У відеокарт Gigabyte є проблеми із текстолітом. Компанія відмовляє у гарантійному ремонті

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
LevkoMorj
Member

Повідомлення

shatun: 11.06.2023 12:01
LevkoMorj: 10.06.2023 17:53 Бракованый Гнилабайт и отказ в гарантии ? Да вы что. Не может быть. Какая неожиданность
Захар Беркут: 10.06.2023 22:33 В мене з двох відеокарт які були від Гіги, обидві згоріли, в обидвох випадках відмовили в гарантії. Гігу ніколи не придбаю, та іншим не раджу...
bes: 10.06.2023 23:59 Те кто сомневается в том что гигабайт гнилая контора которая часто кидать с гарантией не сидел на их форуме
Це треш, та якщо опустити випадок з новини, то в них гарантійна політика для всіх однакова.
А саме - в якій країні купив - там і здавай. Але далі повинно їхати до офіційного оптового постачальника (можливо правильно формулювати "представника").
Тобто виріб з США (той же newegg), у будь якому випадку, повинен їхати назад у США.
Хоч ти сам щось купив в єдиному екземплярі, хоч наш магаз 1000 одиниць - справжня дорога назад по гарантії, до постачальника, для всіх однакова.
Тому щось наші сервіси беруться робити самі на місці, щоб зекономити свої час/нерви/гроші. А коли не можуть зробити, чи не хочуть, то включають дурника.
І виходить, що єдиний хто може сказати, що Гіга відмовила у гарантії це той чий браковий/зламаний гарантійний виріб доїхав саме до оптовика Гіги і там йому вже відмовили.
Багато тут народу получило відмову на гарантію Гіги знаючи, що виріб таки доїхав куди треба? Думаю трьох пальців руки вистачить?
А якщо вам відмовивляє представник сервісу тут, нікуди не відправляючи виріб, то вас трохи на щось намагаються натягти. Це наші реалії, а не Гіга така чи сяка... :-/
Я неоднократно общался напрямую с поддержкой гигабайт по поводу различных проблем с их продуктами. Например когда я спрашивал, почему фанстоп на 2080 работает криво и нет гистерезиса и из-за этого вентиляторы включаются и практически сразу выключаются, что впринципе делает гибридный заводской режим непригодным к использованию, знаешь что написала поддержка Гиги ? Цитирую:

˂Необходимо сдвинуть температурный рубеж видеокарты с 55-60 градусов. Это можно сделать, изменив работу системы охлаждения в корпусе(усилить или ослабить). Или задав постоянный режим работы системы охлаждения видеокарты в ручном режиме.˃

Они могли бы выпустить обновление Биоса, где исправили бы баг, сделав нормальный гистерезис. Но они этого не сделали даже через год.

Все другие обращения к этим клоунам заканчивались приблизительно так же.

Не украинские сервисники мне такие ответы давали, а поддержка Гиги на международном сайте Гиги

Відправлено через 10 хвилин 36 секунд:
shatun, кстати я сейчас в процессе гарантийного обслуживания по видеокарте 1660 супер от гигабайт. Кожух тарахтит при высоких оборотах вентиляторов, а сами вентиляторы гудят на 40-50 процентах оборотов. Отказали в гарантии, написав в заключении: В умовах сервісного центру заявлена несправність не підтверджена. Покупал в Розетке именно у Розетки. Сервисный центр МТИ

Ещё у меня материнка гигабайт была. Дорогая аорус мастер z390. Громко жужжали дроселя врм даже в простое. Потом один из разъемов 4 пин для вентилей перестал работать, ну а позже и встроенная звуковая накрылась. По гарантии в этом случае не кинули

Все продукты гигабайт, которые я покупал за последние 5 лет, это был брак и куча проблем
Enjoy
Member

Повідомлення

Buldozer.: 10.06.2023 11:43А какой производитель норм? Асус ругают, мси ругают... я слышал колорфул ничего и манли
В том то и дело, что накосячить может абсолютно любой производитель, без исключений.

