовилися бо вважали, що вона ремонтована і вжарена, а виявилося, що сліди флюсу саме для цієї моделі були із заводу і карту перенаправили мені . До неї була гаряча 560Ті від ікспертвіжн, на яку ми натягнули на кристал 3000-к від залману, вона теж була швидкою, але все ж таки червоні тоді вели і в іграх, що були мені цікаві саме ці вели. Це дійсно легендарна по статусу та швидкості відеокарта. Як народні ATI9700 та GF6600. Також були GF4 MX440 64Mb (здається), після 2МХ 64Mb це була ракета! 7900GS у 2007 році придбали для TES Oblivion. Саме від цих карт були справді емоції, ігрове задоволення, спокій у бажанні апгрейдитися далі. Але час йшов).
Це був прорив у якості і швидкості в усіх іграх і вона служила досить довго, поки не перестали грати взагалі. Доречі, тоді від 5870 відмовилися бо вважали, що вона ремонтована і вжарена, а виявилося, що сліди флюсу саме для цієї моделі були із заводу і карту перенаправили мені . До неї була гаряча 560Ті від ікспертвіжн, на яку ми натягнули на кристал 3000-к від залману, вона теж була швидкою, але все ж таки червоні тоді вели і в іграх, що були мені цікаві саме ці вели. Це дійсно легендарна по статусу та швидкості відеокарта. Як народні ATI9700 та GF6600. Також були GF4 MX440 64Mb (здається), після 2МХ 64Mb це була ракета! 7900GS у 2007 році придбали для TES Oblivion. Саме від цих карт були справді емоції, ігрове задоволення, спокій у бажанні апгрейдитися далі. Але час йшов).
-
Захар Беркут
Member
Автор, стосовно 7970 - вона була швидше у більшості ігор за 680, а краща карта того часу це була саме 7950, яка поступалась усього 7%(після розгону) від 7970 а коштувала 249 доларів проти 449 доларів від 7970, от якраз 7950 була на рівні 680, але тоді через першу хвилю майнінгу було досить важко їх придбати по таким цінам.
-
kalakawa
Member
боюся, він української не розуміє. та й про існування overclockers.ua навряд знаєЗахар Беркут: ↑ 19.11.2023 23:51 Автор
-
Kashtan
Member
На вторинному ринку 6800 хт майже така ж як 6900 ХТ, а от 6950 - вже значно дорожча. На первинному 6800 хт звісно бест бай була.
Мені запам'ятались три відеокарти амд
Х1950ХТ - вона коштувала 330-350 доларів, поступалась лише небагато флагману х1950хтх, при значно нижчій ціні, один недолік - майже не було ніде.
295х2 - була на старті значно потужніша за флагмана нвідіа титан зет, і вдвічі дешевша. Видатна СВО штатна.
Вега 64 - як остання і найпотужніша відеокарта здатна у кроссфайр. До 4 штук. Ніколи не бачив більше двох штук в реальних системах, лише кілька систем бенчових із трьома штуками, а з чотирма всі на хвбот і псппартпікер виявились майнінг-шахтами. Видатна заводська СВО у відповідній версії. Хоча фуллкавер звісно повністю її реалізовував.
Мені запам'ятались три відеокарти амд
Х1950ХТ - вона коштувала 330-350 доларів, поступалась лише небагато флагману х1950хтх, при значно нижчій ціні, один недолік - майже не було ніде.
295х2 - була на старті значно потужніша за флагмана нвідіа титан зет, і вдвічі дешевша. Видатна СВО штатна.
Вега 64 - як остання і найпотужніша відеокарта здатна у кроссфайр. До 4 штук. Ніколи не бачив більше двох штук в реальних системах, лише кілька систем бенчових із трьома штуками, а з чотирма всі на хвбот і псппартпікер виявились майнінг-шахтами. Видатна заводська СВО у відповідній версії. Хоча фуллкавер звісно повністю її реалізовував.
-
Dr_Earnhardt
Member
Я тільки но апгрейд на RX480 8Gb, місяць назад зробив....((( Задоволений по самі вуха ))) До цього стояла "ASUS GeForce GT 720 2GB" (десь півтора два роки) а ще до цього "XFX Radeon HD 5550 1024MB" то та довго була ще в розетці брав.
