Для цих Женьок шарашить " в поті ліца"
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
не переживай, всі виготовлені н800 в 100% популяції дійдуть по призначенню. це ж санкції сша, а не якась дієва заборонаdaesz: ↑ 09.11.2023 15:29 Мені от цікаво, h100 коштувала в Європі 30к, h800 в китаї - 75к. Тепер ці h800 будуть продавати в Європі/світі, по 75к їх ніхто не буде брати, бо по 30 є не врізана версія, а знаючи куртку - від ціну на h800 нижче 30к не поставить, виходить ціна на н100 виросте?
З огляду на санкції проти боліт, то може й так.kalakawa: ↑ 09.11.2023 15:32 не переживай, всі виготовлені н800 в 100% популяції дійдуть по призначенню. це ж санкції сша, а не якась дієва заборона
Свідок падіння США?kalakawa: ↑ 09.11.2023 15:27 дуже хотілось би подивитись як женьшеня по судах потягали пару років позорно
але нажаль через лічені роки до кінця існування штатів до нього нікому нема діла
Думаю, впаду раніше і свідком стати не встигнуMqM: ↑ 09.11.2023 16:33 А потім заборонять і ці, і почнуть гру по новій)))
Відправлено через 46 секунд:Свідок падіння США?kalakawa: ↑ 09.11.2023 15:27 дуже хотілось би подивитись як женьшеня по судах потягали пару років позорно
але нажаль через лічені роки до кінця існування штатів до нього нікому нема діла![]()
Ага - продавати авіаносці Китаю будуть ще побачите, адже там майже третина голови компаній Китайці, забули США як було у другу світову, чому під час початку конфлікту з Японією, ще до відкритої атаки на порт США, їх сильно врятувало те що вони усунули усіх Японців від посад, навіть середнього значення, тому звели нанівець всередині США диверсії Японців. Судячи з усього тепер США заллють кров'ю диверсанти ворога, адже ніхто Китайських "ефективних" менеджерів ніхто не чіпає, а навіть лобіюють їх інтереси Трампісти.Sailor Popeye: ↑ 09.11.2023 23:54 В мене чомусь впевненість. Якщо США і Китай почали би воювати за Тайвань. Американські корпорації захотіли би всидіти на двох стільцях і все одно якось продавати свою продукцію та вести бізнес з Китаєм.