Я до банера Кафки Memory of Chaos взагалі не чіпав, бо я кручу тільки банери вайфу і у мене не було команди на іншу кімнату, та й основна була так собі. Потім забрав Кафку і почав проходити, але спочатку не на тридцять зірок, бо пачка з Зеле не тащила. Пачка з Кафкою виносить всіх без проблем. Потім забрав Фу Сюань, прокачав Цінцюе і почав проходити на 30 зірок. Але чесно кажучи я не люблю всі ці dps-чеки. Що в геншині я не парюсь щодо безодні, що тут. Просто скільки з тієї безодні тих прімогемів чи нефріта? Ну не пройдеш ти на 30, отримаєш на одну крутку в місяць менше того, хто пройде на 30. Це в рік 10-20 круток. Тобто якась 4* пуха чи персонаж. Враховуючи те, як мене ляо скамить, мені та крутка в місяць погоди не зробить. А щоб проходити на 30 тупо зі старту гри, тобі треба вкинути в неї тисячі доларів. От коли в тебе вже є певний ростер персонажів, тоді можна пробувати. Шкода, що я це зрозумів тільки в цьому році, вже після того, як вкинув в геншин тисячі під дві доларів, якщо не більше. І то тільки тому, що мій дохід впав і я почав трохи економити. Безодня це тупо пастка, щоб викачувати гроші, краще просто казуально грати. Шкодую про дві речі – що крутив сузір’я деяким персонажам і що купував паки з крутками. Замість сузір’їв тупо всім підряд краще крутити нових персонажів або сузір’я тільки для улюблених персонажів і сігни для них, а купувати крутки — це дати ляо знати, що тебе можна розвести на гроші. Після того, як почав купувати крутки, ляо тільки більше скамити почав. Оскільки аккаунт на всі його ігри один, то тобі тупо у всіх іграх не везе. А заводити твінк після того, як вже вкинув гроші, не дуже хочеться. Та і я взагалі якось про ці твінки не подумав, коли почав грати.
- спойлер
2023-11-12_170219.jpg
Відправлено через 6 хвилин 41 секунду:
Одна пачка моно-квант — Зеле, Фу Сюань, Хацкер та Цінцюе. Інша пачка — Кафка, Тіньюнь, Сампо і Гепард. Реліквії майже нікому крім Кафки не фармив, вибрав з того, що падає з босів. І те, що інколи фармлю, коли є акція на подвійний дроп. Я, як і в геншині, спочатку тупо всім прокачую таланти. Бо це гарантований дамаг, а реліквії це лотерея. Є багато смоли, з якої можна зробити реліквії, але поки не вирішив, кому їх робити.