Лучше всего перед покупкой чего либо почитать форумы об этой вещи на наличие каких либо браков, недостатков и т.д. просто, что бы избежать покупку с заранее известным массовым браком. И самое главное при этом игнорировать какие либо личные чувства людей по отношению к тому или иному бренду. Если читать мнения о том "какой бренд лучше", выяснится, что "все они плохие", как с банками, интернет провайдерами, да чем угодно.
jt38
Member

Повідомлення

Геральт: 10.06.2023 11:55Сапфір для АМД, евга (була) для НВ
только 2 вендоров можно брать? ах, да евги же больше нет... т.е., всего одного? серьезно? ну, ты шутник, если не сказать клоун
Buldozer.
Member

Повідомлення

Enjoy: 11.06.2023 14:42
Buldozer.: 10.06.2023 11:43А какой производитель норм? Асус ругают, мси ругают... я слышал колорфул ничего и манли
В том то и дело, что накосячить может абсолютно любой производитель, без исключений.

Лучше всего перед покупкой чего либо почитать форумы об этой вещи на наличие каких либо браков, недостатков и т.д. просто, что бы избежать покупку с заранее известным массовым браком. И самое главное при этом игнорировать какие либо личные чувства людей по отношению к тому или иному бренду. Если читать мнения о том "какой бренд лучше", выяснится, что "все они плохие", как с банками, интернет провайдерами, да чем угодно.
Спасибо большое жа совкт по поводу брэнда. Буду знать теперь. :)
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Бесконечно стильный, сильный, боевой. :laugh:
Ну или как там мутныймрак228 пел.. :rotate:
Геральт
Member

Повідомлення

jt38: 11.06.2023 14:45
Геральт: 10.06.2023 11:55Сапфір для АМД, евга (була) для НВ
только 2 вендоров можно брать? ах, да евги же больше нет... т.е., всего одного? серьезно? ну, ты шутник, если не сказать клоун
Та бери хоч Zotac. Беруть же люди і ти візьми
Donate
Member

Повідомлення

shatun: 11.06.2023 13:08 Крінж, це коли місцевий СЦ не може нічого зробити, бо майстер не зовсім профі, або запчастин насправді на місці немає.
А раз ти не в змозі, бо не є спецом, або в тебе чогось немає для ремонту, то повинен робити як я написав, а не відмовляти по надуманим посилам.
З формулюванням "цей випадок не підлягає гарантії" людям найчастіше відмовляють саме тому і не тільки на вироби від Гіги.
Скажімо сокети в нас наче можуть міняти, якщо доведеться, але в більшості випадків саме власника звинуватять, що він "не так/не тим СО крутив" і таке інше.
А повинні були б мовчи міняти, бо насправді вони не можуть доказати так чи не так людина таке робила, якщо немає зовнішніх пошкоджень.
Хоча сперечатись не буду, можливо є випадки, коли 100% можна побачити, що саме користувач приклав криві руки.
У буржуїв все норм працює в цій сфері, а в нас як майстер забажав, бо СЦ суду не боїться. На края завжди можна відмашку дати на продавця.
У нас позивачу дешевше викинути поламане (до 10 000 гр. - так точно), бо максимум що він отримає після тяганини (скоріш за все двох-трьохрічної, якщо СЦ/продавець на попятну не підуть ще у процесі) - компенсацію за товар у розмірі "на момент купівлі".
Якщо немає в нас комплектуючих СЦ дає акт на те що вони відремонтувати не можуть і товар буде списано, або замінено на новий (але це робить магазин щоб не втрачати кошти зачасту а кошти йому елементарно списують) якщо такий товар є у постачальника. Проходили знаємо.
gehka3
Катярко

Повідомлення

Добавлю в темку, хоть и не про гигу: ASUS TUF RTX 4080 стали появляться у ремонтников и в продаже бу с подобной проблемой, в том же месте за хвостом разьёма PCI-E, лопается текстолит
oversteve
Member

Повідомлення

gehka3: 09.11.2023 15:17 Добавлю в темку, хоть и не про гигу: ASUS TUF RTX 4080 стали появляться у ремонтников и в продаже бу с подобной проблемой, в том же месте за хвостом разьёма PCI-E, лопается текстолит
з теперешніми розмірами систем охолодження воно напевно багато де може вилізти, треба або шукати карту без гвинту біля краю pcie роз'єму, або ставити підставки з 2 боків під хвіст карти (в деяких корпусах до речі є вбудовані "підставки" як раз з потрібної сторони)
спойлер
Зображення
Відповісти