-
Захар Беркут
Member
А я так сподівався, коли дочитав до кінця зрозумів що марно.kalakawa: ↑ 19.11.2023 23:58боюся, він української не розуміє. та й про існування overclockers.ua навряд знаєЗахар Беркут: ↑ 19.11.2023 23:51 Автор
-
zaqik
Member
Дайте такую же тему по ненавидии, чтоб насквозь зелёным тоже было где писать о своих старых компах
-
Захар Беркут
Member
А вам ото аби на зелених чи червоних ділити людей, я з задоволенням би написав і за Нвідію в мене були і 440, і Ріва, і 8800, і 470, і 1080ті.zaqik: ↑ 20.11.2023 00:08 Дайте такую же тему по ненавидии, чтоб насквозь зелёным тоже было где писать о своих старых компах
-
waryag
Member
Співвідношення сил в цій парі мінялося з часом: спочатку фаворитом була 680, потім АМД поправило драйвера стало трішки краще, а вже з часом кеплери остаточно отиквились.Захар Беркут: ↑ 19.11.2023 23:51 стосовно 7970 - вона була швидше у більшості ігор за 680, а краща карта того часу це була саме 7950, яка поступалась усього 7%(після розгону) від 7970 а коштувала 249 доларів проти 449 доларів від 7970, от якраз 7950 була на рівні 680, але тоді через першу хвилю майнінгу було досить важко їх придбати по таким цінам.
Відправлено через 51 секунду:
А взагалі дивно, що овери перепостили чужий рейтинг замість того, щоб викотити свій.
-
Shultz
Member
Теж почав згадувати що було з АТІ, перша якась трайдент на 512 кб хто їх тоді клепав не знаю, далі 7200, 9200, 9600хт, 1900гт, 3870, 4850, р9 270, 7700хт. Едина карта яка вийшла з ладу 9600ХТ і то там робився ну дуже адський вольтмод
-
Hum
Member
HD 4770 нет в списке. Первая карта с gddr5 памятью, способная после правки биоса взять 1 GHz по ядру на постоянку демонстрируя шикарную производительность.
-
Ekz0rcyst
Member
Hum
HD4870 перша відяшко з GDDR5 пам'яттю!
HD4870 перша відяшко з GDDR5 пам'яттю!
-
Zakarul
Member
1. 9700 - самый топ. на 100уе дешевле чем 9700pro и все равно прилично грохал ti 4600. Наверное лучшая карта от ATI за все времена.
Недорогая, быстрая. Один минус, дебильный желтый термоинтерфейс и кулер не снять просто так с карт. Потому почти все мертвые и в наши времена почти не доступны.
2. Дальше как по мне radeon 3850. Бешеный миддл, похоронивший все 8600 и который под конец продавался за смешные 120+ уе.
3. Radeon 4850. Быстрая, недорогая. Такой же сумасшедший миддл. Еще и в цене сильно падал.
4. Radeon 9550. Как вы вообще забыли про карту, которая в разгоне и за свою копеечную цену становилась почти в 2 раза круче?
5. Radeon 7970. Долгожитель из долгожителей. Сколько там было реинкарнаций??
Нвидиа сложнее. Даже не знаю что выбрать.
1. Наверное таки geforce 256 / geforce 2 gts. Слишком долго печатать, чтобы описать все достоинства. Вуды похоронили окончательно
2. Geforce 8800 gtx. Полный революшн. 768 мб памяти. Да у многих тогда столько оперативки в компе не было. Карта столько всего нового принесла, устанешь перечислять.
3. Geforce 4 ti 4200. Ураганный миддл, который многие превращали в hi-end путем разгона до 300 мгц по ядру. Небольшая цена, если карта от правильного вендора, то отличный разгон. Чего еще надо?) Легендище. Спустя много лет после выхода на ней можно было играть.
4. Geforce ti 1080 да и вся 1*** линейка вышла крайне удачной. Что не карт, то топ в своем сегменте.
5. Да-да, geforce мать его 4 mx 440. Какие комментарии??? Эта карта стояла всегда и везде. Их выпущено миллиарды и триллионы. Все и везде завалено mx 440 =) Если ты не знаешь про mx 440 и его приколы, то что ты делаешь на этом форуме?
