Пхєх
- спойлер
а, бляха, в мене на момент читання заголовку інтелект впав до рівня амдешників і я подумав про пам'ять на гпу
ссд можна пережити, вже є достатньо
Южнокорейский гигант которому все мало.7mindfields: ↑ 09.11.2023 12:25Цього разу без цікавої історії, що саме викликало підняття цін?
То так же і має бути, ні? ССД - копійчана собівартість, а HDD - це складний механізм.Дійшло до того, що деякі накопичувачі місткістю 1 ТБ виявилися дешевшими за аналогічні за місткістю жорсткі диски
Як завжди питання грошей та інвестицій. Хтось перестав отримувати бажану кількість $ і вирішив перепродувати матеріали в інше місце, де платять більшеАлександр Попович: ↑ 09.11.2023 13:03 І куди ж дінуться матеріали з яких роблять пам'ять ?
Закупайтесь накопителями, пока еще есть время. Тоже думаю взять второй емкий нвме. Придет какой-нибудь новый Виталик с Proof of Storage и начнется вторая лихорадка чииVpupkin: ↑ 09.11.2023 12:36 Надо ещё 2тб мвме на всякий?
Там писали про 8-15 відсотків, взагалі-то) Підніми ціну вдвоє і всі підуть купувати HDD)DiaGnosteek: ↑ 09.11.2023 14:59лякають 2-3 кратним ростом
історыї немає, але ось цікавий спойлер7mindfields: ↑ 09.11.2023 12:25 Цього разу без цікавої історії, що саме викликало підняття цін?