Недорогая, быстрая. Один минус, дебильный желтый термоинтерфейс и кулер не снять просто так с карт. Потому почти все мертвые и в наши времена почти не доступны.
2. Дальше как по мне radeon 3850. Бешеный миддл, похоронивший все 8600 и который под конец продавался за смешные 120+ уе.
3. Radeon 4850. Быстрая, недорогая. Такой же сумасшедший миддл. Еще и в цене сильно падал.
4. Radeon 9550. Как вы вообще забыли про карту, которая в разгоне и за свою копеечную цену становилась почти в 2 раза круче?
5. Radeon 7970. Долгожитель из долгожителей. Сколько там было реинкарнаций??
Нвидиа сложнее. Даже не знаю что выбрать.
1. Наверное таки geforce 256 / geforce 2 gts. Слишком долго печатать, чтобы описать все достоинства. Вуды похоронили окончательно
2. Geforce 8800 gtx. Полный революшн. 768 мб памяти. Да у многих тогда столько оперативки в компе не было. Карта столько всего нового принесла, устанешь перечислять.
3. Geforce 4 ti 4200. Ураганный миддл, который многие превращали в hi-end путем разгона до 300 мгц по ядру. Небольшая цена, если карта от правильного вендора, то отличный разгон. Чего еще надо?) Легендище. Спустя много лет после выхода на ней можно было играть.
4. Geforce ti 1080 да и вся 1*** линейка вышла крайне удачной. Что не карт, то топ в своем сегменте.
5. Да-да, geforce мать его 4 mx 440. Какие комментарии??? Эта карта стояла всегда и везде. Их выпущено миллиарды и триллионы. Все и везде завалено mx 440 =) Если ты не знаешь про mx 440 и его приколы, то что ты делаешь на этом форуме?
-
Denvys5
Member
1050tiZakarul: ↑ 20.11.2023 10:564. Geforce ti 1080 да и вся 1*** линейка вышла крайне удачной. Что не карт, то топ в своем сегменте.
1060 3gb
але загалом згоден з тезами
-
Andrey2005
Member
Zakarul
плюсанув
У друга була Geforce 4 ti 4200, а я вирішив купити нове круте покоління FX5200, щоб побачити як казав в рекламі Хуанг "кінематографічну графіку нового покоління". А побачив тільки слайдшоу
Geforce 8800 gtx - так, на той момент це революційна карта. Мінус тільки один - майже всі ці пічки здохли
плюсанув
У друга була Geforce 4 ti 4200, а я вирішив купити нове круте покоління FX5200, щоб побачити як казав в рекламі Хуанг "кінематографічну графіку нового покоління". А побачив тільки слайдшоу
Geforce 8800 gtx - так, на той момент це революційна карта. Мінус тільки один - майже всі ці пічки здохли
-
AntonyKandaurov
Member
Andrey2005
Не стільки вони були пічками, скільки перехід виробництва на безсвинець вніс свою долю в масовий мор. По TDP 155 Вт це небагато по нинішніх часах.
Але карта була проривна, в багатьох журналах були цілі статті на декілька сторінок із детальним оглядом і розбором.
Не стільки вони були пічками, скільки перехід виробництва на безсвинець вніс свою долю в масовий мор. По TDP 155 Вт це небагато по нинішніх часах.
Але карта була проривна, в багатьох журналах були цілі статті на декілька сторінок із детальним оглядом і розбором.
-
anyname
Member
так їх прозвали пічками не через температуру.ви на літери клавіатури погляньте. Англ "GTX" російське "ПЕЧ" .AntonyKandaurov: ↑ 20.11.2023 11:34 Andrey2005
А масовані відвали таки через боротьбу за екологію почалися.
-
kot@work
Member
галімая графоманія. white noise.
-
AntonyKandaurov
Member
anyname
Це я знаю що ПЕЧ це GTX, перші ж GTX це були 7800 а це 2005 рік, якщо я не помиляюсь.
Це я знаю що ПЕЧ це GTX, перші ж GTX це були 7800 а це 2005 рік, якщо я не помиляюсь.